Καλά λένε δεν έχει σημασία το μέγεθος...καλά ας είχε κουμπί..... 5 πόντοι και τέτοια δύναμη;
μπα έχει...με μεγαλύτερο φακό που παίρνει 18650 αλλά να παραμένει σχετικά compact πιάνεις πλέον με το xm-l τρελές αποδώσεις! 600 OTF στο χέρι σε σώμα στυλ s-mini/ yezl z1!Καλά λένε δεν έχει σημασία το μέγεθος...![]()
καλά ας είχε κουμπί..... 5 πόντοι και τέτοια δύναμη;
πολύ χοντρός...
Χα χα έτσι τα έβλεπα με το πρώτο μου φακουδάκι.Μαμώ ε?:Banane0: :music-smiley-005:Λοιπον
νύχτα....κάτσε καλά.
Δεν περίμενα ποτέ να είναι τόσο δυνατοί.
Εξαιρετικά ο tank παραπάνω ο trust.
Πάνω κάτω το κόβω 20-30% πάνω.
Αν έχει λίγη υγρασία κάνουν μιά δέσμη και δεν πιστεύεις ότι έχεις ένα σκατουλάκι στο χέρι.
Απέναντι στο δάσος φέγγουν σχεδόν στα 100 μέτρα...
παρελήφθησαν σήμερα
ο tank007 -703 μπρελόκ ΑΑΑ και ο λίγο μεγαλύτερος (ΑΑ) Trustfire SA-2.
Λίγα λόγια.
Παραγγέλθηκαν απο το deal extreme και κάνανε 3 εβδομάδες να έρθουν.
Πρώτες εντυπώσεις ημέρας (νύχτας αύριο).
1. ο trust. Καλός σε διαστάσεις κάθεται πιό καλά στο χέρι, έχει κορδόνι και ήρθε τυλιγμένος σε μπλίστερ. Ούτε κουτί ούτε συσκευασία, ούτε μπαταρία. Καλή στεγανότητα, τυπικός διακόπτης πίσω με 3 modes. Δυνατό, χαμηλό, φλας.
Γιά μέρα μου φάνηκε εξαιρετικά δυνατός με μπαταρία αλκαλική από το ΙΚΕΑ.
2. ο tank. Πολύ καλή ποιότητα. Σχεδόν ίδιος με έναν maglite μπρελόκ που έχω. Εξαιρετικός διακόπτης πίσω με μικρή πίεση και σίγουρο πάτημα. Πιό όμορφο κορδόνι. Πολύ δυνατός επίσης, αν και μάλλον πιό λίγος από τον μεγαλύτερο. Λεπτομέρεια: ο βλάκας ο tank θέλει την μπαταρία με το + στο ελατήριο. Την έβαλα με το - αρχικά και ετοιμάστηκα να τον στείλω πίσω ή να με μουντζώσω... Τελικά αφού δεν άναβε και γιά ένα λεπτό έπαιζα με τον διακόπτη άρχισα να τον νοιώθω αρκετά ζεστό στο χέρι μου και το μυρίστηκα να γυρίσω την μπαταρία. Όλα καλά.
Φίλε supersonic από που τους πήρες και πόσο;
Τον tank μάλλον από το ebay...
Επίσης πόσες ημέρες έκαναν να έρθουν;
Καλοβλέπω τον trust...
φιλε εργοτελη, στο δικο μου trustfire s-a2 με μια eneloop απο tailcap τραβαει - 2,05Α και με 14500 - τραβαει 1,2Α και βγαζει ανετα 200 λουμεν OTFέχεις πολύμετρο να μετρήσεις ρεύμα που τραβά;Με τι μπαταρία είσαι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.