F1 δορυφορικα

To RTL Schweiz στον Hotbird πράγματι δείχνει ελευθερα f1 αλλά όχι την κούρσα ,θα δείξει το qualification round του Σαββάτου(μακάρι να κάνω λάθος) .Για τον αγώνα της κυριακής οι ελεύθερες λυσεις είναι όπως έχει ειπωθεί ,το rtl στις 19.2Ε και τα BBCi στις 28.2Ε.Επίσης απ ότι βλέπω θα το δειξει και το Polsat Sport HD για όσους έχουν πρόσβαση στο συνδρομητικό πακέτο και στα HD κανάλια του .

Νομίζω ...πως σημαντικό είναι να πώ πώς και στο Βουλγάρικο πακέτο στις 39Ε θα το δείξει το κανάλι TV7.

Last edited:
Τελικα, to BBC το βλεπουμε ανετα στην Αθηνα ? Κι αν ναι, τι εξοπλισμο θα χρειαστω ?

Πρέπει να έχουμε γράψει σε αυτό το νήμα πάνω από 10 φορές....

Καλησπέρα και από εμένα, άκουσα στο ραδιόφωνο πως η Red Bull Racing οργανώνει Live αναμετάδοση την Κυριακή κάπου στην Αθήνα, ξέρει κανένας κάτι?

Κάτι "κυκλοφορεί¨ για μετάδοση του αγώνα και των δοκιμαστικών ζωντανά από το site του Αντ1. Λετε??? :music-smiley-005:

Αντιγράφω από το blog του τρωκτικού:
Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι θα δούμε το Σάββατο και την Κυριακή την F1 απο το site του Antenna ζωντανά και απο την τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση! Όλα αυτά για ...
τον πρώτο αγώνα.

Το ρεπορτάζ τρέχει!

+ Θα δούμε ΚΑΙ τα δοκιμαστικά στο site του Antenna την Παρασκευή!

http://f1enigma.wordpress.com/

ΜΑΚΑΡΙ :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Κάτι "κυκλοφορεί¨ για μετάδοση του αγώνα και των δοκιμαστικών ζωντανά από το site του Αντ1. Λετε??? :music-smiley-005:

Το οποίο θα έχει και μετάδοση, ή θα είναι "μουγκό";

Αλλά πάλι στο pc ρε παιδιά....:grinning-smiley-043

Το οποίο θα έχει και μετάδοση, ή θα είναι "μουγκό";

Αλλά πάλι στο pc ρε παιδιά....:grinning-smiley-043

Εκτός κι αν βάλουμε ένα hdmi από το laptop στην tv.......
Δεν ειν'κακό,τώρα βέβαια η ποιότητα εικόνας μάλλον θα πάει περίπατο.
Μην ξεχωρίζουμε με το ζόρι τα μονοθέσια :slapface::slapface:.....

......................

Δε λέω. Κάτι είναι κι αυτό. Περισσότερο όμως για υπόσχεση στο μέλλον. Επειδή δε βλέπω να τη βγάζει καθαρή ο ΑΝΤ1 με καμιά 10,000 lechers...

Και τουλάχιστο, αν μεταδοθεί με ήχο από το webtv, τότε θα μπορούμε να βλέπουμε τους γερμανούς (όντως βρήκα το RTL CH στο Hotbird οπότε όλα οκ) αλλά να ακούμε τους Έλληνες.

Τέλος, ελπίζω στη μαγνητοσκόπηση, να έχει και καμιά εκπομπή για να δούμε κι όλας αυτά που έχουμε διαβάσει όλο το χειμώνα...

Καλά βρε σεις τόσες λύσεις έχουμε από δορυφόρους και θα κάτσετε να το δείτε από το net ???? ¨Δ

Το RTL στον Hotbird έχω την εντύπωση ότι δεν δείχνει f1 λόγω δικαιωμάτων, όπως συμβαίνει και με τα αντίστοιχα κρατικά τους όταν έχουν κάποια αθλητικά γεγονότα.(τα οποία "βγαίνουν" μόνο από τις 19,2Ε).

Δεν ξέρω αλλά μόλις είδα τη διαφήμιση στον ΑΝΤ1 για τη Φόρμουλα1.

Με 5 ευρώ για το τριήμερο, όπως διαφήμισαν, έχω να πω μόνο μία λέξη:

aufidezen

Κανονικα δειχνει το rtl την f1.Eχω δει απειρες φορες (και dsf τα δοκιμαστικα).Τωρα αν αλλαξε κατι φετος δεν ξερω,παντως σε ολα τα sites για δορυφορικες μεταδοσεις το εχει σαν fta (χωρις seca που εχει το rai)

Απάντηση: Re: F1 δορυφορικα

Δεν ξέρω αλλά μόλις είδα τη διαφήμιση στον ΑΝΤ1 για τη Φόρμουλα1.

Με 5 ευρώ για το τριήμερο, όπως διαφήμισαν, έχω να πω μόνο μία λέξη:

aufidezen

Πλάκα κάνεις μ'αυτό ε;

Σιγά μην τους δώσουμε 5e το τριήμερο!!

Λύση για το "net" πρέπει νά'ναι και το f1.com.Νομίζω το δείχνει live.