Καλήμερα για τον thump μιλάμε δεν νομίζω να έχει σπειρωμα πουθενά.Τον ελυσα και δεν βρήκα που έχει το πρόβλημα.
Πάνω/κάτω τα ίδια & σ' εμένα. Αχρησιμοποίητος ο tube, δούλευε μέσα στη συσκευασία του. Τον έκανα δώρο, με το που τον έβγαλαν δεν δουλεύει. Το λαμπάκι όταν φορτίζει ανάβει κανονικά. Θα τον πάρω να τον ανοίξω, μπας κι έχει ξεκολλήσει κανένα καλώδιο.Σήμερα παρέλαβα έναν καινούργιο. Άναψε 1-2 φορές, οκ... τον βάζω στο μπρελόκ και... δεν ξανά άναψε !!
Εντάξει, δεν αναφέρομαι σε δυνατό φακό μπρελόκ αλλά σε έναν Nitecore Tube (45 lm)...
Είχα έναν για 2,5 χρόνια στο μπρελόκ της μοτοσυκλέτας μου μέχρι που πριν 2 μήνες ξαφνικά έπαψε να ανάβει. Μόνο αν του έβαζα το usb καλώδιο φόρτισης άναβε κάποιο εσωτερικό ledάκι και τίποτα άλλο. Είπα οκ... και πολύ άντεξε την καθημερινή ταλαιπωρία πάνω στην μηχανή...
Σήμερα παρέλαβα έναν καινούργιο. Άναψε 1-2 φορές, οκ... τον βάζω στο μπρελόκ και... δεν ξανά άναψε !! Κάνει στην φόρτιση ότι και ο προηγούμενος.
Έστειλα φωτό και video στην Banggood και περιμένω απάντηση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.