Φακοι Thrunite

Παιδιά για τον Thrunite Ti3 ποιά είναι η καλύτερη επιλογή μπαταρίας?Η Panasonic Eneloop Pro 930mAh?Θα ήθελα να μου προτείνετε την βέλτιστη λύση.Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι έχω ήδη φορτιστή της Eneloop.

Για ποιό λόγο μετά οι επαναφορτιζόμενες?Θα κάνω επίσης μια ερώτηση που μπορεί να ακουστεί χαζή,όσο πιο πολλά mah έχει μια μπαταρία τόσο πιο καλά δεν φέγγει ο φακός και κρατάει επίσης και η διάρκεια?Κάποιο link για αγορά kospap?

γαιτι εχουν μεγαλυτερη ενεργεια αποθηκευμενη...περιπου τις ξεχνας, και οταν πεσουν πολυ παλι βγαζουν αρκετο φως.
Οχι ομως μια επαναφορτιζομενη. αγορα δυστυχως απο ΣΜ, και e-shop

Τα mah παιζουν ρολο μονο στην διαρκεια.

Τσεκαρισε δοκιμες μηπως με λιθιου βγαζει περισσοτερο φως, αν και ειναι πιθανον να μην το κανει

Δηλαδή επειδή δε κατάλαβα τώρα κάνουν η οχι?Ο φορτιστής είναι της eneloop Τον είχα παρει οταν αγόρασα τον thrunite tn4a για να φορτιζω τις AA ENELOOP PRO

Αυτές που έδειξες είναι ΑΑΑ αν ο φορτιστής έχει τέτοια υποδοχή (γιατί είπες ότι τον πήρες με τις ΑΑ) τότε της φορτίζει κανονικά

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2__47103.1476950964.1280.1280.jpg

http://www.thrunite.com/tn40s-led-searchlight/

Τον χτύπησες;Ξέρεις ότι βγήκε τώρα μία παραλλαγή,ο ΤΝ40S,που δεν έχει το πακ με τις μπαταρίες,αλλά μπορείς να του βάλεις 4 της αρεσκείας σου,18650.Ετσι,γλυτώνεις αρκετά λεφτά,κάπου $70 δηλαδή.
Είδα και ένα βίδεο με τον Vinh,που έλεγε ότι βάζει άλλα λεντ στο φακό,(4 XHP35 HI 5000K + DriverVNX2), και τον πάει ψηλά,δηλαδή,
ANSI Lumen: 8700
Lux: 500K
Throw: 1414m

μπραβο...μου αρεσε το διαγραμμα φωτεινοτητας/θεμροκρασιας. δειχνει που βρικσει ισορροπια ο φακος