Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

O mini cr123 ti δεν μου αρέσει προσωπικά γενικώς για φακός μπρελόκ διότι δεν παίρνει μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ ενώ ο itp A3 R5 παίρνει, απόψεις είναι αυτές όμως...

Κάποιες εξτρά παρατηρήσεις πάνω σε αυτούς τους φακούς.
Τόσο οι καινούργιοι ΙΤΡ όσο και οι 4sevens έχουν καλύτερα Ar coated τζαμάκια. Φαίνεται είναι πιο καθαρά και πιο αποδοτικά.
ο ΙΤΡ έχει ξεκάθαρο Hotspot αρκετά μεγάλο, καθόλου artifacts. Και ο ανακλαστήρας φαίνεται πιο ωραίος, δε ξέρω αν φταίει το τζάμι ωστόσο. Πολύ ωραίος.Νομίζω πως με xp-e δεν είχε τόσο ξεκάθαρο Hotspot.
Αν δε σας ενδιαφέρουν τα σινιάλα,Strobe sos Κτλ πάρτε το ΙΤΡ αξίζει!

μαγκες παντως εγω με εναν φακο επαθα πλακα...με αυτον!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...399921&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5615wt_905

τζαμπανταν, αλλα εχει πραγματικα τρελη φωτεινοτητα!!! δε με ενδιαφερει ποσο θα αντεξει , αλλα 2 solarforce Που χω τους τρωει για πρωινο!! και μιλαμε για 6-7ευρω ε! αξιζει μια δοκιμη!

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

μαγκες παντως εγω με εναν φακο επαθα πλακα...με αυτον!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...399921&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_5615wt_905

τζαμπανταν, αλλα εχει πραγματικα τρελη φωτεινοτητα!!! δε με ενδιαφερει ποσο θα αντεξει , αλλα 2 solarforce Που χω τους τρωει για πρωινο!! και μιλαμε για 6-7ευρω ε! αξιζει μια δοκιμη!
Τον έχεις?

Re: Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Τον έχεις?

Yeah...για τα χρηματα του παντα μιλαω ε...θα προσπαθησω να ανεβασω ενα beamshot..αφου σκεψου πηραμε εναν, και επειδη ξετρελαθηκαμε πηραμε αλλους 6 για δωρο!...ειδικα αμα τρον εστιασεις στο μικροοοο παραθυρακι, εκει μιλαμε κανονικος προβολεας ε!! μικρο ιχνος βεβαια αλλα βαραει καλα!!

πάντως από τις δυό επιλογές μου θα έλεγα κάθε μιά έχει τις χάρες της.

1. ο τανκ σαν φακός μπρελόκ έχει αυτό που χρειάζεσαι. Μικρός και πανίσχυρος.
γιά ένα δευτερόλεπτο που χρειάζεσαι είναι μιά χαρά και έχει διάρκεια και αν χρειαστείς κάποια στιγμή πολύ φως το έχει άπλετο.
2. ο τραστ είναι τελικά σχεδόν 1.5 ή παραπάνω πιό ισχυρός. Όμως έχει το low που τον κάνει έυχρηστο γιά μακροχρόνια δουλειά που δεν χρειάζεσαι πολύ φως αλλά διάρκεια και φυσικά το πανίσχυρό του high που πάλι σε βγάζει από τα δύσκολα, και όταν έχεις δύσκολα (και στον ένα και στον άλλο) δεν σε νοιάζει η διάρκεια της μπαταρίας. Αλλωστε τους διάλεξα επίτηδες σε ΑΑ και ΑΑΑ ώστε να έχεις πάντα ρεζέρβα.
Τελικά εξαιρετικές αγορές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Yeah...για τα χρηματα του παντα μιλαω ε...θα προσπαθησω να ανεβασω ενα beamshot..αφου σκεψου πηραμε εναν, και επειδη ξετρελαθηκαμε πηραμε αλλους 6 για δωρο!...ειδικα αμα τρον εστιασεις στο μικροοοο παραθυρακι, εκει μιλαμε κανονικος προβολεας ε!! μικρο ιχνος βεβαια αλλα βαραει καλα!!
τον εχω δει σ'ενα φιλο μου και δεν μου αρεσε - 3 μπαταριες, χοντρος , πλαστικο τζαμακι, λιγα λουμεν, με το ζουμ βαραει αλλα δεν εχεις καθολου κορονα μονο μικροσκοπικο hotspot. εγω δεν θα το επερνα ουτε με 6 ευρω , καλυτερα trustfire s-a2 με λιγο παραπανω χρηματα.

μιλαμε για τον ιδιο φακο?..εμενα τον solarforce lr2 ποιυ υποτηθεται ειναι 300lumens τον παταει χαμω...και σε open spot .. αυριο θα βαλω φρεσκιες μπαταριες και θα βγαλω beamshot να δω απο περιεργεια...

και γω τον είδα σε φίλο που τον αγόρασε από πλανόδιο Κινέζο, στα 6 ευρώ...
Ο MIni 123 που "ανοίξαμε" για σύγκριση δέσμες, ήταν πολύ καλύτερος
Φυσικά, για ποιότητα δεν συζητώ (έχει πλαστική θηκη για 3 Χ ΑΑΑ, σωστά)?

μάλλον ο σήφης εννοεί σε throw Καλύτερος που είναι λογικό με το ελλειπτικό....τπτ παραπάνω πιστεύω!
Αυτός ο SS itp και βέβαια αξίζει είχα τον itp Α2 ss σε κλειδιά, τον άλλαξα τελικά επειδή ήτανε λίγο βαρύς, αλλά δε καταλάβαινε με τπτ γρατζουνιές και απορροφούσε καλά τη θερμότητα από το λέντ. Βέβαια, το βάρος να μη σε προβληματίζει γιατί ο Α3 ss είναι αρκετά πιο μικρός και δε θα τη καταλάβεις μεγάλη διαφορά στο βάρος σε σύγκριση με ένα αλουμινένιο...
Να σου πω την αλήθεια αν τον είχα δει πιο νωρίς μάλλον και εγώ τον SS θα αγόραζα...

Άλλο 30 δολάρια που έχει ο ITP A3 SS EOS Cree XP-G R5 LED και άλλο 10 δολάρια που έχει ο TANK007 TK-703 HA-III Cree Q3-WC για φακό μπρελόκ.

Περιμένω να μου έρθει ο δεύτερος φυσικά και μετά θα σας πω εντυπώσεις.

Δε συγκρίνονται όμως να ξέρεις με τίποτα. Ο ένας έχει επίπεδα που κρατάνε αρκετά περισσότερο, πολύ καλύτερο λέντ, ucl τζάμι, ατσάλι και μικρότερο μέγεθος....Ό,τι δίνεις παίρνεις, απλά στο λέω για να ξέρεις ότι δε θα το μετανοιώσεις αν τον αγοράσεις!

Γιατι στα περισσοτερα σιτε των φακων δεν προτιμουν μπαταριες λιθιου ?
Υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτες ?
Εδω πχ http://www.shiningbeam.com/servlet/the-240/**NEW**-ITP-A3-EOS/Detail

λεει οτι δουλευει μεν με λιθιου αλλα δεν προτεινεται.... γιατι ?

Last edited:

Γιατι στα περισσοτερα σιτε των φακων δεν προτιμουν μπαταριες λιθιου ?
Υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτες ?
Εδω πχ http://www.shiningbeam.com/servlet/the-240/**NEW**-ITP-A3-EOS/Detail
λεει οτι δουλευει μεν με λιθιου αλλα δεν προτεινεται.... γιατι ?

Γιατι οι συγκεκριμένες 1 x 10440 Li-Ion, but not recommended είναι Επαναφορτιζόμενες, με τάση 3.7 volt (φρεσκο-φορτισμένες στα 4.2 volt) και φυσικά ακατάλληλες (αφου ο φακός χρειάζεται 1.5-1.8 volt τις περισσότερες φορές)

Ποιες επαναφορτιζομενες προτεινεις απο την εμπειρια σου ? Υπαρχουν αλλες λιθιου που κανουν ?
Αυτες τι λενε ?
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230003095

Αυτές είναι οι καλυτερες ΜΗ επαναφορτιζόμενες σήμερα (ENERGIZER ULTIMATE LITHIUM)
Από ebay έρχονται στα 0.90 ευρώ
Στην Ελλάδα έχουν περίπου 2.70 έκαστη (ΑΑ και ΑΑΑ) (πχ S/M AB)

Στις επαναφορτιζόμενες (1.5Volt, AA & AAA) οι περισσότεροι συμφωνούν στις Sanyo ENELOOP
Σε διάφορες τιμές, ανάλογα με την προέλευση...

βασικα γιατι συνηθως τα ηλεκτρονικα παρακαμπτονται και το λεντ δουελει τραβωντας ρευμα απευθειας απο την μπαταρια....Σε τετοιο μικρο σωμα η θερμοτητα που εκλυεται ΠΑΡΑ-ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Αυτές είναι οι καλυτερες ΜΗ επαναφορτιζόμενες σήμερα (ENERGIZER ULTIMATE LITHIUM)
Από ebay έρχονται στα 0.90 ευρώ
Στην Ελλάδα έχουν περίπου 2.70 έκαστη (ΑΑ και ΑΑΑ) (πχ S/M AB)

Στις επαναφορτιζόμενες (1.5Volt, AA & AAA) οι περισσότεροι συμφωνούν στις Sanyo ENELOOP
Σε διάφορες τιμές, ανάλογα με την προέλευση...

Eχεις μηπως καποιο λινκ για ebay και για τις 2 (απλες και επαναφορτιζομενεσ) που να ειναι αξιοπιστο (υπαρχουν και μαιμου απ οσο ξερω) ?

Γιατι οι συγκεκριμένες 1 x 10440 Li-Ion, but not recommended είναι Επαναφορτιζόμενες, με τάση 3.7 volt (φρεσκο-φορτισμένες στα 4.2 volt) και φυσικά ακατάλληλες (αφου ο φακός χρειάζεται 1.5-1.8 volt τις περισσότερες φορές)

Κοίτα παίζει η 10440 αλλά μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα προτείνεται. Η θερμότητα για τόσο μικρό σώμα παραείναι πολλή και θα κάψει το λέντ, ειδαλιώς κανένα πρόβλημα!Αλλα όχι σε όλους τους φακούς έτσι;Το θέμα πρώτα είναι να υποστηρίζει το κύκλωμα!