PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,284 Νεο Ψυχικο 8 March 2007 #1 Επι την ευκαιρια της ταινιας factory girl παρουσιαζω την πιο ομορφη γυναικα που περπατησε ποτε σε αυτον τον πλανητη. Cause everybody knows, she is a femme fatale. Υ.Γ. Ξερω οτι εχει την ψηφο του Λυμπεροπουλου (υποθετω μαλλον). Attachments edieandandy.jpg 108.5 KB · Views: 75
Επι την ευκαιρια της ταινιας factory girl παρουσιαζω την πιο ομορφη γυναικα που περπατησε ποτε σε αυτον τον πλανητη. Cause everybody knows, she is a femme fatale. Υ.Γ. Ξερω οτι εχει την ψηφο του Λυμπεροπουλου (υποθετω μαλλον).
PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,284 Νεο Ψυχικο 8 March 2007 #2 Οχι εξυπναδες, την δεξια στη φωτογραφια λεω
Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 8 March 2007 #3 υποθέτω εννοείς εκείνο το "ανορεκτικό" "τσιράκι" του Γουόρχολ που είχε προχθές αφιέρωμα και το "Ε" της Κυριακάτικης και δεν θυμάμαι πως την λένε ; ( σόρρυ Παναγιώτη , δεν το κάνω επίτηδες ... αυθόρμητα μου βγαίνει ... είναι και το άρθρο πρόσφατο ...)
υποθέτω εννοείς εκείνο το "ανορεκτικό" "τσιράκι" του Γουόρχολ που είχε προχθές αφιέρωμα και το "Ε" της Κυριακάτικης και δεν θυμάμαι πως την λένε ; ( σόρρυ Παναγιώτη , δεν το κάνω επίτηδες ... αυθόρμητα μου βγαίνει ... είναι και το άρθρο πρόσφατο ...)
PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,284 Νεο Ψυχικο 8 March 2007 #5 Αμα δε σου αρεσουν οι αδυνατες για να μην μεινεις παραπονεμενος, οριστε ενα λιγοτερο ανορεξικο "τσιρακι" του Warhol. Υ.Γ και μενα αυθορμητα μου βγαινει. Αντεξα 1 λεπτο Attachments andy_warhol_divine_std.jpg 51.4 KB · Views: 47
Αμα δε σου αρεσουν οι αδυνατες για να μην μεινεις παραπονεμενος, οριστε ενα λιγοτερο ανορεξικο "τσιρακι" του Warhol. Υ.Γ και μενα αυθορμητα μου βγαινει. Αντεξα 1 λεπτο
Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 8 March 2007 #6 :slapface: No way dude ( έκανα και το σημάδι του σταυρού με τα δάχτυλα , αλλά δεν εξαφανίστηκε )
G gou-tsou Senior Member 22 August 2006 384 8 March 2007 #7 μιας και πετυχα σχετικη συζητηση,γνωριζει κανειs ποιο ειναι το soundtrack που ακουγεται στο trailer???
μιας και πετυχα σχετικη συζητηση,γνωριζει κανειs ποιο ειναι το soundtrack που ακουγεται στο trailer???