...Απόψεις τύπου αποδεξου το ως χαρακτηριστικό και μη το τονίζεις για φακό για βίντεο μου φαίνονται αταιριαστες για φόρουμ, και ένα φόρουμ που για άλλα θέματα όπως ότι κάποιος δεν έχει 4κ γίνεται της μουρλής...
Αφού αναφέρεσαι σε κάτι που έγραψα εγώ, μπορείς να απευθυνθείς σε μένα σε πρώτο πρόσωπο.
Έγραψα να μην τονίζεται κάποιο μειονέκτημα;
Απευθύνθηκα στον tuxx σχετικά με το θόρυβο του OSS που επεσήμανε, και σχολίασα ότι από τη στιγμή που το φαινόμενο του humming noise από το oss έχει καταγραφεί από διάφορους χρήστες μετά από σχετική δική του έρευνα, δεν χρειάζεται να απορεί αν ο δικός του φακός έχει πρόβλημα.
Μου θυμίζει την απορία που έχουν πολλοί νέοι χρήστες παρατηρώντας ότι κουδουνάει ο φακός όταν τον κουνάνε.
Να μην γνωρίζουν ότι οφείλεται στον μηχανισμό της σταθεροποίησης φυσικά και δεν είναι μεμπτό, αλλά να κάνουν έρευνα, να φτάνουν σε ξεκάθαρο συμπέρασμα για το τι φταίει από εμπειρίες άλλων χρηστών ανά τον κόσμο και να εξακολουθούν να απορούν και να αμφιβάλλουν για το δικό τους κομμάτι το βρίσκω παράξενο.
Τον 35/1.8 δεν τον είχα ποτέ για να έχω δική μου άποψη, αλλά από τη στιγμή που είναι καταγεγραμμένο από εμπειρίες άλλων χρηστών το θέμα του θορυβώδους ois, το δέχομαι ως χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου φακού. Και αυτό προέτρεψα και τον φίλο να κάνει και να μην ανησυχεί για το δικό του το συγκεκριμένο κομμάτι.
Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις, αλλά να με κατηγορείς εμμέσως πλην σαφώς για οπαδισμό, μεροληψία, απόκρυψη, ομερτά (!) και προσπάθεια φίμωσης (!!!) σε άλλα μέλη δεν το επιτρέπω.