F1 (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    3
Μάλλον λόγω μεγάλης οθόνης το μάτι επικεντρώνεται αλλού. Πάντως βλέπονταας τις φωτογραφίες από εδώ, νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς ότι κάνει μπάμ το ταβάνι.

Μάλλον λόγω μεγάλης οθόνης το μάτι επικεντρώνεται αλλού. Πάντως βλέπονταας τις φωτογραφίες από εδώ, νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς ότι κάνει μπάμ το ταβάνι.

Να σταματησεις τα σχόλια του καναπέ και να πας να την δεις ! :P

• Haha
Reactions: takisot
Δεν είμαι fan των κουνουπιών (F1) . Πάντα το έβρισκα βαρετό. Ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει στην TV, μετά τον πρώτο-δεύτερο γύρο κλείνουν τα μάτια μου..... . Ακόμα και σε game το βρίσκω βαρετό. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα.
Δωσ μου Ford v Ferrari στυλ, να κάτσω αγρυπνίες ολόκληρα 24ωρα στα 100+db. :love:

Δεν είμαι fan των κουνουπιών (F1) . Πάντα το έβρισκα βαρετό. Ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει στην TV . Ακόμα και σε game το βρίσκω βαρετό. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα.
Δωσ μου Ford v Ferrari στυλ, να κάτσω αγρυπνίες ολόκληρα 24ωρα στα 100+db. :love:

Δεν σημαινει κατι αυτο.
Ειναι μια απολαυστική ταινια ανεξαρτήτως του βασικου σεναρίου.
Και εγω δεν αντεχω να δω F1.

Δεν σημαινει κατι αυτο.
Ειναι μια απολαυστική ταινια ανεξαρτήτως του βασικου σεναρίου.
Και εγω δεν αντεχω να δω F1.
Ναι ΟΚ θα την δω, σίγουρα θα έχει φαν και σασπένς αφού είναι κουρυφαία παραγωγή. Οταν γυριζόταν στο Silvestone (Ιούλιος 23) είχε πάει η κόρη (τους είχαν έξω από τα πλέγματα είχαν security) και είχε εντυπωσιαστεί.

• Like
Reactions: vadergr and takisot
Ναι ΟΚ θα την δω, σίγουρα θα έχει φαν και σασπένς αφού είναι κουρυφαία παραγωγή. Οταν γυριζόταν στο Silvestone (Ιούλιος 23) είχε πάει η κόρη (τους είχαν έξω από τα πλέγματα είχαν security) και είχε εντυπωσιαστεί.

Πηγαινε Τασο και θα περάσεις υπέροχα.
Στο υπογράφουμε.

Δεν είμαι fan των κουνουπιών (F1) . Πάντα το έβρισκα βαρετό. Ποτέ δεν έχω παρακολουθήσει στην TV, μετά τον πρώτο-δεύτερο γύρο κλείνουν τα μάτια μου..... . Ακόμα και σε game το βρίσκω βαρετό. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα.
Ούτε εγώ βλέπω F1, την σιχαίνομαι, και απορώ τι αρέσει σε αυτούς που την βλέπουν, άλλα η ταινία είναι φοβερή, δεν είναι ανάγκη δηλαδή να σου αρέσει η F1 για να την δεις..