Φακός Armytek predator

αιντε καλοριζικος....παμε για εντυπωσεις..προσωπικα εμενα μα ενδιαφερει η αισθηση στο χερι και το βαρος....

Εχω λιγάκι μπερδευτεί για τον τρόπο παραγγελίας και αποστολής του predator.
Παραγγλελνουμε γράφοντας εδώ και ο user armytek θα το δεί, η πρέπει να πάμε στο site τους κλπ.
Με τα τελωνεία τι γίνεται?

Just in case this read by the member Armytek:
What is the orderin procedure?
Could I make a direct order request through this forum? I would like some clarifications about the different models available. I am interested in the 500 lumens version. What are the gold, titanium, options? Does it indicate the metal part surrounting the glass?
Finally in order to avoid import duties could it be shipped via regular mail services.
Best Regards.

What is the orderin procedure?
Could I make a direct order request through this forum? I would like some clarifications about the different models available. I am interested in the 500 lumens version. What are the gold, titanium, options? Does it indicate the metal part surrounting the glass?
Finally in order to avoid import duties could it be shipped via regular mail services.
Best Regards.
Just send PayPal to [email protected]
Now is only one version on R5 - 493lum
Yes, it is indicate colour of metal barts(bezels).
Hmm. We can send by regular mail. But belive me - this is VERY very slow way.

Συγνώμη για την απουσία , έπεσαν κοινονικες εκδηλώσεις που δεν αποφεύγονται , ξαναλέω ότι φακός είναι πραγματικά εκπληκτικός , τελωνια δεν πλήρωσα γιατί οι άνθρωποι είναι γάτες , gekat αν τους πεις να στον στείλουν όπως έμενα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα , kospap ο φακός στο χέρι είναι πολυ ωραίος , πολυ καλή αίσθηση , ίσως όχι τόσο τρομερή όσο διάβαζα , αλλα πραγματικά πολυ καλή.
Φωτός και ένα καλύτερο review απο μέρους μου η Κυρικη , ή καθαρά Δευτέρα.

Δλδ καλά κάναμε και επιμέναμε; χαχαχα

Εσένα ειδικά σ ευχαριστώ δίπλα , αλλα για να σε τσιγκλισω και λίγο σου λέω μόνο αυτο , ΧΆΝΕΙΣ !!

τελωνια δεν πλήρωσα γιατί οι άνθρωποι είναι γάτες , gekat αν τους πεις να στον στείλουν όπως έμενα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ,
Ευχαριστώ
Εσένα πως τον έστειλαν δηλαδή? DHL

Με αυτή τη τιμή παραξίζει...Απλά σκέφτομαι πως δε χρειάζομαι άλλο ένα xp-g, και αφού είναι τόσο καλό, το xm-l μοντέλο τους θα πετάει και αυτό!Οπότε λέω να περιμένω λίγο!

Ευχαριστώ
Εσένα πως τον έστειλαν δηλαδή? DHL

Δεν παίζει τόσο ρόλο τελικά η εταιρία μεταφοράς , όσο η αξία που δηλώνουν , εγω βέβαια προτίμησα να μου τον στείλουν όπως και έκαναν με την DHL και τους είπα να βάλουν αξία περίπου 25 , οι άνθρωποι έβαλαν 10 , και έτσι ήρθε στην πόρτα μου σε 4 μέρες.

Εργοτελη , απ ότι είπαν ετοιμάζουν xm l στα 3 Α , όπως καταλαβαίνεις έχω κλείσει ήδη θέση , και σε βλέπω και σένα σίγουρο αγοραστή .

Ναι εννοείται και πάμε για μαζική!Το ξαναρώτησες ή το διάβασες;

Το γράψανε οι ίδιοι στο cpf , χαμός γίνεται ΌΛΟΙ περιμένουν αμάν και πως , αλλα απ ότι κατάλαβα αργεί λίγο.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
Λοιπόν ορίστε μερικές ακόμα φώτος που είχα υποσχεθεί , εντυπώσεις για το φακό έχω είδη γράψει , είναι super....
attachment.php

Attachments

• predator.jpg
    predator.jpg
    91.1 KB · Views: 90
  • predator1.jpg
    predator1.jpg
    100.7 KB · Views: 88
  • predator2.jpg
    predator2.jpg
    106.1 KB · Views: 89
  • predator3.jpg
    predator3.jpg
    92.7 KB · Views: 91
  • predator4.jpg
    predator4.jpg
    98.7 KB · Views: 90
  • predator5.jpg
    predator5.jpg
    121.8 KB · Views: 89
Re: Απάντηση: Φακός Armytek predator

απο τι ειναι φτιαγμενο το στεφανι στο μπεζελ? ποιος ξερει? ισως απο μπρουντζο με βηρύλλιο
Πρέπει να είναι ατσάλι , το χρυσό χρώμα είναι νιτρίδιο τιτανίου.