Φακός Armytek predator

Αν θέλετε καμιά άλλη φώτο , η κάτι να ρωτήσετε , ελεύθερα.
Μια παρατήρηση για την αισθητική του φακού είναι οτι στο ζωντανό είναι πολύ πιο όμορφος.

τι να σου πω ρε φιλε...θα κλεισεις σπιτια και ταμεια!

πργματικα συγχιστικα που ειμαι στεγνος

Απάντηση: Re: Φακός Armytek predator

Αν θέλετε καμιά άλλη φώτο , η κάτι να ρωτήσετε , ελεύθερα.
Μια παρατήρηση για την αισθητική του φακού είναι οτι στο ζωντανό είναι πολύ πιο όμορφος.
Βάλε beams σε σύγκριση με κάναν άλλο αν έχεις.

Είναι πολύ ωραίος ο Armytek γιατί είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουν παρουσιάσει άλλοι!Και 100 δολλάρια είναι τζάμπα όταν τον στέλνει και εξπρες!

Εγώ δεν ήμουν. Αλλά ήμουν και γκαντέμης.Το πρώτο που μου ήρθε ήτανε dead on arrival. Το έστειλα πίσω περιμένω το δεύτερο! :violent-smiley-030:

Στα $99 και συ?
Δεν σε "μετρήσανε" στις Ελληνικές αγορές, στο CPF?
Πόσες μέρες, από παραγγελία μέχρι παραλαβή?

όχι, δυστυχώς ή ευτυχώς...!Πολύ ωραίο είναι το άτιμο μου αρέσει πολύ, κρίμα που ήρθε με πρόβλημα,μάλλον ήτανε χαλασμένος ο αισθητήρας θερμοκρασίας. Τελικά είναι και αυτό πολύ πολύπλοκο, αλλά οι επιλογές του είναι απίστευτες. Ακόμη και unprotected μπαταρίες(18350 xsl ή τις καλές 2900 Panasonic) τις χρησιμοποιείς άφοβα αρκεί να προγραμματίσεις που θέλεις να κάνει undervoltage protection, woooww χρόνια μπροστά!!!

Με περιστροφές της κεφαλής , πολύ μικρές , και άναμμα σβήσιμο του φακού.

αργήσανε, αλλά επειδή η dhl πετάει πραγματικά(σημερα ξημερώματα Ασίας το στείλανε), αύριο μάλλον θα το έχω. Θα του βάλω ξερά xm-l , μου ήρθανε 8 U2 bin xm-l.

ergotelis, δεν μας γράφεις και συ τις εντυπώσεις σου?
Παρέλαβες την αντικατάσταση?
Εκανες αλλαγή LED?
Ειναι τελικά ο φακός, αυτό που περίμενες?

Ναι, σε δυο μερούλες έφτασε και αυτό! Πολύ κυριλλέ!Ο φακός έχει φοβερό κύκλωμα με μια λέξη.Είναι το καλύτερο κύκλωμα που έχω δει ποτέ σε φακό. Σχεδόν τέλειο στη σχεδίαση του.Τον άνοιξα,δεν έβαλα ακόμη xm-l , έκανα κάτι δοκιμές, δεν εστιάζει και πολύ καλά περιέργως το xm-l, ίσως δε το έβαλα σωστά στο ύψος. θα ξαναδοκιμάσω!

Δεν νομίζω να φταιει η τοποθέτηση για την κακή εστίαση..
Ο Armytek λεει οτι Yes, it will be compact and with focus on throwing.
Usually for the same diameter and depth of reflector - XML will be more floody than XP-G because of bigger size of LED.

Απ' όσο καταλαβαίνω, για να παραμείνει thrower o φακός, θα πρέπει να επανασχεδιασανε το κάτοπτρο στον XM-L...