Φακοί απο ανοξείδωτο ατσάλι

χμ δε ξέρω καθόλου να σου πω, απλά λέω τι να περιμένεις. ο surefire δίνει μόνο 1 αμπέρ; Αν έχει τέλεια bin, ψύξη κτλ και 1,4 αμπέρ μόνο τότε. Αλλά και ο Ε2DL κάπου 200 δε τον μετρούσανε οι πιο πολλοί ξένοι;
ο lumapower vx με το sst50 δε κάνει τπτ δυστυχώς, κακό λέντ, δε πρέπει να είναι καν top bin, με το xp-g R4 που έχω τώρα και λιγότερο ρεύμα(1,4 vs 1,8) βγάζει τα ίδια OTF...!

ποσο δινει στο λεντ - δεν ξερω . απο tailcap - 0,64A απο δυο AW LIFEPO4 ( 3,2ΒΟΛΤ )
τι στο διαβολο του κανανε, αλλα ειναι πολυ φωτηνος ο e2dl και 10500λουξ ( εχω δυο ).

Last edited:
τα 0,64A ειναι αναμενομενο....τοσο τραβανε τα p60 modules μου με καλα ηλεκτρονικα για 1Α σε Q5

Για την ολικη φωτεινοτητα, μην ξεχνατε οτι τα οπτικα εχουν αποδοση 95? % σε συγκριση με τα 75 του κατοπτρου

Ο ultrafire rl-118 ειναι οut of stock,αλλα τωρα ειμαι σε αλλο διλλημα,να παρωαυτον η τον jetbeam bc-10?

Στο hkequipment,λες να παρω τον jetbeam bc10 θα ειναι σιγουρα καλυτερος.Ηνα παρω και τους 2?:bang:

και τους δυο. μαμοτω, και εγω ηθελα να παρω ενα τριτο rl-118 ( μου αρεσει ,τι να κανω ) και σε KD δεν τον εχουν . τωρα ψαχνω απο που να τον παρω.

Ναι,ελπιζω να ειναι καλος,αφου εχεις ηδη 2 και θελεις και τριτο θα ειναι καλος,να υποθεσω οτι σηκωνει μετατροπες?Πιστευω τα λουμεν να ειναι 220.

κοιτα, γουστα ειναι αυτα. αν σου αρεσει ινοξ και δεν σε πειραζει το βαρος απο τα αλλα θα εισαι καλημενος.( φως, ντιζαιν )

Ναι,ελπιζω να ειναι καλος,αφου εχεις ηδη 2 και θελεις και τριτο θα ειναι καλος,να υποθεσω οτι σηκωνει μετατροπες?Πιστευω τα λουμεν να ειναι 220.
το δευτερο που εχω εναι μοντα. του εχω βαλει xm-l και πλακετα 8*7135 , 2,8Α.
ΑΛΛΑ εχω προβλημα εστιασεις. πρεπει να αλαξω και το κατοπτρο.

Τωρα τελευταια τρωγομαι για ss με ΑΑ.Πολλα λουμεν και κλιπ,ποιον προτεινετε?Εννοειται με χαμηλη τιμη.