εκανα αλλα παλι κλειδωμενο μου το βγαζειδοκίμασε να κάνεις εκ νέου αναζήτηση στην συχνότητα 11054.00 H 27500 5/6, Hotbird 13, είναι free το RTL πάντως.
εκανα αλλα παλι κλειδωμενο μου το βγαζει
RTL CH βγαίνει, και είναι free. Δεν είναι κλειδωμένο.
Ίσως οι δέκτες της νόβα να μη μπορούν ......
ναι rtl ch ειναι αλλα κλειδωμενο
μαλλον θα παω για αλλο αποκωδικοποιητη
Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο και οτι μονο στον αστρα ειναι ανοιχτο.......
Όσους και κυπριους να έχει στην Αγγλία (που να είναι και συνδρομητές στο LTV) αποκλείεται να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια των ελλήνων στην Ελλάδα και των εκατοντάδων χιλιάδων στην Ευρώπη:::Μη ξεχνάς ότι το LTV έχει πολλούς συνδρομητές στην Αγγλία....
Η εικόνα στο RTL HD ήταν upscaled SD, και μάλιστα μέτριας ποιότητας. Έχω την εντύπωση πως το BBC interactive σε SD ήταν καλύτερο.
Καλά, αυτή η FIA δεν έχει χρήματα να αγοράσει μερικές HD κάμερες; Απαράδεκτο να είναι ακόμα SD η μετάδοση. OK, δε περιμένω οι κάμερες πάνω στα αυτοκίνητα να είναι HD, αλλά οι υπόλοιπες θα έπρεπε να είναι.
Πάντως στην 12441V στον astra στις 28Ε από τα bbc streams μπορούσες να διαλέξεις και εικόνα που ήθελες να δεις ! από το ανάλογο stream .
αυτό είναι το free bbc; το bbc1 που λέμε; Θα βάλω astra28 μες στην εβδομάδα να το βλέπω και εγώ αγγλόφωνο γιατί στα γερμανικά δεν καταλαβαίνω γρι!
Ναι.αυτό είναι το free bbc; το bbc1 που λέμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.