Φακός Armytek predator

Μειωνει τις τριβες και κατα συνεπεια την αντοχη των σπειρωματων.Αλλαζει τελειως η αισθηση του βιδωματος,θα δεις.Μπορεις βεβαια και με μιση σταγονιτσα ελαιολαδο να κανεις την δουλεια σου.

οχι φυτικο λαδι, γιατι οξειδωνεται κια κολλαει...το Nyogel ειναι το καλυτερο, μας το εμαθε (στο cpf) καποιος που δουλευε με στρατιωτικα ηλεκτρονικα.
Αλλα το βασικο ειναι το γρασσο να μην ειναι απο πετρελαιο γιατι μαλακωνει τα μαυρα λαστιχακια.
οποτε και τα σιλικονουχα γρασσα της Ultrafire, nexttorch, & nitecore που εχει στα κινεζικα μαγαζια κανουν την ιδια δουλεια

Ευχαριστώ. Και με μια ματιά που έριξα δεν είναι φτηνό. Στο Practiker υπάρχει κάτι ανάλογο;

που ζεις? Λιπαντικο ηλεκτρικων επαφων στρατιωτικων προδιαγραφων Στο Practiker? Tι αλλο φακουδικο υπαρχει στην Ελλαδα?
μονο απο εξωτερικο...πχ lighthound.com
Για αυτο ειπα να παρεις τα κινεζικα. παντου εχει

Last edited:
Και ένα τελευταίο, η διαδικασία είναι σαν αυτή στο βίντεο;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ειχα προσεξει οτι εχει φερει και η FastTech!!

Οταν τελειωσει το δικο μου θα παρω αυτο της JetBeam που εχει φερει.

@Jargon: Γιατι δεν παιρνεις ενα σιλικονουχο γρασακι ειδικο για φακους που ειναι και φτηνο και ενδεδειγμενο για φακους? Υπαρχει καποιος λογος που θες κατι αλλο?

Κάθε πότε χρειάζεται αυτού του τύπου την συντήρηση ένας φακός;

Aναλογα με το ποσο συχνα τον χρησιμοποιεις φανταζομαι. Ειτε αν βλεπεις οτι εχει προβλημα.
Οποτε παραλαμβανω φακο, καθαριζω με καθαρο οινοπνευμα τις επαφες και βλεπω αν εχει αρκετο λιπαντικο στις σπειρες. Αν εχει τον αφηνω, αν δεν εχει, οπως πολλοι κινεζικοι, βαζω.

Εγω καποιους φακους που χρησιμοποιω συχνα τους συντηρω 1 φορα το χρονο.
Με αλλα λογια, εδω και ενα μιση χρονο που αγοραζω φακους, σε κανενα δεν εχω κανει συντηρηση πανω απο 1 φορα. Αν εβλεπα οτι χρειαζοταν, θα το εκανα συχνοτερα.

Εξαιρεση αποτελουν για μενα οι καταδυτικοι φακοι. Εκει χρειαζεται συντηρηση καθε φορα που τους χρησιμοποιεις underwater.

Οπότε οι ΤΚ που δουλεύουν σε μένα κάργα, μια φορά τον χρόνο συντήρηση. Υποθέτω ότι αν περάσει νερό μέσα με τις 18650 μπορεί να γίνει μέχρι και μπαμ. Στα λαστιχάκια υπάρχει χρόνος προληπτικής αντικατάστασης;

Εσεις ποιο θα προτεινατε τον predator ή το viking? Ποιες ειναι οι διαφορές τους?
Βλέπω οτι ο predator στην επίσημη σελίδα δεν ειναι διαθέσιμος με το xm-L2 ενώ τον έχουν άλλα e-shop με αυτο το led.
Εχω αρχισει και τους καλοβλέπω τους συγκεκριμένους

edit: Μου βαλατε ιδέα με το λαδάκι και παραγγειλα αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...2&ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160#ht_2543wt_1111

Τα λαστιχακια δεν ειναι δυσκολο να τα τσεκαρεις οποτε αλλαζεις μπαταριες και ιδιαιτερα οταν ειναι να εκθεσεις τον φακο λιθιου σε υγρο περιβαλλον.
Μπορει να κατσει μια στραβη και να κοπει το λαστιχακι επειδη δεν εκατσε καλα στις βολτες. Εκει δεν εχει μινιμουμ χρονο συντηρησης. Η κλινικη εικονα υπερισχυει.

Για τους φακους Armytek δεν εχω αποψη αν και διαβαζω πολυ καλα λογια.

Aν ηταν να αγοραζα καποιον, θα επαιρνα τον Predator XP-G2, με τα 400 μετρα throw, και βεβαια το μοντελο που ΔΕΝ προγραμματιζεται (τα 5 modes ειναι αρκετα).
http://www.armytek.com/products/fla...tek-predator-xp-g2-variable-bezel-colors.html

Συμφωνώ με τα προγραμματα στα Modes και εμενα κατι δε μου πάει καλα να μπλέξω με κολπα.
Ευχαριστώ φίλε Χιώτης!:a0210: