F&U TT2302

Μέχρι τέλους εβδομάδας θα υπάρχουν αναβαθμίσεις για όλους τους δέκτες με MStar και φυσικά πολλές βελτιώσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον talos_2002 αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν, και έκαναν υπομονή μέχρι να βελτιωθεί το λογισμικό.

Last edited by a moderator:
Βγήκε νέα αναβάθμιση, με ημερομηνία 14/09/2012.
Υπάρχει μαζί με την προηγούμενη, στην σελίδα http://www.morris.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=61

Προσοχή!
Πρέπει προηγουμένως να αναβαθμιστεί ο δέκτης στην έκδοση με ημερομηνία 24/08/12 και μετά στην νέα!
Μόλις πέρασα την αναβάθμιση, χρειάστηκε λιγότερο από 1 λεπτό και ΔΕΝ χάλασε τη σειρά των καναλιών:award:
Μπράβο Άγγελε για την ενημέρωση:worshippy:

Απάντηση: F&U TT2302: Απόψεις - Γνώμες

Ευχαριστώ, αλλά το μπράβο αξίζει σε όσους αφιερώνουν χρόνο και κόπο για να βγει, όπως ο Sboulio. Εγώ αγγελιοφόρος ήμουν :smile:

Εύχομαι να συνεχισθούν οι αναβαθμίσεις από την F&U και να μην είναι τα 3 έτη εγγύησης ο μόνος λόγος προτίμησής τους.

Re: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Καλό θα ήταν να ανεβούν οι αναβαθμίσεις και για τους παλιότερους δέκτες. Για παράδειγμα στον F&U 2205 ακόμα ζητάνε τις αναβαθμίσεις και τους τις δίνουμε εμείς από το forum. Δεν μπαίνουν όμως όλοι οι χρήστες στο forum.

Θα μπουν και αυτές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πολύ ωραία. Χαίρομαι που η εταιρία άρχισε να δείχνει πάλι κινητικότητα στην ενημέρωση και την παροχή αναβαθμίσεων, μετά από ένα διάστημα που φαινόταν να έχει αποσυρθεί από όλα. Χαίρομαι και για την επιστροφή του Sboulio στο forum που δείχνει διάθεση να ασχολείται και με απλές ερωτήσεις των μελών, όπως τον πρώτο καιρό. Welcome back F&U. Κάποια κινητικότητα ή αναδιάρθρωση φαινόταν να υπήρχε, αλλά φαίνεται να τακτοποιούνται όλα.

Re: F&U TT2302 - Απόψεις-Γνώμες

Μπράβο...!!!!

δεν κάνουμε αναζήτηση καναλιών ξανα... τα κρατάμε όπως ήταν?

Εβαλα το καινούργιο firmware,
Είμαι οκ και το pillarbox να δουλευει πλέον
Αν το έχεις στον FU ρυθμισμένο έτσι τότε οι ταινίες παίζουν σε 2,35 ή 1,77 κανονικά (πριν παίζανε μόνο 16:9)

αρα τώρα είμαι οκ
Σημειώνω ότι ειναι πολύ πιο γρήγορος στο zapping σύν το info κράτει λιγότερα και ότι άλλο είπαν οι υπόλοιπο

Αν μπορεί κάποιος να μας ανατροφοδοτήσει, πόσο περίπου διαρκεί το ζάπινγκ μετά την αναβάθμιση;

κάτι τέτοιο παίζει, πολύ γρήγορο... αφού είχα βάλει το μενου στο 3 sec και δε με βόλευε να το διαβάζω,... χανόταν σχεδόν αμέσως με του ερχόταν το κανάλι.
Αρα λίγότερο από 3 sec αισθητα.
Ανάλογα το κανάλι όπως γράφει ο εξαιρετικός talos ακριβώς από πάνω

καλημερα. το καλο ειναι επισης οτι με το καινουριο update, μετα την αναπαραγωγη μιας ταινιας, ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ αποσυγχρονισμος σε ηχο κ εικονα οπως πριν!!!! ενα ακομα θετικο!

ειναι παρα πολη καλη update τελικα. Και εγινε και γρηγορος. 2 βδομαδες τωρα μια χαρα ολα

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση, χρειάστηκε λιγότερο από 1 λεπτό και ΔΕΝ χάλασε τη σειρά των καναλιών:award:
Μπράβο Άγγελε για την ενημέρωση:worshippy:
Μετά από 3 και κάτι βδομάδες μετά την αναβάθμιση, ο δέκτης είναι μια χαρά, και παρά την αλλαγή ονομασίας του τηλεάστυ σε αρτ δεν επηρέασε καθόλου τη σειρά των καναλιών.Μπράβο σε αυτούς που εργάστηκαν για την αναβάθμιση.Επιτέλους να δούμε και λίγο τηλεόραση χωρίς να "σκαλίζουμε" τα μενού όλη την ώρα!:2thumb22sup:

Μετά από 3 και κάτι βδομάδες μετά την αναβάθμιση, ο δέκτης είναι μια χαρά
Και κάτι πολύ θετικό, το οποίο δεν το είχα παρατηρήσει εδώ και τόσο καιρό:Μετά την αναβάθμιση παίζει και αρχεία flv:music-smiley-005:

Παίζει όσα μουσικά video clips έχω κατεβάσει από το youtube σε μορφή flv, τι λινκ να δώσω?

Επεξεργασία:
Σήμερα έκανα μια νέα σάρωση καναλιών για να έχω τις σωστές ονομασίες σε 2 κανάλια (ΑΡΤ και ΖΟΟΜ) και ο δέκτης κόλλησε σε μια συχνότητα και δεν προχωρούσε παρακάτω!:twoguns:
Χρειάστηκε να κάνω και 2η προσπάθεια για να κάνει κανονικά τη σάρωση.
Μήπως δεν πάει κάτι καλά με το software?

Εχεις την τελευταία έκδοση;

Αν ναι και δεν σε νοιάζει να ξαναβάλεις τα κανάλια στη σειρά τους, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά ανίχνευση.

καλησπερα με την καινουρια αναβαθμιση πηρε τα πανω του ποιο γρηγορος στο ζαπινγκ + φορτώνει ποιο γρηγορα στο media player διορθώθηκε το goto και αλλα πολλα.ομως κατι που εκανε απο πριν δεν αλλαξε εαν ανοιξω πρωτα την τηλεοραση και μετα αυτον δεν εχω εηχο και πρεπει να κανω ρεσταρτ....

Αν τον έχεις συνδεδεμένο μέσω HDMI, δοκίμασε με άλλο καλώδιο HDMI μήπως και φταίει αυτό.

Τελικα σαν να μου φαινεται οτι ο δεκτακος αυτος ειναι πιο σταθερος απο το best seller LifeView LV6TBOXHD , εστω και με ελαχιστες αναβαθμισεις!