F1

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    14
Τι εγινε ρε παιδια ? :oops:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

F1 Movie ScreenX Trailer​

CGV Kreasi

• Angry
Reactions: Maestro
Έλα εντάξει , μόνο το ταβάνι έμεινε 😁
Γιατί δεν μοιράζουν γυαλια-μάσκες να τελειώνουμε; Και φθηνότερα θα τους έρθει και θα είναι πραγματικά 360.

• Haha
Reactions: Kosh
Έλα εντάξει , μόνο το ταβάνι έμεινε 😁
Γιατί δεν μοιράζουν γυαλια-μάσκες να τελειώνουμε; Και φθηνότερα θα τους έρθει και θα είναι πραγματικά 360.

Ειδατε που γκρινιαζετε για το ταβανι στην ΙΜΑΧ ? ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι :D

Τι εγινε ρε παιδια ? :oops:

F1 Movie ScreenX Trailer​

CGV Kreasi

Ωραία η μεγάλη εικόνα του IMAX, ακόμα πιο ωραίος ο μεστός κινηματογραφικός πολυκάναλος ήχος, από κει και πέρα, κάτι τέτοια (όπως και το 3D) τα βλέπω ως τσίρκο, ούτε για αστείο.

Εγώ το είδα στο θερινό. Φοβερά πλάνα. Αλλά κυριολεκτικά "αμερικανικά". Τι τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο ήταν αυτό; Ξόδεψαν τόσα στην παραγωγή, αλλά αν το είχε η τηλεόραση θα άλλαζα κανάλι.

«Αμερικανιά, ξε-αμερικανιά» εγώ ξέρω ότι το απόλαυσα, πραγματικά!
Το SVS στο τέρμα και ο Denon στο >85% και κόντεψαν να πέσουν τα τσιμέντα 😅

Ένα 8/10 από μένα (..για όλο το πακέτο!)

• Like
Reactions: takisot
Την περίμενα καλύτερη με όλα όσα είχα ακούσει.
Χαζό το σενάριο, πραγματικά.
Ακόμα έχει πέραση ο αντισυμβατικός τύπος που γυρνάει την πλάτη σε δόξα και χρήματα έτσι, γιατί είναι γαμάτος;
Δεν παρακολουθώ f1, ουτε ξέρω τους κανονισμούς ούτε και με ενδιαφέρει να τους μάθω.
Στο Rush όμως υπήρχε ένα σενάριο το οποίο με είχε καθηλώσει.
Βλέπεται η ταινία, αλλά πέρα από τα εφέ δεν έχει τίποτα άλλο να σε κρατήσει και περνώντας η ώρα άρχιζε να κουράζει.
8,5 θα εβαζα στο Rush, εδώ ένα 6,5.

• Like
Reactions: toupia
To Rush βασίζεται σε υπαρκτούς χαρακτήρες.

Το f1 είναι καθαρά μια καλογυρισμένη μυθοπλασία, περιπετειουλα, παραμυθάκι τραβηγμένο από τα μαλλιά (-ή σχεδόν, για όποιον ασχολείται με τον χώρο καταλαβαίνει πολλά και ενδιαφέροντα με αυτά που βλέπει στα παρασκήνια) και ως τέτοιο πρέπει να κριθεί..Μην έχετε ‘σεναριακες απαιτήσεις’ ειδικά όταν αναφέρονται μέσα ,ονομαστικά, χορηγοί, πραγματικές ομάδες και πραγματικοί εν’ενεργεία οδηγοί.
Πρέπει να κριθεί η ταινία συνολικά ως πακέτο.. ‘άρτος και θέαμα’!
Και σαν τέτοιο είναι πολύ καλό.

• Like
Reactions: takisot
Εγω κρίνω την ταινία. Δεν με νοιάζει αν βασιζεται σε αληθινη ιστορια ή οχι.
Και δεν αναφέρομαι στην ορολογία και στα παρασκήνια της f1.
Ειπα ότι δεν ασχολούμαι με το άθλημα οπότε δεν ξέρω αν υπήρχαν σεναριακές αστοχίες στο αντικείμενο.
Πέρα από το κύριο θέμα που είναι η f1, υπάρχει και μία ιστορία που την συνοδεύει.
Όπως συμβαίνει άλλωστε με πολλές ταινίες, τιτανικός πχ.
Ε λοιπόν γι αυτήν την ιστορία αναφέρομαι.
Την κλισέ ιστορία του αντισυμβατικού τύπου.
Τους κέρδισε όλους, σνόμπαρε το βραβείο και εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας καβαλώντας το άλογο του σαν φτωχός και μόνος καουμπόι.
Ήμαρτον !!!

F1 - The Movie (2025)

IMG_20251022_214853.jpg

Μετά από πάρα πολύ καιρό, και δίχως να έχει στηθεί το νέο σύστημα ούτε ακουστική φροντίδα στον χώρο, καταφέραμε να δούμε ένα εργάκι στο σπίτι.

Πολύ καλύτερη του αναμενόμενου η ταινία.
Κάτι σαν πιο χιουμοριστικό, λιγότερο ρεαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο σε "ποικιλία" στιγμών (μελό, δράμα, έρωτας, συναίσθημα, δράση, απογοήτευση, νιρβάνα) "Rush" (2013).
Η σύζυγος πορώθηκε, δεν πήρε στιγμή τα μάτια από την οθόνη και πορώθηκε και με το μπάσο και τον ήχο της ταινίας γενικότερα (Dolby TrueHD 5.1 ακρόαση). Δεν είναι καν φαν των ταινιών δράσης και ειδικά με αμάξια, αλλά αυτή η ταινία (και το Rush) την καθήλωσε σε φάση να μου λέει "την ξαναβλέπω σε μια βδομάδα να την δούνε και οι γονείς μου παρέα μας :D ).
Η άλλη κοπέλα της παρέας το ευχαριστήθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, δίχως να το "ερωτευθεί".
Οι άντρες της παρέας περάσαμε μια χαρά, ευχάριστα πέρασε η ώρα, ένα 8/10 του το δίνουμε.

Αξίζει να το δείτε αρχοντικά (big screen, big sound).

Μια πραγματικά απολαυστική συνέντευξη με τον DP της ταινίας Claudio Miranda οπου εξηγεί ολα τα τεχνικά challenges και solutions που χρειάστηκαν για την επίτευξη του ρεαλιστικού αποτελέσματος που είδαμε στο F1 The Movie:

ΟΚ εντυπωσιακά όλα αυτα, αλλά εμένα μου δίνει την εντυπωση ότι υποβόσκει και μια έμεση διαφήμιση. Σ' αυτό το επίπεδο ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται ελευθέρας σκέψης.
Κοστολογείται και ο αέρας ακόμα.

Προφανώς και είναι promo της F1, αλλά so what? Μια χαρά λειτουργεί ως ταινία και όλα είναι blended in όπως πρέπει.