Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Τι να πω μαλλον ημουν ατυχος,με το που χαλασε ο ενας πηρα και δευτερο αλλα μια απο τα ιδια.
Νομιζω οτι το προβλημα ηταν στην επαφη του θετικου πολου και στα εμφανη ηλεκτρονικα μερη,στον DQGΙΙΙ το βελτιωσανε αυτο σηκωνοντας την επαφη.(οταν βρω χρονο θα προσπαθησω να βγαλω την πλακετιτσα του αλλα χλωμο το κοβω)

Χιωτη οταν σου ερθει ο μικρος απο το fasttech θελουμε εντυπωσεις(και φωτο ενοειται).

Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Μου ηρθε σημερα αλλα δυστυχως δεν χωραει μεσα καμμια ΑΑΑ.
Μου επεσε κακο κομματι. Εχει γινει κακη/ελαττωματικη κοπη/κατασκευη του σωληνα της μπαταριας. Πρεπει να τον τροχισω το απογευμα. Συμβαινουν αυτα.
Κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφος και εχει πολυ καλο φινιρισμα.

Θα τα πουμε πιο αναλυτικα αφου καταφερω να βαλω μεσα μπαταρια..

Τελικα δεχεται ΑΑΑ μπαταριες 9,8μμ πλατος (ιαπωνεζικου τυπου προφανως). Για τις κανονικες ΑΑΑ των 10,2μμ πρεπει να τροχισεις τον σωληνα.
Και επειδη ειναι ατσαλινος, η λιμα δεν βοηθα καθολου ουτε και τα dremmel. Πρεπει να μπει τρυπανι...
Δεν ξερω αν ειναι ολοι οι συγκεκριμενοι φακοι ετσι, η απλα ετυχε στον δικο μου να ειναι στενοτερος.

Το beam spot ειναι ενας τελειος κυκλος οπως αυτο των led lenser οταν τους ζουμαρεις. Πολυ καλο! O διακοπτης δε, ειναι instant-on, forward clicky!!
H ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη απ'οτι ειδα, εξω μεσα! Ισως τον αφησω ετσι, διοτι εχω μπολικες αλκαλικες των 9,8μμ. Θα δω :)

Σιγουρα θα αξιζει. Θα ειναι προσεγμενη ατσαλινη κατασκευη οπως και οι υπολοιποι της σειρας,
Προσωπικα θεωρω το γεγονος οτι παιρνει τις μη διαδεδομενες ΑΑΑ λιθιου, μειονεκτημα.

Αν επαιρνε ΑΑΑ ΝιΜΗ/Αλκαλικες θα το επαιρνα χωρις συζητηση.

Δηλαδη ειναι σιγουρο οτι με μια απλη ή επαναφορτιζομενη ΑΑΑ δε θα μπορει να δουλεψει εεε..?

Θα επρεπε Working voltage: 1.2 - 3.7V..?

Πολυ κριμα, πραγματικα..

Last edited:
Πάντως δυο Tank E09 που έχω και τους δουλεύω με 10440 πάνε σφαίρα αλλά αυτοί δουλεύουν και με NiMH και χωρίς μεγάλη διαφορά σε απόδοση φωτεινότητας ενώ κρατάνε και περισσότερο αν θυμάμαι καλά. Επίσης με τις 10440 οι Tank στο High ζεστένονται πολύ γρήγορα και θέλουν προσοχή και δεν θα τις έδινα σε κάποιον που δεν έχει ιδέα.

Το άλλο πρόβλημα με τις 10440 είναι ότι θέλω για παράδειγμα να κάνω δώρο τον MINI 03 και άντε τώρα να μπλέξεις τον άλλο με τόσο μικρές και δύστροπες στη φόρτιση μπαταρίες λιθίου.
Οι 10440 κατά τη γνώμη μου είναι ότι για να φορτιστούν σωστά και με ασφάλεια και χωρίς να τις φθείρεις θέλουν πολύ χαμηλά αμπερ (κάτω απο 0.5) και εκτός κι αν έχεις ψηφιακό με τους φορτιστές που κυκλοφορούν δεν θα τις χρησιμοποιούσα αλλά αυτή ειναι η γνώμη μου.

Μπορεί να τον πάρω τον MINI 03 αλλά μόνο επειδή έχω φάει κόλλημα με τους μικρούς φακούς.

Παρε τον φρεσκο και δυνατο Οlight i3s EOS XP-G2 απο FastTech με $18. Aξιοπιστια!

%E8%A1%A8%E8%8B%B1-23251411686.jpg

http://www.olightworld.com/en/products_show.aspx?ProId=1806&CateId=104

Τον έχει δουλέψεις κανείς σε καθημερινή βάση;
Μπορείς να βασιστείς επάνω του;
Το χρώμα κρατάει ή χαλάει γρήγορα;

Όπα, μόλις είδα ότι κρατάει 35 λεπτά στην μεγάλη σκάλα σε σχέση με την 1,5 ώρα του LD01.
Κανένας εφάμιλος του τελευταίου σε ποιότητα και διάρκεια υπάρχει;

Last edited:
Δεν τον εχω δουλεψει ποτε σε καθημερινη βαση, αλλα αν θα εβαζα φακουδακι στα κλειδια θα ηταν αυτο.
Ειναι απο τα μικροτερα και ισχυροτερα. Πιστευω οτι ειναι τοσο αξιοπιστη μαρκα οπως και η Fenix.
Eχω μπολικους ο-olight, δουλευουν απροβληματιστα και μου αρεσουν ολοι.

Για το χρωμα δεν εχω αποψη.

Όπα, μόλις είδα ότι κρατάει 35 λεπτά στην μεγάλη σκάλα σε σχέση με την 1,5 ώρα του LD01.
Κανένας εφάμιλος του τελευταίου σε ποιότητα και διάρκεια υπάρχει;

αν δεις reviews θα καταλαβεις οτι ο fenix ειναι μετρημενος με Nimh, και ο i3s με αλκαλικη

κοιτα μετρηση με αλκαλικη ο fenix
Runtime.png

http://www.candlepowerforums.com/vb...t-includes-measurements-and-outdoor-beamshots

προσεξε τι γινεται με το φως.....μετα απο 3-4 λεπτα πεφτει στην μεσαια σκαλα

Last edited:
επαναληψη στο ορθο
προσεξε τι γινεται με το φως.....μετα απο 3-4 λεπτα πεφτει στο 65% και με τα δυο ειδη μπαταριων.

απο προδιαγραφες χορτασαμε.....
ασε την π@@@τια με το ansi που τραβαν το runtime στο 10% του αρχικου