F&U TT2302

φιλε ευχαριστω τελικα το hdmi ηταν.κατι αλλο τωρα μου εκανε πηγα να γραψω την f1 σε hd και το βιντεο που μου εγραψε κανει συνεχως κολληματα δοκιμασα και στο pc τα ιδια γιατι ρε παιδια εχω ξανα γραψει αλλα οχι σε hd..ευχαριστω!!
 
Εχω προβλημα πιξελιαζει και εχει χασει τα καναλια δοκιμασα να κανω παλι την αναβαθμιση αλλα τζιφος. Λειτουργουσε ενταξει μεχρι εχτες το βραδυ. Εχει καποιος καμια ιδεα ?
 
Πρόβλημα λήψης μου μοιάζει. Κάτι έχει αλλάξει στην λήψη που κάνεις. Λιγότερο σήμα, ή κάτι έγινε στην κεραία. Φαίνεται έχεις εντελώς οριακή λήψη και με κάποια μικρή αλλαγή που έγινε έχασες την λήψη.
 
Το πρόβλημα λύθηκε αργά το βράδυ. Με κάποιο τρόπο δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο στην κεραία (σαν τραβηγμένο ας πούμε). Ευχαριστώ πάντως για την οδηγία.
 
Γεια χαρα παιδια εν μεσω καυσωνα..

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις σας εαν παιζει DTS audio ο εν λογω αποκωδικοποιητης/media player!
Εχω μια Sony Bravia KDL-32S2530 η οποια επισης δεν γνωριζω αν υποστηριζει τη συγκεκριμενη τεχνολογια ηχου, οποτε δωστε μου τα φωτα σας αν εχω ελπιδες για DTS :bang:
 
Όχι, δεν παίζει DTS όπως όλοι οι δέκτες της κατηγορίας. Μόνο με σύνδεση σε ενισχυτή ή με μετατροπή του DTS σε AC3, AAC ή ΜΡ3 θα ακούσεις ήχο απο τις ταινίες σου.
 
Kostas_Y σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εχεις δικιο

Μια ερωτηση θα ηθελα ακομα να κανω: αρκετα αρχεια .mp4 που φορτωνω κολλανε και κρασαρουν μετα απο ενα σημειο (συνηθως μετα τις 2 ωρες περιπου...). Τα .mkv αντιθετα παιζουν απροβληματιστα! Το παθαινει και κανεις αλλος αυτο? Αν γνωριζετε τι μπορει να φταιει, παρακαλω βοηθηστε. Ευχαριστω εκ των προτερων!
 
Γνωστό πρόβλημα και αυτό.

Κάποιες εταιρίες όπως η Crystal Audio το έχουν διορθώσει. Για σένα, μια εύκολη και γρήγορη λύση είναι να μετατρέψεις (repack) τα ΜΡ4 σε MKV με το MKVToolnix ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.

Σε ευχαριστω και παλι φιλε μου! Θα το εχω στα υποψιν το repack γιατι ειναι σπασιμο να κοβεται το βιντεο στις 2 ωρες.
 
Επαναφέρω το thread γιατί θέλω να αναβαθμίσω τον δέκτη ενός συγγενή και τα links που υπάρχουν για το firmware δεν ανοίγουν. Υπάρχει περίπτωση να τα έχει κρατήσει κάποιος; Τώρα ο δέκτης έχει την έκδοση 120824.491511.1
 
Οι κύριοι της Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ αποφάσισαν ότι τους έπιαναν πολύ χώρο και τερμάτισαν την διάθεση των firmware...
Σε ευχαριστώ για την ειδοποίηση. Προστέθηκε στην 1η σελίδα ένας σύνδεσμος προς το τελευταίο επίσημο firmware.
 
Ευχαριστώ! Αν θυμάμαι καλά, πρέπει τα fimware να έχουν εγκατασταθεί με μια σειρά και όχι πχ από το παλιό κατευθείαν στο πιο καινούργιο. Τώρα έχει το 120824.491511.1, θυμάσαι αν μπορώ να αναβαθμίσω κατευθείαν;

Edit: Κατάφερα να ανοίξω το site της Morris από εδώ και είδα ότι αυτό που είναι τώρα στην αρχική είναι το επόμενο. Οπότε μια χαρά!
 
Last edited: