F1 δορυφορικα

Απάντηση: Re: F1 δορυφορικα

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Θα το τολμήσω! Κι αν δεν έχει και μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή, ίσως τολμήσω και μεγαλύτερο πιάτο! Να´μαι σίγουρος! Υποθέτω πως μιλάμε για δοκιμασμένη λύση μέσα στην Αθήνα ε;;

Ναι.
Αρκεί να έχεις δέκτη που να "βλέπει" αυτά τα κανάλια (πχ linux δέκτη).
Ο λόγος είναι ότι τα "μασκαρεύουν" σε data και όχι σε tv κανάλια.

Το τεχνικό τον είδα λίγο "ζόρικο".. μου λέει αν είναι δύσκολο, δε στο σετάρω κάτω.. και ψάχ'τα μετά μόνος σου.. οπότε ελπίζω να βρω κάποιον καλό δέκτη κ να τον καταλάβω εύκολα. Κομπιουτεράς είμαι αλλά από dreambox και linuxδέκτες απλά ακουστά... :chinscratch:

Στο Μαρούσι είμαι και πιάνουν μια χαρά τα κανάλια, επίσης δεν χρειάζεσαι απαραίτητα linux δέκτη. Τα κανάλια κατεβαίνουν σε όλους τους δέκτες ...

Στο Μαρούσι είμαι και πιάνουν μια χαρά τα κανάλια, επίσης δεν χρειάζεσαι απαραίτητα linux δέκτη. Τα κανάλια κατεβαίνουν σε όλους τους δέκτες ...

Οπως τα λέει ο Αντώνης είναι......

Τι να πω βρε παιδιά.. αν τον πετύχω ανοιχτό το απογευματάκι, θα περάσω να του πω για τα κανάλια που θέλω και να βρούμε άκρη! Πάντως βλέπω να ξεπερνάω τα 200 ευρώ κόστος.. χαλάλι όμως!

Φίλε αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις χρόνο μπορείς και μόνος να το βάλεις. Έχει κόσμο εδώ μέσα για να σε βοηθήσει.

Φίλε αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις χρόνο μπορείς και μόνος να το βάλεις. Έχει κόσμο εδώ μέσα για να σε βοηθήσει.

Μπα.. ούτε εργαλεία έχω, ούτε κι εμπειρία από κάτι ανάλογο.. ας πάμε σε κάτι σίγουρο, μη μου πάρει κ το πιάτο κάνας αέρας! Κι οι τυπάδες που κάνουν εγκαταστάσεις, μη γίνουν κλέφτες! :Ρ

Δεν έχει αλλάξει κάτι Αχιλλέα, έκανες τίποτα στον δέκτη ???? Για τον 8000 δε μιλάμε ???

οποιος θελει να δει φορμουλα 1 και ολα τα δοκιμαστικα και τους αγωνες ζωντανα μεταδιδονται απο το καναλι abudabi sports 2 στους δορυφορους arabsat 26 ανατολικα.

Έχει κανείς τα Cyrus Settings στο δέκτη του? Αν ναι μπορεί να μου πει ποια είναι τα συγκεκριμένα κανάλια?
Μάλλον κάνω κάτι λάθος...

Tα bbci μας αποχαιρέτησαν :huh2:
υπάρχει κάτι βέβαια στην 11953Η αλλά δεν είναι 7 πλέον​