Φακοι Thrunite

ThruNite Archer coming back!Better,better,better!

http://www.thrunite.com/new-arrivals/

O ThruNite Neutron 2A V2 φαίνεται φοβερός !!
Runs on: 2x AA(NIMH 2400MAH)
- output mode/Runtime*:
- Turbo : 800 lumens /200 minutes !!!!
- High: 230 lumens / 215 minutes
- Mid: 70 lumens / 7 hrs
- Low: 11 lumens / 7 days
- Moonlight:0.04 lumens/68 days
- Peak Beam Intensity: 8540cd
- Max beam distance: 185m

Και καιρός ήταν να αποκτήσουν πλαινό κουμπί για τα modes :SFGSFGSF:

O ThruNite Neutron 2A V2 φαίνεται φοβερός !!
Runs on: 2x AA(NIMH 2400MAH)
- output mode/Runtime*:
- Turbo : 800 lumens /200 minutes !!!!
- High: 230 lumens / 215 minutes
- Mid: 70 lumens / 7 hrs
- Low: 11 lumens / 7 days
- Moonlight:0.04 lumens/68 days
- Peak Beam Intensity: 8540cd
- Max beam distance: 185m

Και καιρός ήταν να αποκτήσουν πλαινό κουμπί για τα modes :SFGSFGSF:

Ειναι εντυπωσιακη η φωτεινοτητα του συγκεκριμενου. Μακραν ο πιο φωτεινος 1χΑΑ και 2χΑΑ φακος που υπαρχει!!

Βεβαια τα 800 λουμενς τα κραταει για 4 λεπτα, μετα επεμβαινει χρονοδιακοπτης και πεφτει σκαλα. Και παλι ομως, μπορεις να τον σβησεις και να τον ξανα αναψεις στα 800 λουμενς.

Οταν βγει με το καλο, τον αλλο μηνα, θα τον αγορασω.

Πλεον αγοραζω φακους πολυ επιλεκτικα, και αυτος ειναι ενας που μου τραβηξε την προσοχη.
Μεγαλη δουλεια που μπορεις να τον χρησιμοποιησεις σαν 1χΑΑ η 2χΑΑ χαρη στο extention tube που εχει. Οπως και να τον χρησιμοποιησεις, θα εχεις τον πιο φωτεινο φακο της αγορας στην κατηγορια του!!

Which is TN36 and which is Mini TN30?

Look out for them next month.

10675645_679892915451802_5522908721598690822_n_zpsea418fd9.jpg

Αυτη η ειδικη εκδοση ΑΑΑ φακου της thrunite απο τιτανιο και με 162 λουμενς (!!!) φαινεται εξαιρετικη.
To εχω παραγγειλει πριν λιγο καιρο και το περιμενω αυτες τις μερες.

Ti_new__07061.1417773962.451.416.jpg

Αυτο βεβαια που περιμενω και δεν ειναι διαθεσιμο ακομα ειναι ο καταπληκτικος και πλεον φωτεινος ΑΑ φακος (400 lumens με 1χΑΑ!!) ο Thrunite Neutron 2A v2.
http://www.thrunite.com/thrunite-neutron-2a-v2/

Αυτη η ειδικη εκδοση ΑΑΑ φακου της thrunite απο τιτανιο και με 162 λουμενς (!!!) φαινεται εξαιρετικη.

Αυτο βεβαια που περιμενω και δεν ειναι διαθεσιμο ακομα ειναι ο καταπληκτικος και πλεον φωτεινος ΑΑ φακος (400 lumens με 1χΑΑ!!) ο Thrunite Neutron 2A v2.

Εγώ παράγγειλα τον αντίστοιχο της Fenix E99TI
Επίσης παρέλαβα τον Thrunite TN12-2014 ο οποίος είναι αστέρι με πολύ ωραίο φωτισμό σε NEUTRAL WHITE

Kαλοριζικοι!
Ναι, ο συλλεκτικος Fenix E99 titanium ειναι οντως πραγματικο κοσμημα.

Τον ειχα βαλει και εγω στο ματι αλλα οταν πηγα να τον αγορασω μολις ειχε λανσαρει η Thrunite τον αλλον μικρο ΑΑΑ συλλεκτικο απο τιτανιο.
Πολυ φτηνοτερος και πολυ φωτεινοτερος..οποτε τον προτιμησα:)

Απάντηση: Re: Φακοι Thrunite

Kαλοριζικοι!
Ναι, ο συλλεκτικος Fenix E99 titanium ειναι οντως πραγματικο κοσμημα.

Τον ειχα βαλει και εγω στο ματι αλλα οταν πηγα να τον αγορασω μολις ειχε λανσαρει η Thrunite τον αλλον μικρο ΑΑΑ συλλεκτικο απο τιτανιο.
Πολυ φτηνοτερος και πολυ φωτεινοτερος..οποτε τον προτιμησα:)

Καλορίζικος και Χρόνια πολλά φίλε. Έτσι αυτές τις μέρες χρειάζεται να έχουμε κάτι ωραίο να περιμένουμε. Είναι γλυκιά αυτή η αναμονή.

Τον παράγγειλες από την ίδια την εταιρεία; Ή από μετααπωλητή και τι έξοδα μεταφοράς πλήρωσες;

απο την ιδια την εταιρεια με 3.5 δολλαρια μεταφορικα. Σου βγαζει ποσα ειναι τα μεταφορικα πριν πληρωσεις.
Αν η παραγγελια ηταν μεγαλυτερη απο 40-50 δολλαρια θα ηταν δωρεαν τα μεταφορικα.

απο την ιδια την εταιρεια με 3.5 δολλαρια μεταφορικα. Σου βγαζει ποσα ειναι τα μεταφορικα πριν πληρωσεις.
Αν η παραγγελια ηταν μεγαλυτερη απο 40-50 δολλαρια θα ηταν δωρεαν τα μεταφορικα.

www.ebay.com/itm/Thrunite-Ti-Ti3-Cr...shlights&hash=item566e144021&autorefresh=true

Τον έβαλε ο φιλος μας Hqequipment ο οποίος έχει μηδενικά έξοδα μεταφοράς και παρά το οτι τα στέλνει με φθηνό ταχυδρομείο δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και έρχονται σε 2 εβδομάδες. Απίστευτο αλλά δοκιμασμένο. Του έκανα offer και μου τον αφήνει 28.50 $ μόλις μου ήρθε το μήνυμα, θα τον πάρω
Παρέλαβα σήμερα και τον fenix cl20 πολύ μικρός και θαυματουργός βγάζει καλό φωτισμό. Εσύ τον παρελαβες; Ευχαριστημένος;