Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

απο τα δικα μου χερια εχει περσαει η παλια εκδοση με το SSC P4......

σε κλειστους σωρους εκανε ΜΠΟΥΜ

Who's afraid of the dark anymore????

ξερετε τι εχουν πει στο cpf?

τωρα πια δεν φοβομαστε το σκοταδι! το σκοταδι φοβαται ΕΜΑΣ!

???
για μας τους άσχετους?

παντελη, αν το δεις απο κοντα ( τανκ ) θα καταλαβεις οτι δεν φενετε πολυ φτωχος εχει καλη ανοδιωση, φινιρισμα, διακοπτη και σε σχεση ποιοτητα - τιμη πιανει 10 αστερια απο τα 10. ( ειναι η γνωμη μου ) . με τανκ Μ10 , Μ20 επαθα πλακα σου λεω - τετοια ποιοτητα σε τετοια τιμη δεν την περιμενα!!!
Όχι τεο καθαρά για το beam σε σχέση με τους άλλους το έγραψα,μια χαρά φακουδάκος είναι.

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

δηλαδή διαφορετικοί

εγώ ποιόν έχω τώρα.....
πες μου απο που το πηρες και θα σου απαντησω. παντως το παλιο μοντελο ειναι - tank007 ΤΚ701 και το καινουργιο tank007 ΤΚ703 . ο παλιος ειναι πιο flood.
δες πιο απο τα δυο λεντ εχεις:
http://www.dealtoworld.com/gallery-...+42180-U+90-Lumen+LED+Flashlight+(1*AAA).html
http://www.dealtoworld.com/gallery-...n+LED+Flashlight+-+Black+(1AAA110440)+++.html

εχοντας διαβασει αρκετα το παραπανω θεμα ειπα να παρω και εγω ενα φακο μικρο και βολικο.ετσι μετα απο την επισκεψη μου σε γνωστο καταστημα του κεντρου εφυγα παρεα με εναν fenix pd20.
μικρος,βολικος και με αρκετα δυνατο φως, που νομιζω θα καλυψει το 95% των περιπτωσεων που θα τον χρειαστω.διακαης ποθος μου ειναι ο fenix tk 35,αλλα το αφηνω για αργοτερα(ασε που δεν ηταν διαθεσιμος).
οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη.

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

εχοντας διαβασει αρκετα το παραπανω θεμα ειπα να παρω και εγω ενα φακο μικρο και βολικο.ετσι μετα απο την επισκεψη μου σε γνωστο καταστημα του κεντρου εφυγα παρεα με εναν fenix pd20.
μικρος,βολικος και με αρκετα δυνατο φως, που νομιζω θα καλυψει το 95% των περιπτωσεων που θα τον χρειαστω.διακαης ποθος μου ειναι ο fenix tk 35,αλλα το αφηνω για αργοτερα(ασε που δεν ηταν διαθεσιμος).
Καλώς τον...ο PD20 ήταν ο πρώτος μου φακός,πολύ καλός και για αρχή θα σε καλύψει σούπερ.Ευχαριστήσου τον και αργότερα κοίτα και κάνα ''εργαλείο''.Αν θες αργότερα να μας γράψεις και εντυπώσεις από τον PD20 υπάρχει και νήμα για τους Fenix..-bye-

Γεια σου Μανολάρα! Καλή επιλογή έκανες, πιστεύω πως ο fenix για κάθε αρχάριο έχει ό,τι θέλει. Ο ΤΚ35 επίσης αξίζει αλλά όπως το λες είναι για πιο συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Για μένα χαρακτηριστικά πιο πολύ από όλα χρησιμοποιώ τον quark mini cr123, 5mm nichia keychain φακουδάκια μπρελόκ και το λέντ του κινητού, ανάβει μπαμ μπαμ και κατά πάσα πιθανότητα θα το έχω κάπου δίπλα μου!Οι άλλοι χρησιμοποιούνται μόνο όταν τους θέλω για κάτι συγκεκριμένο!

Re: Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Καλώς τον...ο PD20 ήταν ο πρώτος μου φακός,πολύ καλός και για αρχή θα σε καλύψει σούπερ.Ευχαριστήσου τον και αργότερα κοίτα και κάνα ''εργαλείο''.Αν θες αργότερα να μας γράψεις και εντυπώσεις από τον PD20 υπάρχει και νήμα για τους Fenix..-bye-

ευχαριστω πολυ.
μπορεις να μου κανεις καμια προταση για κανα "εργαλειο"(χωρις να ξεφευγουμε και πολυ του 100ρικου ενεκα και της κρισης).
για να σου δωσω να καταλαβεις κοιταγα τον fenix tk 35.
φιλικα
Μανος

Γεια σου Μανολάρα! Καλή επιλογή έκανες, πιστεύω πως ο fenix για κάθε αρχάριο έχει ό,τι θέλει. Ο ΤΚ35 επίσης αξίζει αλλά όπως το λες είναι για πιο συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Για μένα χαρακτηριστικά πιο πολύ από όλα χρησιμοποιώ τον quark mini cr123, 5mm nichia keychain φακουδάκια μπρελόκ και το λέντ του κινητού, ανάβει μπαμ μπαμ και κατά πάσα πιθανότητα θα το έχω κάπου δίπλα μου!Οι άλλοι χρησιμοποιούνται μόνο όταν τους θέλω για κάτι συγκεκριμένο!

φιλε μου επειδη βλεπω οτι το κατεχεις το αθλημα,μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλο φακο για γενικη χρηση περαν του ΤΚ35?
βασικα τον pd 20 τον πηρα λογω του οτι ειναι πολυ βολικος και μπορεις να τον κουβαλας μαζι σου παντου(βασικα τον θελω για το αυτοκινητο).
ευχαριστω εκ των προτερον,
φιλικα
Μανος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

ευχαριστω πολυ.
μπορεις να μου κανεις καμια προταση για κανα "εργαλειο"(χωρις να ξεφευγουμε και πολυ του 100ρικου ενεκα και της κρισης).
για να σου δωσω να καταλαβεις κοιταγα τον fenix tk 35.
φιλικα
Μανος
Έλα Μάνο ένα εργαλείο που μπορώ να σου προτείνω είναι ο TK35 :music-smiley-005:.Χα χα...
Υπάρχουν πολλοί φακοί πλέον για να επιλέξεις είτε να σκοτώνουν ή για καθημερινή χρήση.Μιας και έχεις ήδη έναν φακό και μπορείς να πάρεις μια ιδέα αλλά και να γουστάρεις θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να μπεις στο πνεύμα κουβεντιάζοντας μαζί μας και αργότερα να κάνεις μια επιλογή που να σου αρέσει και να σε καλύπτει.
Αν θέλεις διάβασε και αυτό το νήμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62120, θα σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδέα.Εντάξει κάποια μοντέλα ίσως να κρίνονται παλιά πλέον αλλά υπάρχουν οι αναβαθμίσεις τους ή οι συνέχειες τους..-bye-

καλα τα λεει ο παντελης.....ο κανονας λεει οτι η πρωτη αγορα καποιου ειναι παντα λαθος....

εσυ ηδη τη γλυτωσες μια φορα!

οσοσ θα διαβαζεις σκεψου πραγματα που εχουν να ακιανουν με το μεγεθος, τις μπαταριες και τη δεσμη που θες

Παιδιά να προσθέσω ότι φύγαμε κάπως εκτός θέματος στα τελευταία ποστ γι' αυτό να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα στην ''αγορά πρώτου φακού''.Μάνο ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε..

Συγνώμη αλλά τον θεωρώ πολύ μακρύ για μπρελόκ. Μ' αρέσει που έχουν και φωτογραφία. Δες λίγο την φωτογραφία με τα κλειδιά και φαντάσου το αυτό σε τσέπη. Πιστεύεις ότι θα βολεύει;

εγώ τον έχω στην τσέπη Τάσο.
ΚΑΙ τον trustfire στο σακάκι...

αλλά παρήγγειλα και ένα μικρό...

Ωπα παιδιά. Μισό. Εδώ βρίσκεται και η ουσία:

Δεν μιλάμε για φακούς τσέπης. Μιλάμε για φακούς-μπρελόκ. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. Τουλάχιστον εγώ, το θεωρώ τελείως διαφορετικό.
Αλλο να ρίχνεις έναν φακό απλά χύμα στην τσέπη, και άλλον να τον έχεις κρεμασμένο στα κλειδιά μόνιμα όπου σε κάθε κίνηση κλειδιών ακόμα και στο απλό ξεκλείδωμα της πόρτας παίζει ρόλο (π.χ. κοπάνημα στην κάσα αν είναι βαρύς-μακρύς).