F1 δορυφορικα

Η εικόνα στο RTL HD ήταν upscaled SD, και μάλιστα μέτριας ποιότητας. Έχω την εντύπωση πως το BBC interactive σε SD ήταν καλύτερο.

Καλά, αυτή η FIA δεν έχει χρήματα να αγοράσει μερικές HD κάμερες; Απαράδεκτο να είναι ακόμα SD η μετάδοση. OK, δε περιμένω οι κάμερες πάνω στα αυτοκίνητα να είναι HD, αλλά οι υπόλοιπες θα έπρεπε να είναι.

Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα γεροντικού πείσματος που έχει ο γεροτσιφούτης Μπέρνι (νομίζει ότι τα κανάλια είναι κορόιδα να δεσμευθούν εκ των προτέρων για εκπομπές HD, χωρίς να υπάρχει ήδη περιεχόμενο και χωρίς να ξέρουν πόσο θα πληρώνουν σε δικαιώματα)...

http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=39947

F1 in HD: More interest needed says Ecclestone

14/02/2010

Over a lunch last year with Pitpass' business editor Chris Sylt, Bernie Ecclestone revealed that anyone hoping to see F1 on television in high definition could be waiting for quite a while.

Despite claiming to be one of the most high-tech sports in the world, F1 is one of the few not to broadcast in HD. Things got off to a good start with F1 pioneering multi-channel digital feed in the late 1990s but this was cancelled around a decade later leaving the sport with its bog standard low resolution broadcast. There are reportedly 12 million HD TV sets in the UK alone so F1 is clearly lagging behind the times and isn't going down this road fast according to Ecclestone.

You might have thought that Ecclestone would be an early adopter of HD to ensure that sponsors' logos on the trackside hoardings could be clearly seen rather than looking like a murky mess on the TV and even on the official DVD. However, as with everything in F1 it comes down to money.

"If somebody guarantees to broadcast it we'll do it," he told Sylt adding that "we'll do a deal when people are more interested." Ecclestone is referring to enough broadcasters showing an interest in screening the sport in HD in order to cover the costs of producing the footage.

One of the biggest broadcasters of HD footage in the UK is Sky and although Sky Italia screens F1 in Italy, this doesn't even put the channel in pole position to get high definition feed of the sport. "We're not going to spend what it costs to produce that just for Sky Italia," says Ecclestone adding "it'd cost a fortune to produce it just for Sky."

However, there is at least some hope on the horizon as Ecclestone says "we're getting more people who are interested." Time will tell whether enough come forward to give Ecclestone the return he wants

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: F1 δορυφορικα

Καλή επιλογή με μικρό κόστος είναι και η κάρτα του HD+ από Γερμανία, που δείχνει μεταξύ άλλων το RTL HD. Αν έχετε κάποιο γνωστό στη Γερμανία μπορείτε να την προμηθευτείτε σχετικά εύκολα, ενώ το κόστος είναι 100 ευρώ για τον πρώτο χρόνο (συμπεριλαμβάνεται CI+ cam) και μετά 50 ευρώ κάθε χρόνο. Αν και νομίζω πως η μετάδοση θα είναι upscaled SD και όχι πραγματικό HD. Θα το δω σήμερα σε φίλο που έχει αυτή την κάρτα και θα σας πω για την ποιότητα.

εχεις καποια συνδρομη και βλεπεις RTL HD;

Όχι εγώ, φίλος μου Ελληνο-Γερμανός. Την αγόρασε από Γερμανία 100 ευρώ μαζί με το CI+ cam.

Re: Απάντηση: F1 δορυφορικα

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο και οτι μονο στον αστρα ειναι ανοιχτο.......

Θα το ενταξουν στην επομενη αυξηση τιμης ως καναλι του μπουκετου Nova:flipout:

Θα το ενταξουν στην επομενη αυξηση τιμης ως καναλι του μπουκετου Nova:flipout:

Μη λες τέτοια ρε και τους δίνεις ιδέες εκεί στη Λόβα.....!!!!!!!!:flipout::flipout:

Με την αύξηση του ΦΠΑ έγινε κιόλας η νέα αύξηση και στη Νόβα! Σε διαφημιστικό της Forthnet

Start : 20,23
Value: 30,40
Sports: 51,35
Cinema: 50:48
Full: 60,91

Είσαι καλά, να επωμιστούν αυτοί το ΦΠΑ εις όφελος των πελατών ??????

Όχι βέβαια, η φάπα ξανά στον πελάτη παρακαλώ...

H μετάδοση από το BBC "τα σπάει". Οι διαφημίσεις απλά δεν υπάρχουν.

Ασφαλώς και ΔΕΝ υπάρχουν μιας και απαγορεύονται δια νόμου.
Ο νόμος στην Αγγλία ορίζει οτι πρέπει να πληρώνεις ετήσια το λεγόμενο TV Licence του οποίου τα έσοδα πάνε στο BBC. Λόγω αυτού, απαγορεύεται κάθε άλλη μορφή εσόδων ενσωματωμένη στο πρόγραμμα.

Το BBC βέβαια, έχει έσοδα απο τις παραγωγές του τις οποίες πουλάει σε όλο τον κόσμο...

Παιδιά sorry αλλά τι σημασία έχει αν το bbc "τα σπάει" ή αν ο πορνόγερος τελικά σκεφτεί να επενδύσει σε hd. Τέτοια βαρεμάρα σε gp δεν έχω δει ΠΟΤΕ!!! Και μην ξεχνάμε πως αυτό που είδαμε, ήταν το 1ο gp της χρονιάς, που το περιμένεις πως και πως. Πρέπει να σκαρφιστούν κάτι πολύ γρήγορα γιατί αν πάει έτσι το πράγμα, θα μας πιάνει όλους ένας υγιέστατος μεσημεριάτικος ύπνος. [η μελβούρνη θα 'ναι και σε πολύ καταλληλότερη ώρα :ρρ]

Καλημερα,
θα ηθελα την βοηθεια σας..
θελω να πιανω BBi (φυσικα για F1 alla και για αλλα)μου προτειναν απο ενα μαγαζι πιατο 1μ με 4 LNB με δεκτη HD edision με εγγραφη,μ ειπαν οτι θα πιανω 4 δορυφορους!

Το προβλημα ειναι το εξης...εγω μενω στον 5ο οροφο και στον 6ο η ιδιοκτ της πολυκατοικιας εχει καταργησει την ταρατσα και εχει μαιζονετα και δεν ξερω καν αν μπορει να μπει καπου εκει το πιατο..,ουτε καν αν θα με αφησει.
Απο το μαγαζι μ ειπαν πως το πιατο αυτο δεν μπαινει σε μπαλκονι.
Ενας γνωστος μου που εβαλε το T90 WAVEFRONT μ ειπε πως αυτο δεν χρειαζεται να κοιτα δορυφορο.
Αν εχετε καποια λυση να μου προτεινετε για τα προβληματα αυτα θα το εκτιμουσα.!

Ευχαριστω in advance.

Παιδιά sorry αλλά τι σημασία έχει αν το bbc "τα σπάει" ή αν ο πορνόγερος τελικά σκεφτεί να επενδύσει σε hd. Τέτοια βαρεμάρα σε gp δεν έχω δει ΠΟΤΕ!!! Και μην ξεχνάμε πως αυτό που είδαμε, ήταν το 1ο gp της χρονιάς, που το περιμένεις πως και πως. Πρέπει να σκαρφιστούν κάτι πολύ γρήγορα γιατί αν πάει έτσι το πράγμα, θα μας πιάνει όλους ένας υγιέστατος μεσημεριάτικος ύπνος. [η μελβούρνη θα 'ναι και σε πολύ καταλληλότερη ώρα :ρρ]

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Αλλά το θέαμα στη formula 1 έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό, όχι μόνο φέτος. Όταν ολόκληροι αγώνες περνάνε και η μόνη προσπέραση γίνεται μέσα από τα pit stop, τι να περιμένεις; Λείπουν και οι μεγάλοι οδηγοί του παρελθόντος. Θυμηθείτε τις κόντρες Senna - Prost και συγκρίνετε με το σήμερα.

Πλέον F1 βλέπουν μόνο οι φανατικοί του είδους.

Καλησπέρα στην παρέα της f1.
Έχω ένα κάτοπτρο 1,20 και αυτή τη στιγμή έχει δύο lnb, το ένα για astra 19,2E και το δεύτερο για hot bird 13E.
Το ερώτημα μου είναι,μπορώ να βάλω ένα τρίτο lnb για astra 28,2E στο ίδιο κάτοπτρο;
Με κέντρο 19 και παράκεντρα 13 και 28;
Έτσι γίνεται;
Ή μήπως παρά είναι μεγάλο το άνοιγμα για να γίνει η δουλεία;:BXVZCBXZ6:
Να πω ότι είμαι στο νομό Δράμας.

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει.....

Καλησπέρα στην παρέα της f1.
Έχω ένα κάτοπτρο 1,20 και αυτή τη στιγμή έχει δύο lnb, το ένα για astra 19,2E και το δεύτερο για hot bird 13E.
Το ερώτημα μου είναι,μπορώ να βάλω ένα τρίτο lnb για astra 28,2E στο ίδιο κάτοπτρο;
Με κέντρο 19 και παράκεντρα 13 και 28;
Έτσι γίνεται;
Ή μήπως παρά είναι μεγάλο το άνοιγμα για να γίνει η δουλεία;:BXVZCBXZ6:
Να πω ότι είμαι στο νομό Δράμας.

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει.....
Πολύ απλά: Μπορείς!
(Ειδικά αν το κάτοπτρο σου είναι πραγματικό 1.20)

Στον SKY(de) έχουν 6 option κανάλια

Στο sky.de επέστρεψε και η επιλογή για ήχο από την πίστα χωρίς σχολιασμό.
Ως premiere υπήρχε η επιλογή, αλλά στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς με το rebranding είχε χαθεί η δυνατότητα αυτή.
Χαράς ευαγγέλια για τους Γερμανούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 δορυφορικα

Καλά εδώ και αρκετά χρόνια με πιάνει τέτοιος ύπνος όταν "βλέπω" F1 (και σε πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια). Και μόνο γι αυτό το λόγο (να δρα ως υπνωτικό) αξίζει να "βλέπεις" F1! :flipout:

Αμα πολλαπλασιάσετε τα 5ευρα που ζητάει ο κοντός επί τους αγώνες τότε βαζετε ενα πιατάκι και βλέπετε φτηνότερα και μαλιστα και αλλα καναλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 δορυφορικα

Πλέον F1 βλέπουν μόνο οι φανατικοί του είδους.

Μα θέλω να πω πως θα μας χάσουν και μας!!! Και τι θα βλέπουμε τότε :frown:

μόνο γι αυτό το λόγο (να δρα ως υπνωτικό) αξίζει να "βλέπεις" F1!

:D:Dκορυφή