kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,516
Και ο LD40 νομίζω βγαίνει σε Neutral!
Φακό κεφαλης, πέρα τα κλασσικά zebralight έχω και τον fenix hp11, επίσης αρκετά πλαστικός, αλλά δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό αδερφό του. Θέλει ωστόσο προσοχή!
http://www.manafont.com/product_inf...lashlight-titanium-finish-aa-p-8843?rp=091774
Να και ένα άλλο αξιόλογο zebralight Στυλ φακουδάκι, το πήρα τυχαία και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά του!
Στη ζώνη, στη τσέπη του πουκαμίσου στο τραπέζι. ΑΝ του βάλεις και λουρί κεφαλής έχεις ένα φακό κεφαλής που θα έχει και μεταβλητή γωνία!
Εγώ έχω ένα από τον 4sevens και από τους ζέβρα έχω άλλο ένα. Της φενιξ κάνει, μόλις μέτρησα τον Uniquefire στο σωληνάριο της μπαταρίας του 18,8mm.
Αναφορικα με το spark, πραγματι ειναι πανεμορφος!! Το γεγονος ομως οτι παιρνει 3ΧΑΑΑ και το οτι εχει και μεσαιο λουρι κεφαλης με χαλαει.
αμαν με πιασατε!
θυμαστε που σας ειπα για εναν φθηνο φακο κεφαλης που ετοιμαζα? ε με αυτον ειναι και ενα ξεχωριστο Headband απο ultarfire Uf-H4 που πουλα το Kaidomain...
Αν βρω χρονο σημερα θα ανεβασω φωτο και ενα review, αλλα σας το ελω απο τωρα οτι αξιζει
Καλορύζικα, για δώρο στον εαυτό σου μια χαρά πακετάκια είναι και τα δύο.
Περιμένω την σύγκριση των Jetbeam BA20 (2xAA) με τον Fenix LD20 (2xAA) όταν τους έχεις και τους δύο και βρείς χρόνο.
Ο ΤΚ41 δυνατός φακός αλλά 8 ΑΑ είναι πολλές (για εμένα) και θα είναι βαρύς φακός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.