Φαίη Μάγιερ

Παντελής

Supreme Member
10 April 2010
5,604
Κερατσίνι
Προφυλάκισαν τελικά την 27χρονη Γερμανίδα, Φ. Μάγιερ, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μετά από τον διασυρμό της ίδιας και της οικογένειας της από αστυνομία και ΜΜΕ η Φ. Μαγιερ προφυλακίζεται με μόνο στοιχείο τις προσωπικές και φιλικές της σχέσεις.


Κρύψτε έγγραφα,μπουκάλια γυάλινα και νταμιτζάνες και ίσως και παλιά φούτερ σχολικά με κουκούλα.








ΥΓ Μήπως το πανελλήνιο ξεπμρόστιασμα ΜΜΕ,ΕΛ.ΑΣ,ΕΛ.Δικαιοσύνης κ.α τους ανάγκασε σε αυτήν την ''σύλληψη με το ζόρι''.


ΥΓ Μήπως επειδή απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων την εξευτίλισαν είναι ένας τρόπος πίεσης απο το βρώμικο σύστημα.
 
Θαρρώ πως το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με επιστημονικό τρόπο. Να κάνουν στην κοπέλα εξέταση DNA και, αν και εφόσον εντοπίσουν το γονίδιο της τρομοκρατίας, να τη στείλουν στη φυλακή έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους από την επιστημονική τεκμηρίωση.
 
Εγώ πάντως για καλό και για κακό τώρα στο σπίτι μόνο μπύρες σε κουτάκι. Και φυσικά με τίποτα amstel, σε οποιαδήποτε συσκευασία. Κι ένα μπετόνι για πετρέλαιο ή βενζίνη, που έχω για έκτατη ανάγκη θα το ξεφορτωθώ κι αυτό.