F&U TT2302

Απάντηση: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Παιδια πηρα τον συγκεκρημενο αποκοδικοποιητη απο multirama Περιστεριου πριν ενα μηνα και ξαφνικα σημερα δεν δειχνει καθολου σημα στην τηλεοραση που ειναι συνδεδεμενος μεσω scart και εκτος αυτου ΔΕΝ κλεινει ποτε ειτε απο το κουμπι πανω στον αποκοδικοποιητη ειτε απο το remote control.

Το ποιο πιθανο να το παω πισω στο multirama για αντικατασταση αλλα εχει συναντηση κανεις το συγκεκρημενο προβλημα?

Επισης που μπορω να βρω το επισημο firmware update για αυτο το προιον?

Last edited:
Re: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

να παρεις τηλεφωνο στο σερβις να σου βαλουν αλλο firmware, δεν εχω προλαβει να τους παρω κι εγω. Πρόβλημα δεν εχω αλλα θα βάλω το καινουργιο έτσι κι αλλιως

Ναι εγω ρωτησα ομως αν υπαρχει καπου στο νετ το ποιο νεο firmwar αν και λογικα θα γινει αντικατασταση του προιοντος...

Re: Απάντηση: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Ναι εγω ρωτησα ομως αν υπαρχει καπου στο νετ το ποιο νεο firmwar αν και λογικα θα γινει αντικατασταση του προιοντος...
O 2203 δεν έχει επιλογή αναβάθμισης. Γίνεται στην F&U.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ απο μεριας της f&u

Re: Απάντηση: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Καλησπέρα σε όλους. Τον αγόρασα στις 2-7-2012.Ωραίος μεταλλικός και μικρός σε μέγεθος. Θα συμφωνήσω και εγώ για την καθηστέρηση στις infobar. Τον σύνδεσα με hdmi σε full hd lg37. Εικόνα σε 1080ρ κρύσταλλο, αλλά κάθε 5 με 6 μέρες έκανε επανεγκατάσταση όπως την πρώτη φορά ακόμα και 2 φορές απανωτά και άντε φτιάξε την σειρά των καναλιών απο την αρχή. Τον πήγα στο Μοσχάτο στις 7-8-2012 και ακόμα περιμένω. Καλύτερα να είχα αλλάξει tv.

Αγόρασα πρόσφατα τον ΤΤ2302 και να γράψω τις εντυπώσεις μου. Τον έχω συνδέσει μεσο Σκαρτ σε μια παλια Sony CRT. Βρήκε ολα τα κανάλια μια χαρά απο εικόνα μπορώ να πω αρκετά καλο, μέχρι στιγμής δεν έχασα την σειρά τον καναλιών. Στα αρνητικά εχει καθυστέρηση στο zapping και ακομα μεγαλύτερο στο infobar που κρατάει 8-9 δεπ, πράγμα απαράδεκτο. Επίσης κάποια κανάλια Νετ,Ετ3,Αλφα φαίνονται στην TV λιγο αριστερά ενώ τα αλλα οχι, ξέρει κανείς αν διορθώνεται; Το λογισμικό του ειναι 120317,1203 και η Έκδοση Υλικού PCB12B. Στο μοντέλο δεν έγραφε τίποτα. Το έχει πάει κανείς για να αναβαθμίσει στην F&U;

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την εικόνα με το απίθανο λογότυπο τους που εμφανίζεται μόλις ανάβει ο δέκτης;
Επίσης έχει κανείς συβτονίσει το Silvercrest μαζί του και πώς;

Εχασε τη σειρα των καναλιων σημερα. Ξερεις κανεις αν ειναι "κολπο" της DIGEA ή προβλημα του δεκτη, διοτι δεν το εχω ρυθμισει σε LCN;

Δεν φταίει το LCN για την απώλεια της σειράς των καναλιών.
Είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται από συνδυασμό του λογισμικού της Mstar και της Digea ή άλλων παρόχων. Συνήθως προκαλείται από μικρότερα κανάλια όπως το BiB.

Παντως ο αλλος δεκτης που εχω, της Lifeview δεν το επαθε μεχρι στιγμης.Υπαρχει λυση;Καποια αναβαθμιση ισως...

Παντως ο αλλος δεκτης που εχω, της Lifeview δεν το επαθε μεχρι στιγμης.Υπαρχει λυση;Καποια αναβαθμιση ισως...

Κάνε μια ερώτηση στην F&U. Μόνο εκείνοι μπορούν να τον αναβαθμίσουν, αφού ο δέκτης δεν έχει επιλογή στο μενού.

Απο τις 7/8/2012 που τον πήγα μέχρι και σήμερα ακόμα περιμένω. Πέρασα απο Μοσχάτο και η απάντηση τους.... είχαμε κλείσει 10 μέρες !!!!!!! μου σηκώθηκε η τριχα κάγκελο. Δεν ξέρω αν κάποιος απο εδώ μέσα εργάζεται εκεί αλλά πρέπει να είναι κ@@@@@@@ο. Είδικα εαν είναι απλά θέμα αναβάθμισης. Και καμία ενημέρωση ότι ξέρεις θα κλείσουμε λειτούργησε τον έτσι και φέρτον μετά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω πια.

Η F&U ξανάβγαλε αναβαθμίσεις στο site: www.morris.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=57
Οι αναβαθμίσεις πρέπει να λύνουν το πρόβλημα της σειράς των καναλιών.

Επιτέλους μάθαμε και τι όνομα αρχείου περιμένει στην USB ο 2302 και φαντάζομαι και ο 2301, είναι flash.bin
Ελπίζω να βγάλουν και για τον 2313.

Last edited:

Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση απο το site; Αν ναι εχει αλλάξει τίποτα εκτός από πρόβλημα ταξινόμισης καναλιών με αυτόματο τρόπο;

Εμένα τον αναβάθμισαν στο service. Λειτουργεί καλά μέχρι στιγμής. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μειώθηκε ο χρόνος στον ήχο είναι περίπου 3 δευτερόλεπτα και στην infobar περίπου 6. Και ας μας πεί κάποιος που δεν τον αναβάθμισε είχε επιλογή αναβάθμισης ? γιατί τώρα έχει στο μενού- σύστημα.

Απάντηση: Re: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση απο το site; Αν ναι εχει αλλάξει τίποτα εκτός από πρόβλημα ταξινόμισης καναλιών με αυτόματο τρόπο;
Για το πρόβλημα ταξινόμησης ο χρόνος θα δείξει αν λύθηκε, έκανα σήμερα την αναβάθμιση και παρατήρησα ταχύτερο ζάπινγκ!Επιτέλους!Επίσης το info bar μεγάλωσε και γεμίζει την οθόνη απ άκρη σ άκρη, και διαρκεί λιγότερο.Πολλά ευχαριστώ στον talos_2002 που μας ενημέρωσε:a0210:

Και ας μας πεί κάποιος που δεν τον αναβάθμισε είχε επιλογή αναβάθμισης ? γιατί τώρα έχει στο μενού- σύστημα.
Εγω που το αγόρασα πρόσφατα δεν έχει μενού αναβαθμισεις και η infobar κρατάει περίπου 8-9 δεπ βέβαια με το exit κλείνει αμέσως αλλά πολύ σπαστικό να το κάνεις κάθε φορά. Μάλλον θα το κάνω και εγώ αναβάθμιση αν και δεν είχα πρόβλημα ταξινόμησης.

Αναβαθμίζει μόνο του βάζοντας το αρχειο στο root folder ενος usb stick;
Και μετα χρειαζεται επανασυντονισμός των καναλιών και ταξινόμηση απο την αρχή ή όχι;