jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,857 Λιβαδιστάν... 17 June 2008 #21 Re: Απάντηση: φαιρνω πραμα που σαλευει Kosh said: Sorry Argi δεν τοπιασα, νομιζα οτι βιαστηκες. Click to expand... +1. Ζήτησα συγγνώμη από το 3ο post.
Re: Απάντηση: φαιρνω πραμα που σαλευει Kosh said: Sorry Argi δεν τοπιασα, νομιζα οτι βιαστηκες. Click to expand... +1. Ζήτησα συγγνώμη από το 3ο post.
argi Banned 17 July 2006 7,032 salmonela 17 June 2008 #22 Απάντηση: Re: Απάντηση: φαιρνω πραμα που σαλευει Kosh said: Sorry Argi δεν τοπιασα, νομιζα οτι βιαστηκες. Click to expand... νο προμπλεμο μπι γουελ:guitarist:
Απάντηση: Re: Απάντηση: φαιρνω πραμα που σαλευει Kosh said: Sorry Argi δεν τοπιασα, νομιζα οτι βιαστηκες. Click to expand... νο προμπλεμο μπι γουελ:guitarist:
Χουρμουζιάδης Βασίλης Established Member 18 June 2006 186 Θεσσαλονίκη 17 June 2008 #23 Απάντηση: Re: φαιρνω πραμα που σαλευει Δ. Παναγιωτίδης said: κανέναν καλό ψυχιάτρο έχετε ? νομίζω ότι έχω ανάγκη, γιατί αδυνατώ να καταλάβω... Click to expand... Ο argi αναφέρεται στο νέο τεύχος του Absolute Sound.
Απάντηση: Re: φαιρνω πραμα που σαλευει Δ. Παναγιωτίδης said: κανέναν καλό ψυχιάτρο έχετε ? νομίζω ότι έχω ανάγκη, γιατί αδυνατώ να καταλάβω... Click to expand... Ο argi αναφέρεται στο νέο τεύχος του Absolute Sound.