Φακός Armytek predator

Ειχα ζητήσει (και ο πωλητής έπραξε ευτυχώς) να δηλώσει αξία δέματος $30, και επιπλέον έγραψε "sample" στο δέμα...:proud:

(το sample το είχα προτείνει εγώ αλλά μεταξύ μας αυτά τα κόλπα,υπάρχουν και άλλα)
30 δολλάρια πολλά είναι!!! πάλι καλά να λες!!!

Σε ένα Ρώσικο φορουμ για φακούς έχει ένα καλό review του LuminTop TD15X και συγκρίνει την δέσμη του TD15x με τον Armytek

attachment.php

attachment.php

Πιο συγκεντρωμένη η δέσμη του predator θα έλεγα,γι' αυτό και φαίνονται οι λεπτομέρειες στο βάθος της φωτογραφίας καλύτερα συν ότι έχει πιο λευκή απόχρωση.
Τελικά ίσως το πιο λευκό χρώμα είναι καλύτερο στην ύπαιθρο.

το προσεξατε ομως οτι του παει κοντρα του TD15X στα ισα αν και με XPG?

χρειαζεται μεγαλυτερη αποσταση

Και να σκεφτεί κανείς οτι ο predator είναι μόνο xp-G που να βγάλει η armytek και xm-l τι έχει να γίνει.

Απάντηση: Re: Φακός Armytek predator

Και να σκεφτεί κανείς οτι ο predator είναι μόνο xp-G που να βγάλει η armytek και xm-l τι έχει να γίνει.
Από τα γραφόμενα σου και στης Armytek τ' αυτί.!!!

Αλήθεια πότε βγαίνει?Μαζεύω money..

Είναι άδικη η σύγκριση πάντως, το Lumintop καλύπτει πιο μεγάλη ακτίνα και φωτίζει με μεγαλύτερο hotspot!Εγώ πιστεύω ότι φαίνεται ότι το Lumintop βγάζει διπλάσια λούμεν!

Μετα από μια βδομάδα συμβίωσης με τον Predator και κανοντας αρκετες δοκιμές από την βεράντα, μπορώ να πω οτι έχει πολυ καλό throw - διακρίνω με άνεση σε βεράντες απέναντι οικοδομών (στα 120-150 μέτρα), ενώ η δέσμη ειναι λευκή, συμπαγής, χωρίς donut...
Περισσότερα (και φωτό) προσεχώς...

Οπως και πολλοί άλλοι, παρέλαβα τον Armytek χωρίς το Nyogel (το αφαιρούν σε κάποιο Τελωνείο μάλλον)...
Μολις το ανέφερα στον προμηθευτή, έβαλε τον "Ρώσο" συνεργάτη του (Megatorch.ru) να μου ταχυδρομήσει ένα (custom made!).
Τελικά, ορισμένες εταιρίες υποστηρίζουν ΣΟΒΑΡΑ τα προϊόντα τους!!!

Ναι , αυτή η εταιρία τους έχει κουφάνει όλους , τόσο με το πολύ δυνατό προϊόν της , όσο και με το πόσο σωστοί είναι.

Ποτε θα βγει η XM-L version βρε παιδια? εχουμε πεθανει στην αναμονη .....

Μπα κατα πως κατάλαβα αργούν ακόμα , εδώ περιμένουμε τον preadator σε άλλες αποχρώσεις LED και τίποτα ακόμα.

Σωτήρη το διάβασα λίγο μετά που έβαλα το ποστ , άσε και τρώγομαι άσχημα για έναν neutral . Θα ρωτήσω για τιμή και ανάλογα θα πράξω , περιμένω και τον xm - i απο αυτούς.....

Και τόσο να τον έχουν , εγώ είδη πήρα , θα πρέπει να τους ψήσω να μου τον αφήσουν στην ίδια τιμή....