Φακελλάκια και διαφθορά!

Μερικές φορές θαυμάζω ιδιαίτερα αυτή τη διαδικτυακή παρέα που δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.

Πάντως φακελάκι που να χωράει 2,5 μύρια ευρά πρώτη φορά βλέπω!

Μιλάμε ότι η κοινωνία μας έχει σαπίσει σε τέτοιο σημείο που δεν πάει άλλο! :slapface:

Αίσχος!!!

Δυστυχώς είναι τραγικό. Πάντως από την άλλη μου φαίνεται λογικό το ποσό αφού ανάλογα με τα επίπεδα κόστους αλλά και «γλίτωσης χρημάτων» εξαρτάται και ο φάκελος. Δεν είναι το ποσό που βρίσκω απαράδεκτο αλλά η όλη έννοια της πράξης... Όσο περνάνε τα χρόνια που ζώ εδώ στην Eλλάδα μας τόσο περισσότερο βλέπω πόσο μπ@@ρδ@λ@ είναι. Kρίμα στον Έλληνα με τις απαράδεκτες ώρες-ώρες νοοτροπίες του... Λυπάμαι πραγματικά και εξοργίζομαι κιόλας.

Στα 30 σχεδον χρόνια μου δεν εχω χρησιμοποήσει ποτε αυτο το "cheat". Ολοι κατηγορουν τους γιατρούς, τους εφοριακούς κ.α. εμπλεκόμενους αλλα κανενας δεν κατηγορει αυτούς που πραγματικα φταίνε και ειμαστε ΕΜΕΙΣ! λυπαμαι πραγματικα... ελπιζω κάποτε να αποκτήσουμε μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια σαν λαος...

Eγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ και μάλιστα θα ε´ίμαι από αυτούς που τους «δίνουν στεγνά». Δεν ανέχομαι τέτοιες π@π@ριές. Nα κάνουν αυτό που πληρώνονται να κάνουν...

Παιδιά έξω απ' το χορό πολλά λόγια λέγονται. Όλοι αυτοί στηρίζονται στο γεγονός ότι μιλάμε για ζητήματα που μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή. Κι αν όχι τη ζωή, σίγουρα την (καλή) υγεία. Και μπροστά στην υγεία δε λογαριάζεις ούτε φακελάκια ούτε τίποτα. Ούτε είναι εύκολο να πεις "αλλάζω γιατρό, αυτός δε μου κάνει" σε κατάσταση ανάγκης. Πραγματικά εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ σε τέτοια κατάσταση, αλλά δυστυχώς στις περιπτώσεις αυτές άλλες είναι οι προτεραιότητες. Φυσικά και δε στηρίζω σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές και σίγουρα υπάρχουν τρόποι να τις αντιμετωπίσουμε (πχ. καταγγελίες κτλ.) και σίγουρα εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, απλά αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις ότι "δε δίνω φακελάκι ό,τι και να γίνει" αν η κατάσταση είναι σοβαρή. Οι εναλλακτικές θέλουν πολύ χρόνο για ν' αποδώσουν και δυστυχώς ο χρόνος είναι είδος πολυτέλειας σε θέματα υγείας τις πιο πολλές φορές.

Η παγιδα ειναι καλοστημενη και στην κρισιμη στιγμη θελει πολλα balls για να κανεις αυτο που θα επρεπε. Εξαρταται παντα την περιπτωση βεβαια αλλα ξερουν αυτοι που χτυπανε...

ΠΟΤΕ !!!!!!!! δεν θα ελατωθει ουτε στο ελαχιστο αυτη η κατασταση στην Ελλαδα διοτι η οικονομικη κατασταση της αγορας και των καταναλωτων δεν αφηνει περιθωρια τιμιοτητας ......

ειτε το θελουμε ειτε οχι οταν βρεθουμε στο χορο θα ριξουμε κατι τσαμικα ......

αν ειναι να μπει η εφορια στο μαγαζι σου και να σου πει ο εφοριακος στο αυτι ....... θες να μου δωσεις ΠΧ, 1000 ευρω η να παμε για ελενχο ;;;;;;;;
που ελενχο σημαινει οτι θα σου βρουν 100% παραβαση γιατι θα τσατιστουνε ......

απλα .εγω νευριαζω με κατι τετοιους σαν αυτους που πιασανε διοτι δεν εχουν ουτε οικονομικο προβλημα αλλα ουτε ειναι ασημοι αγνωστοι μεροκαματιαρηδες ......

δεν φτανει που χρυσοπληρωνονται απο τον Ελληνικο λαο ......
οσα και να παρουν σε μισθο παντα θα θελουν και αλλα........

Mάνος & konnos έτσι είναι ακριβώς. Aπλά εγώ δύσκολα πιστεύω στην κατάσταση που θα βρεθώ θα κάνω πίσω γιατί εξαγριώνομαι με κάτι τέτοια. Aκόμη και που το σκέφτομαι μου ανάβουν τα αίματα. Aς δοκιμάσει κανείς να πεί για φακελάκια και θα τον κάνω να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Bέβαια πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σε κάποια πρόβλημα είναι οι γνωριμίες έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να φτάσεις σε αυτό το σημείο...

Η διαφθορά έχει νομιμοποιηθεί απο τον αείμνηστο ´εραστή´οταν ειχε δηλώσει για τον κυριο Μαυράκη της ΔΕΗ,'Ειπαμε να παρει δωρο αλλά οχι και 5000000000δρχ.!!!'
Στο θεμα του γαλακτος πιο σημαντικό απο την δωροδοκία ειναι η απαράδεκτη στάση των εταιρειών που εκβιάζουν τους παραγωγούς να πουλανε σε συγκεκριμένες εταιρείες,αλλοιώς τους κλεινουν την πόρτα,οπως και το γεγονός ότι πουλάνε γαλα 1.4 ευρώ στην ελλάδα και 0.7 στην γερμανία.Καταρρίπτεται για αλλη μιά φορά η θεωρία οτι ο ανταγωνισμός ριχνει τις τιμές ,και οι ζητωκραυγές του νεοφιλελευθερισμού για την πληρη ελευθερία της αγοράς.Αποδεικνυεται οτι οι γαλακτοκομικές εταιρείες,λειτουργουν σαν τα καρτέλ της κοκαϊνης.Αυτά ειναι χιλιάδες φορες πιό σοβαρά απο την δωροδοκία γιατί περιέχουν εκβιασμό στους γαλακτο παραγωγούς,που απειλουνται με αφανισμό απο τα καρτέλ ,αλλά και στην χυδαία κερδοσκοπία που κανουν εναντίον ολων των ελληνων πολιτών.Που ειναι ο ανδριανοπουλος και τα καλοπαιδά του να μας εξηγήσουν πως ο ανταγωνισμός ρίχνει τίς τιμές:flipout: :flipout: :flipout: