Φακοι Led με μπαταριες ΑΑ. Νεα μοντελα, προτασεις, σχολια, κλπ.

Ειμαι περιεργος ποσα λουμενς βγαζει με μια ΝιΜΗ (φανταζομαι γυρω στα 100 λουμενς), γιατι με λιθιου μπορει καλλιστα να βγαζει αυτα που λεει.

Θα προτεινα να μην χρησιμοποιησεις μπαταρια ΑΑ λιθιου διοτι υπαρχουν περιπτωσεις στο συγκεκριμενο μοντελο που εχει καει ο driver. Aρα μονο ΑΑ αλκαλικες η επαναφορτιζομενες.

Φαινεται καλη κατασκευη ομως. Υπαρχει και ο ιδιος φακος, ακριβοτερος 3-4 δολλαρια, με 6 modes. Αλλα για απλους χρηστες η μια σκαλα ειναι καλυτερη.

για απλό χρήστη τους θέλω, αν και μου φαίνεται θα κρατήσω τον ένα για να δω πως λειτουργεί με NiMΗ...

τον χρυσό εννοείς ??

όχι, έχει τρέξιμο αυτές τις μέρες και δεν ασχολήθηκα

Τον σκεφτόμουν κι εγώ γιατί θέλω έναν απλό ΑΑ ή 2ΧΑΑ φακό για τη γυναίκα μου. Χιώτη έχεις να προτίνεις κάτι? Η χρήση θα είναι πολύ απλή και κυρίως θα κάθεται σε συρτάρι.

Noμιζω οτι ενας Νitecore EA1 με eneloop μεσα θα ειναι μια χαρα. Και δυνατος και καλο throw και οικονομικος και ζουμπουρλουδικος.

μπορεις να δεις την διαμετρο της πλακετας σε παρακαλω? 15 ή 17 χιλιοστα?

Noμιζω απο τις καλυτερες μαρκες φακων. Η δεκαετης εγγυηση τα λεει ολα.

Δεν ειναι μονο η ποιοτητα κατασκευης αλλα και η τεχνολογια του αμερικανικου αυτου φακου που μονο καλα πραγματα διαβαζω.

Απλος, με δυο σκαλες, πραγματικα αδιαβροχος και αξιοπιστος. Η τιμη φαινεται πολυ καλη για τετοιο φακο.

Φοβερά ποιοτικός φαίνεται. Και με αρκετά lumens. Απο throw βλέπω δεν τα πάει πολύ καλα.

Όντως πολύ ωραίος ο φακός! Αν τον πάρεις φτιάξε κάνα review...

εχω κανει ειδη παραγγελια τον thrunite archer 1A και περιμενω να μου ερθει...και οι δυο αν δεν κανω λαθος αντεχουν σε πτωση εως 10m!!!

οντως πολυ καλη τιμη!!δεν τον ειχα δει απο πριν,ισως επαιρνα αυτον..

xm-l εχει η xp-g?

φοραει τα ''παλια'' led??(ειμαι λιγο ασχετος)

http://www.candlepowerforums.com/vb...es-C1-A1-A2-XP-G-R5-1xCR123A-1xAA-2xAA-Review

O Armytek που εβαλες εχει μονο δυο σκαλες και εχει το 'παλιο' ΧΜ-L λεντ.
Ο Archer εχει το νεωτερο XP-G2 λεντ, πολλες σκαλες και ειναι πιο εντυπωσιακος. Και το ιδιο ανθεκτικος.
Τωρα σαν αξιοπιστια γενικοτερα η Armytek ειναι σαφως καλυτερη απ'ολες σχεδον τις γνωστες μαρκες.

Aν επρεπε να διαλεξω, νομιζω οτι θα προτιμουσα τον Archer λογω περισσοτερων και ευχρηστων modes, καλυτερου design και διαρκειας.