Και ποια θεωρείται η σωστή σειρά για Imax;
Για τους λάτρες της μεγάλη εικόνας θα έλεγα J, K.
Και ποια θεωρείται η σωστή σειρά για Imax;
Μάλλον λόγω μεγάλης οθόνης το μάτι επικεντρώνεται αλλού. Πάντως βλέπονταας τις φωτογραφίες από εδώ, νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς ότι κάνει μπάμ το ταβάνι.
Δεν είμαι fan των κουνουπιών (F1) . Πάντα το έβρισκα βαρετό. Ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει στην TV . Ακόμα και σε game το βρίσκω βαρετό. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα.
Δωσ μου Ford v Ferrari στυλ, να κάτσω αγρυπνίες ολόκληρα 24ωρα στα 100+db.![]()
Ναι ΟΚ θα την δω, σίγουρα θα έχει φαν και σασπένς αφού είναι κουρυφαία παραγωγή. Οταν γυριζόταν στο Silvestone (Ιούλιος 23) είχε πάει η κόρη (τους είχαν έξω από τα πλέγματα είχαν security) και είχε εντυπωσιαστεί.Δεν σημαινει κατι αυτο.
Ειναι μια απολαυστική ταινια ανεξαρτήτως του βασικου σεναρίου.
Και εγω δεν αντεχω να δω F1.
Ναι ΟΚ θα την δω, σίγουρα θα έχει φαν και σασπένς αφού είναι κουρυφαία παραγωγή. Οταν γυριζόταν στο Silvestone (Ιούλιος 23) είχε πάει η κόρη (τους είχαν έξω από τα πλέγματα είχαν security) και είχε εντυπωσιαστεί.
Ούτε εγώ βλέπω F1, την σιχαίνομαι, και απορώ τι αρέσει σε αυτούς που την βλέπουν, άλλα η ταινία είναι φοβερή, δεν είναι ανάγκη δηλαδή να σου αρέσει η F1 για να την δεις..Δεν είμαι fan των κουνουπιών (F1) . Πάντα το έβρισκα βαρετό. Ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει στην TV, μετά τον πρώτο-δεύτερο γύρο κλείνουν τα μάτια μου..... . Ακόμα και σε game το βρίσκω βαρετό. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα.
Δωσ μου Ford v Ferrari στυλ, να κάτσω αγρυπνίες ολόκληρα 24ωρα στα 100+db.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.