Φακοί Fenix

Re: Απάντηση: Φακοι FENIX

ερχεται ειδοποιηση?σορυ αλλα δεν γνωριζω

Αλλοτε ερχεται και αλλοτε οχι. Εξαρταται το μεγεθος, αξια, ταχυδρομο, εαν ειναι συστημενο η οχι.

Re: Φακοι FENIX

Καλά σοβαρά το λέτε?Δε σας έρχεται πάντα ειδοποίηση?Πηγαίνετε να τους κράξετε εγώ μια φορά παραλίγο να πάω στα δικαστήρια για αυτό το θέμα(τελικά έφτασα μέχρι το σώμα επιθεωρητών Δ.Διοίκησης και την ανεξάρτητη αρχή τηλεπικοινωνιών&ταχυδρομίων, που τους έκαναν να λογοδοτήσουν και από τότε όλα καλά)

Απάντηση: Re: Φακοι FENIX

Καλά σοβαρά το λέτε?Δε σας έρχεται πάντα ειδοποίηση?Πηγαίνετε να τους κράξετε εγώ μια φορά παραλίγο να πάω στα δικαστήρια για αυτό το θέμα(τελικά έφτασα μέχρι το σώμα επιθεωρητών Δ.Διοίκησης και την ανεξάρτητη αρχή τηλεπικοινωνιών&ταχυδρομίων, που τους έκαναν να λογοδοτήσουν και από τότε όλα καλά)
καλα τους ξηγηθηκες...χαρα στο κουραγιο σου αλλα ετσι χρειαζεται για να σε υπολογιζουν μετα.σκεψου εσυ να τα χωσεις στον αποστολεα και τελικα να φταιει το ταχυ?δρομειο

Μα ήξερα ποιος έφταιγε, ξηγήθηκα με το ταχυδρόμο γιατί σε αυτόν τα ρίξανε αλλά το πρόβλημα ήτανε στο κέντρο διανομής. Δε πειράζει όλα καλά πλέον!

Νέος ΤΚ15: 337 lumens για 1 ώρα και 50 λεπτά!

TK15a.jpg

Όταν το Malkoff M61 δίνει 260 OTF lumens flat regulation για την ίδια ώρα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Fenix πέτυχε κάτι καλύτερο ή έστω το ίδιο αποτέλεσμα. :rolleyes:

Last edited:
Απάντηση: Φακοι FENIX

πιο καλοσχεδιασμενος απο τους συνηθισμενους tk.γενικα η fenix υποσχεται πολλα με τους τελευταιους φακους της.στην φωτεινοτητα τους εχω εμπιστοσυνη,στoν χρονο αποδοσης....τι να πω θα δειξει ο χρονος.παντως και μιαμιση ωρα να πιανει θα ειναι γερο μπασιμο.

yuk, για να το δούμε λίγο με θεωρία.Έστω ότι έχουμε πολύ καλά λέντ/κυκλώματα/ανακλαστήρες/τζαμάκια, πράγμα που για τη Fenix είναι εφικτό. Έστω ότι θέλουμε 337 otf. Με 20% απώλειες θέλουμε 420 Lumen στο λέντ, που ένα R5 τα έχει με 1,3Amp όπως μας έλεγε το μέλος jtr1962 του cpf. Για 1ώρα και 50 λεπτά, με 1,3amp θέλουμε 2380 mah.Αν το κύκλωμα έχει efficiency 95%(για τη fenix και σε περίπτωση που το Vin=~Vout είναι εφικτό) θέλουμε 2500+ mah. Με καλές μπαταρίες(Aw2600 τουλάχιστον), νομίζω πως μπορούμε να πλησιάσουμε τα νούμερα που λένε.

Ήδη είδα το Sc51 της zebralight και τα νούμερά του με μια eneloop είναι σα ψεύτικα, εξωπραγματικά.Λες και όλα είναι τέλεια και με R4 bin παρακαλώ. Γιατί όχι και η fenix?

Παιδια καλως σας βρηκα, καινουριος στο χωρο κολησα το μικροβιο, θελω να αγορασω τον tk12(R5) απο 4sevens θα εχω προβλημα με τελωνεια φορους κλπ? επισης θελω να τον αγορασω με 18460 μπαταριες τις παιρνει στο υπαρχων σωμα η πρεπει να αγορασω εξτρα αλλο σωμα. Ευχαριστω!

Καλώς ήρθες!
Λοιπόν 18650 μπαταρίες εννοείς καταρχήν έτσι; τις δέχεται χωρίς κανένα πρόβλημα.Απλά πρέπει να αγοράσεις και αυτές εκτός ελλάδος μαζί με φορτιστή.

Δε θα έχεις λογικά κανένα πρόβλημα με τα τελωνεία. Άντε να πληρώσεις κανά 15ευρο. Αλλά εγώ που έχω αγοράσει 20+ φορές από τον 4sevens(δε σου λέω γενικά απέξω γιατί είναι 3ψήφιος ο αριθμός) και για πιο ακριβά πράγματα δε πέρασαν ποτέ από τελωνείο.

Last edited:

ok! για τις μπαταριες σε χωριτηκοτητα ο συγκεκριμενος τυπος ποιες ειναι οι μεγαλητερες που κυκλοφορουν και μπορει να τις δεχτει ο Tk12 και καλυτερη μαρκα μπαταριες-φορτιστης για να μην εχω κανενα προβλημα? με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μεγαλη αυτονομια.

@ergotelis

Θεωρητικά είναι εφικτό και πρακτικά η Fenix έχει ότι χρειάζεται για να το πετύχει. Η TK σειρά της νομίζω ότι πραγματοποιεί ότι υπόσχεται όσον αφορά τα λούμενς.
Απλά η εταιρία δε με έχει συνηθήσει σε ένα εξαιρετικό συνολικά πακέτο. Η αυξανόμενη απογοήτευση σε θέματα ποιότητας των προϊόντων της δε βοηθάει επίσης. Εύχομαι πραγματικά πάντως να κάνει τη διαφορά.

ok! για τις μπαταριες σε χωριτηκοτητα ο συγκεκριμενος τυπος ποιες ειναι οι μεγαλητερες που κυκλοφορουν και μπορει να τις δεχτει ο Tk12 και καλυτερη μαρκα μπαταριες-φορτιστης για να μην εχω κανενα προβλημα? με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μεγαλη αυτονομια.

Τακη ξοδεψε λιγο χρονο και διαβασε το τοπικ για τις μπαταριες....οτι εχει εμσα θα σε βοηθησει να κανεις την σωστη (και μοναδικη) επιλογη....και τις γνωσεις θα τισ χρειαστεις....οπωσδηποτε!

Τελικα πηρα τον tk12(R5) με μια μπαταρια 18650 AW 2900mAp και τον καινουριο φορτιστη που δινει απο 4sevens, πληρωσα +20$ για ταχυτερη παραδοση δεν ηξερα για το εκπτωτικο κουπονι! δεν πειραζει. Θελω να δω ποσο καιρο θα κανουν να ερθουν λογικα φανταζομαι θα υπαρχει καποια ενημερωση απ´το εν λογω site, 3-4 εργασιμες φανταζομαι, η δικια σας εμπειρια τι λεει?

εγώ με απλή αποστολή το πολύ 10 μέρες για κρήτη. μια χαρά θα πάνε όλα και θα τα λάβεις σύντομα. Έκανες σωστή επιλογή με τη μπαταρία, ίσως να αγόραζες ωστόσο και μια δεύτερη. Την επόμενη φορά,άλλωστε έχει δωρεάν μεταφορικά με απλή αποστολή.

Μακαρι να ερθει συντομα γιατι κανω σαν μικρο παιδακι που περιμενει το δωρο του! Καπου στο internet ειχε παρει το ματι μου μια AW 3000mAp βεβαια δεν ξερω αν μπορουσε να την υποστηριξει ο συγκεκριμενος φακος αλλα γιατι οχι. Σκεφτηκα να παρω δυο πηρα μια χαζομαρα την επομενη φορα.

Ευχαριστω, προφανως θα ηταν καμοια μαιμου απ´αυτες που πουλανε ως συνηθως γιατι AW 3000 εγραφε συγουρα.

Απάντηση: Φακοι FENIX

Σόρυ που ξαναγυρνάω στον ΤΚ45 αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια παρενέργεια ο συγκεκριμένος, του στυλ:
-αν αλλάζει mode μόνος του μετά από κάποια ώρα λειτουργίας στο Turbo
-αν σβήνει όταν πέσει η τάση από ένα σημείο και κάτω ή εκμεταλλεύευαι και το τελευταίο volt.