Φακοί Fujinon X-mount

δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αυτη η τριαδα περισσοτερο απο την 161.4-35 f2- 561.2 εκτος της τιμης... για μενα λειπει ενας 18mm να γινει 28 σωστο.

Απάντηση: Re: Φακοί Fujinon X-mount

δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αυτη η τριαδα περισσοτερο απο την 161.4-35 f2- 561.2 εκτος της τιμης... για μενα λειπει ενας 18mm να γινει 28 σωστο.

οι φακοί που αναφέρεις, οι δύο από τους τρεις,(είναι κορυφαίοι της σειράς), και κοστίζουν τα δυπλάσια χρήματα από τους: 23mm f/2 ,35mm f/2, 50mm f/2

ΥΓ ...κι εγώ αυτους που προτείνεις θα επέλεγα πάντως αλλά πολλά τα λ7:beatnik2:

Last edited:
ναι το ξερω. ειμαι απο τους τυπους που θα ηθελαν και τον 50αρη 1.4 η 1.2 γιατι κριμα να μην εχεις τετοια επιλογη σε τοσο καλο εστιακο μηκος.

γενικα αν ανοιγουμε συζητηση για φακοιυς και σοβαρο εξοπλισμο νομιζω οτι καλυτερα να χτιστει καλα και σταθερα. βεβαια και το θεμα μηχανης ειναι ενα θεμα μεγαλο. δεν θα εδινα πχ 2000 για σωμα οσο και να μ
αρεσει ι χτ-2. ουτε θα θελα τον παλιο αισθητηρα.. μαλλον για χτ20 παει καποιος..

υπαρχει ο fuji 18/2
εγω εχω τους 14/2.8 και 35/1.4 ειναι φοβεροι και οι δυο...

csm_img_Xmount_roadmap_news_001_07a4a23594.jpg

https://www.fujifilm.eu/uk/news/art...atest-development-of-the-x-mount-lens-roadmap

Συμφωνώ κι εγώ για τον 8-16, δεδομένου και του εξαιρετικού 10-24. Επίσης δεν είναι υπερβολικά μεγάλος για τα χαρακτηριστικά του, αλλά από ότι βλέπω θα είναι χωρίς σταθεροποίηση.

Για υπερευρυγώνιος φωτεινός zoom μια χαρά μέγεθος έχει. Πιο κατανοητό?
Βλέπω στο lens roadmap ότι και οι 2 νέοι prime θα έχουν σταθεροποίηση. Αλλά ο 8-16 όχι...

Εμένα καθόλου δεν με ενοχλεί η έλλειψη σταθεροποιησης στο 8-16, ειδικά αν έχει θυσιαστεί για καλυτερη απόδοση κ όσο το δυνατόν μικρότερη παραμορφωση 👍