F1στονAnt!

Είσαι σίγουρος ότι το είδες όλο;
"Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση στις 01:20 το βράδυ του Σαββάτου από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Την Κυριακή βράδυ (01:20) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας από την τηλεόραση του ΑΝΤ1
."

Πω πω σκ@τά και απόσκ@τα του κοπρίτη του Κυριακού! Να' σαι καλά βρε technisat και με τα μπλεξίματα της δουλειάς δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Θα καθόμουν σαν τον μ@λ@κα να περιμένω μπροστά στην TV. :tdown:

Και τελικά τι παίζει για να δούμε τους αγώνες απευθείας και από την τηλεόραση βρε παιδιά; Όχι web και τέτοιες ανοησίες. Το μεταδίδει κανένα ελεύθερο αγγλόφωνο στους δορυφόρους;

Χμμ στον Astra 28.2; Δύσκολα τα πράγματα μιας και έχω σταθερό εναμισάρι για τα γνωστά 13E & 19.2Ε. Κατάλαβα, με βλέπω στο RTL με mute καθώς ούτε ξέρω ούτε και αντέχω τα γερμανικά. Και αν δεν βρεθεί κανείς σύντομα να πληρώσει τα δικαιώματα με βλέπω να κάνω τον γάτο στην κεραμοσκεπή βάζοντας κανένα μοτόρι. Και ένας Θεός ξέρει πόσο το βαριέμαι. :bang:

εγώ παιδιά τη βρήκα τη λύση μιας και δεν πιανω 28.2. Βάζω RTL και ακούω bbc radio 5 live (free) μέσω internet

Το RTL den έχει επιλογή γλώσσας... είναι μονο στα Γερμανικά.

Οχι, το RTL στον Hotbird δεν το δείχνει FTA.

Ο αγώνας αύριο είναι στις 2 το μεσημέρι.

Βρε που καταντήσαμε!

Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω μέσω proxy από το BBC live αλλά στη συνέχεια κράτησα τον ήχο και για εικόνα πήγα στο RTL Ch γιατί το streaming είναι για τα μπάζα σε ποιότητα εικόνας, ακόμα και στην υψηλότερη ανάλυσή του.
Από εβδομάδα πάντως ή μοτόρι για Astra 28.2 και BBCi ή φυτευτό πιάτο μόνιμα επάνω του. :smile:

BBCi η καλύτερη λύση :grinning-smiley-043. Σχόλια από Coulthard - Jordan, δηλώσεις οδηγών που έχουν αποκλειστεί από την κάθε περίοδο και άσε τους άλλους να δίνουν 5 ευρώ για να ακούνε τον Τάκη και την Σταυρούλα :flipout:.

Καμιά εξέλιξη έχουμε, γνωρίζει κανείς; (σχετικά με F1 στην ελεύθερη Tv)

Ισχύει ότι υπάρχει... τα δικαιώματα έχουν κατανεμηθεί. Εξάλλου μόνο για ελεύθερα έχει γίνει συζήτηση, αν εξαιρέσεις τον Ant1 webTV.
BBCi και είσαι super. Με ένα μέτρο πιάτο το πιάνεις και τελείωσες.

Να επισημάνω κάτι για την μετάδοση της F1. Σε παρακολούθηση από Rai και μετά στο BBC παρατήρησα (έτσι πιστεύω) πως είχε άλλα πλάνα της κούρσας με πιο πολλές λήψεις από κάμερες που υπάρχουν στα μονοθέσια. Το είδα και σε επανάληψη γι' αυτό το λέω. Η γνώμη σας;

Όταν έλεγα, εννοούσα την ελληνική τηλεόραση (ελεύθερη/συνδρομητική)! Τέσπα...

Με 80άρι από Σαλόνικα, τα bbci βγαίνουν άνετα ;)

Και σχετικά με το ότι υπήρχαν περισσότερες λήψεις από in car (είναι παράξενο, καθώς τα κανάλια παίρνουν ΜΙΑ βασική εικόνα μετάδοσης, ίδια για όλους) παρόλα αυτά, ίσως φταίει το multisignal του bbc

Μου θες εξελίξεις;

Λοιπόν...

Λίγες ώρες πριν τα δοκιμαστικά της Αυστραλίας και το site του ant1 ακόμη δείχνει το μηδενισμένο countdown για το bahrain...
Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα από την άλλη δεν υπάρχει καμιά αναφορά για μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.

Η F1 στην ελεύθερη ελληνική tv θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το μήλο από παρακάτω emoticon
:ADFAD2:

Last edited:
Απορώ ρε σεις, ένας φοιτητής fan της F1, έτσι που μας κατάντησαν, ΠΩΣ θα δει Φόρμουλα; Σιγά να μην κάτσει να αγοράσει πιατέλα και να την κουβαλάει μαζί του μετά! Και άντε έχει καλώς, αν υπάρχει γρήγορο internet στο σπίτι που είναι, αν δεν έχει;;
Θα μου πείτε, ο καλός και έντιμος φοιτητής, θα πρέπει να πάρει κανένα βιβλίο :beerglass: και να διαβάσει. Με αυτόν τον τρόπο, ο ant! προωθεί τη μόρφωση στη χώρα μας. :clown: