Φακοί Sony e-mount

Ακόμα χειρότερα τότε...δεν έχουν δικαιολογία να έχουν τέτοιο θέμα με την εστίαση.
Κάτι δε κάνουν καλά.

ίσως επειδή είναι πολύ βαριά τα κρύσταλλα. πάντως και ο 85άρης Gmaster είναι κι αυτός σχετικά αργός στην εστίαση

Sony-FE-135mm-F1-8-GM-XD-Focus.jpg

The lens is designed with Twin XD Linear Floating Focus Groups and a total of FOUR Sony proprietary XD linear motors (two for each focus group) in order to achieve extremely fast AF tracking for sports photography and instantaneous Enhanced Eye AF ideal for portraits. The lens takes advantage of its Dual XD Floating Focus Groups which move closer together at near focus distances and farther apart at infinity for optimal focus at both near and far.
Additionally, the floating focus groups offer video shooting an added bonus as they serve to minimize focus breathing while providing smooth and nearly silent focus that’s important for video.

https://briansmith.com/gear-review-sony-fe-135mm-f1-8-g-master-lens/

ωραια τα λεει...αλλα ποιος τον ακουει!

Ακόμα χειρότερα, ωραία τα λέει, αλλά ειδικά κάπου στη μέση του βίντεο με το μοντέλο που πηγαινοέρχεται την εστίαση επιτυχημένη δεν τη λες! Μια βρίσκει μια χάνει. Και το IBIS νευρικό και κακό στο tele, σε στατικό πλάνο κιόλας...
Καλύτερα manual και να αργεί παρά ρίσκο αποτυχημένου auto, αυτό που λέω πάντα...

Μωρέ δεν διαφωνώ, αλλά βγαίνει στο review, μπλα μπλα μπλα....
Και συγκρίνει τον Canon με τη σαυρίτσα στους 5 πόντους για να δείξει πόσο κακό είναι το AF της RF, και στη συνέχεια βάζει 2 μέτρα μοντέλο που περπατά μεν αλλά αργά με τον Sony και χάνει την εστίαση. Ούτε τι τραβά δεν βλέπει;

At the Cp+ show today Tamron is showing the new 17-28mm FE along with the 35mm and 35-150mm DSLR lenses marked with an “E”. At first I thought this might be new E-mount prototypes but I now learned they are regular Canon EF versions.

There seems to have been a confusion with the reports I got from the CP+ show because the lenses had an “E” marking and were displayed together with the two other FE zooms making it look like these would be E-mount versiosn of the recently announced new DSLR lenses.

https://www.sonyalpharumors.com/big...-tamron-35mm-f-1-4-and-35-150mm-fe-zoom-lens/

Απάντηση: Re: Φακοί e-mount

Αν διαβαζες το αντιστοιχο νημα θα το ηξερες ηδη....

Αλλα εκει μονο οτι ειναι σονυ ....μονο το κασκωλ σου λειπει ρε σει :ernaehrung004:

Ναθ, νομίζω άδικα βάζεις ταμπέλες. Ο Γιάννης είναι ένας από τους ελάχιστους εδώ μεσα που δοκιμάζει τα πάντα και έχει προσωπική hands-on άποψη. Το ότι προτιμάει κάποια μάρκα δεν γίνεται οπαδικα, αλλα μετά από tests.

Όλα τα διαβάζω....αλλά στο Sony rumors ανέφερε, λάθος βεβαια, ότι οι συγκεκριμένοι θα βγουν για e mount.

Canon είχα μέχρι χτες πάλι και fuji βρε...και δεν αποκλείεται να ξαναπάρω.

Το ότι τη προτιμάω είναι γιατί αυτή και 1 2 ακόμα εταιρείες σπρώχνουν τη τεχνολογια στις υβριδικές πολύ, ενώ κάποιες άλλες απλά κοιμούνται!

Το ότι έχω πάλι Sony ωφελείται κυρίως στο μεγάλο vfm της Sony a7r ii αυτή τη στιγμή.
Αν μου βρεις καλύτερη υβριδική μέχρι 1000ευρω στην Ελλάδα, ευχαρίστως να στη χαρίσω! :p

Δοκιμή αλλωστε κάνω....δεν έχει βγει η μηχανή που έχει όλα όσα θέλω.
Μέχρι τότε, αν μπορώ, θα δοκιμάσω κι άλλες .

μάθαμε και κάτι σήμερα... o 17-28 είναι internal zoom

άλλο ένα (+) στην υλοποίηση

τι περιμένουν και δεν ανακοινώνουν την τιμή ήθελα να ήξερα....

Re: Απάντηση: Re: Φακοί e-mount

Ναθ, νομίζω άδικα βάζεις ταμπέλες. Ο Γιάννης είναι ένας από τους ελάχιστους εδώ μεσα που δοκιμάζει τα πάντα και έχει προσωπική hands-on άποψη. Το ότι προτιμάει κάποια μάρκα δεν γίνεται οπαδικα, αλλα μετά από tests.

Aσε με ρε συ να τον τσιγκλισω λιγο. Αφου ξερει οτι τον αγαπαω τον Γιαννη.

Το οτι δοκιμαζει κι αλλα δοκιμαζει (αλλα μενει στην δοκιμη) :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φακοί e-mount

Aσε με ρε συ να τον τσιγκλισω λιγο. Αφου ξερει οτι τον αγαπαω τον Γιαννη.

Το οτι δοκιμαζει κι αλλα δοκιμαζει (αλλα μενει στην δοκιμη) :D

ΟΚ then 👍