F1 δορυφορικα

Re: Απάντηση: F1 δορυφορικα

Ασφαλώς και ΔΕΝ υπάρχουν μιας και απαγορεύονται δια νόμου.
Ο νόμος στην Αγγλία ορίζει οτι πρέπει να πληρώνεις ετήσια το λεγόμενο TV Licence του οποίου τα έσοδα πάνε στο BBC. Λόγω αυτού, απαγορεύεται κάθε άλλη μορφή εσόδων ενσωματωμένη στο πρόγραμμα.

Το BBC βέβαια, έχει έσοδα απο τις παραγωγές του τις οποίες πουλάει σε όλο τον κόσμο...

Έτσι είναι και εδώ. Πληρώνεις στην ΔΕΗ για να πάνε στις τσέπες κάποιων και παίρνουν και από τις διαφιμίσεις για να πάνε στις τσέπες κάποιον άλλων, και σου ζητάνε και 5 για να φάνε και κάποιοι τρίτοι (και τα χρέη αυξάνονται αφού όλοι έχουν φάει).

παιδια να ρωτησω κατι γιατι έχω μπερδευτει με ολα αυτα. Τελικα την F1 αν καταλαβα καλα την δειχνει το BBCi και οχι το BBC1. Το BBCi δειχνει και τα ελευθερα της Παρασκευης και όλα ζωντανα?? :stupido3:

παιδια να ρωτησω κατι γιατι έχω μπερδευτει με ολα αυτα. Τελικα την F1 αν καταλαβα καλα την δειχνει το BBCi και οχι το BBC1. Το BBCi δειχνει και τα ελευθερα της Παρασκευης και όλα ζωντανα?? :stupido3:

όλα live (και μαγνητοσκοπημένα αν τυχόν τα έχασες -σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας ).

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το περίμενε όλος ο κόσμος πως και πως (άσχετα που ήταν πολύ βαρετό-και το λένε όλοι πλέον ανοιχτά). Έτσι στη Γερμανία η τηλεθέαση διπλασιάστηκε! Μερικά νούμερα: το RTL το παρακολούθησαν 11,5εκ. Πέρισι ο "τελικός" στο Άμπου-Ντάμπι προσέλκυσε 5,4εκ. Και οι ισπανοί δεν πάνε πίσω - το la Sexta το είδαν 7εκ άτομα.
Στο ελλάδα ( ; )

Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 δορυφορικα

Παιδιά sorry αλλά τι σημασία έχει αν το bbc "τα σπάει" ή αν ο πορνόγερος τελικά σκεφτεί να επενδύσει σε hd. Τέτοια βαρεμάρα σε gp δεν έχω δει ΠΟΤΕ!!! Και μην ξεχνάμε πως αυτό που είδαμε, ήταν το 1ο gp της χρονιάς, που το περιμένεις πως και πως. Πρέπει να σκαρφιστούν κάτι πολύ γρήγορα γιατί αν πάει έτσι το πράγμα, θα μας πιάνει όλους ένας υγιέστατος μεσημεριάτικος ύπνος. [η μελβούρνη θα 'ναι και σε πολύ καταλληλότερη ώρα :ρρ]

Φίλε μου όσον αφορά το δικό μου σχόλιο αφορούσε την μετάδοση που έβλεπα και όχι τον αγώνα. Αλήθεια πότε στην Ελλάδα θα ακούμε δηλώσεις των οδηγών που εγκαταλείπουν αλλά και δηλώσεις των μηχανικών των ομάδων ? :flipout: Αλλά ξέχασα εδώ εμείς είμαστε καινοτόμοι όπως το να στέλνουμε το τηλεοπτικό κοινό από τις 37αρες-40αρες plasma-lcd στις TFT των 19-22' και μάλιστα για μόνο 4.99 ευρώ :rifle:

Πρωτα ας το πάρει καποιο κανάλι να έχουμε τον αγώνα και μετά βλέπουμε και δηλώσεις :BDGBGDB55:

Καλησπέρα απο Λάρισα...
Νέος και ασχετος..!!
Εβαλα σημερα νεο πιατο 1,40 στις 28 μοιρες ΑΣΤΡΑ 2 αλλα δεν πιανω BBCi ακομη και οταν βαζω συχνοτητα 12441 - 27500 - 2/3. Στη συχνοτητα αυτη δειχνει να εχει δυνατο σημα αλλα δεν ...υπαρχουν καναλια...?? (δεν εκπεμπει παντα το καναλι ? - τι γινεται ?)
Ο αποκωδικ ειναι Humax f3 fox ci.
Παρακαλώ για οποιαδήποτε βοήθεια...!!
Ευχαριστω
Δημητρης

Εφόσον στη συγκεκριμένη συχνότητα έχεις ικανοποιητικό σήμα τότε μήπως ο δεκτης σου τα κατεβάζει σαν data και όχι σαν tv .Επίσης ψάξτα και με την ονομασία stream 0,stream 1 κοκ.

Εφόσον στη συγκεκριμένη συχνότητα έχεις ικανοποιητικό σήμα τότε μήπως ο δεκτης σου τα κατεβάζει σαν data και όχι σαν tv .Επίσης ψάξτα και με την ονομασία stream 0,stream 1 κοκ.

ευχαριστω πολυ ...... εαν ειναι ..σαν DATA ?..τι να κανω ?

Απάντηση: Re: F1 δορυφορικα

Καλησπέρα απο Λάρισα...
Νέος και ασχετος..!!
Εβαλα σημερα νεο πιατο 1,40 στις 28 μοιρες ΑΣΤΡΑ 2 αλλα δεν πιανω BBCi ακομη και οταν βαζω συχνοτητα 12441 - 27500 - 2/3. Στη συχνοτητα αυτη δειχνει να εχει δυνατο σημα αλλα δεν ...υπαρχουν καναλια...?? (δεν εκπεμπει παντα το καναλι ? - τι γινεται ?)
Ο αποκωδικ ειναι Humax f3 fox ci.
Παρακαλώ για οποιαδήποτε βοήθεια...!!
Ευχαριστω
Δημητρης
Καλώς ήρθες στο Avclub!

Τα κανάλια είναι μόνιμα εκεί. Συνήθως κατεβαίνουν όπως αναφέρθηκε ήδη, ως stream.
Αν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο στον χώρο, βγάλ' το προσωρινά από το ρεύμα και σκάναρε τη συχνότητα.
Ο παλιός μου ΙRCI 5400, είχε πρόβλημα στην 12480. (κοντά είναι)

Καλώς ήρθες στο Avclub!

Αν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο στον χώρο, βγάλ' το προσωρινά από το ρεύμα και σκάναρε τη συχνότητα.

ελα! πες μου τωρα οτι παιζει σημασια το τηλεφωνο.. το μαθαμε κι αυτο :grinning-smiley-043

δοκιμασα και το τις συχνοτητες radio και το ασυρματο τηλεφωνο...τιποτα!
καπου διαβασα οτι μπορει να χρειαζεται πολυ μεγαλυτερο πιατο (2,5 μ)!! ειδικα για το BBCi και το ITV γιατι η ληψη γινεται απο τον αστρα 2D !! Μπορεί να ισχύει ???
Ευχαριστώ για την υπομονη σας !

Οχι δεν χρειάζεται. Από τον 2Β εκπέμπει και είμαστε εντός ιχνοδιαγράμματος.

attachment.php

Attachments

• 0_astra_2A_2B_south_L.jpg
    0_astra_2A_2B_south_L.jpg
    33.7 KB · Views: 103

δοκιμασα και το τις συχνοτητες radio και το ασυρματο τηλεφωνο...τιποτα!
καπου διαβασα οτι μπορει να χρειαζεται πολυ μεγαλυτερο πιατο (2,5 μ)!! ειδικα για το BBCi και το ITV γιατι η ληψη γινεται απο τον αστρα 2D !! Μπορεί να ισχύει ???
Ευχαριστώ για την υπομονη σας !

Είναι ώρα να αλλάξεις δέκτη! :smile:

(δεν κάνω πλάκα, κατά πάσα πιθανότητα ο δέκτης δεν αποθηκεύει τα κανάλια ούτε ως data, εφόσον δεν βρίσκεις τίποτα)

ελα! πες μου τωρα οτι παιζει σημασια το τηλεφωνο.. το μαθαμε κι αυτο :grinning-smiley-043
Αν παίζει λέει. Συμπίπτει η συχνότητα. Κατά παράδοξο τρόπο δεν επηρεάζονται όλοι οι δέκτες. Και ο DM7020 έχει το ίδιο πρόβλημα.