Φακός/φώς για ποδήλατο

Φακός/φώς για ποδήλατο (και βάση)

Αριστη, δεν κουνιέται ΝΤΙΠ!
(και έχω δοκιμάσει ΠΟΛΛΟΥΣ διαφορετικους φακούς... ολων των μεγεθών και "βαρών")

Στην ρυθμιση του υψους πως ειναι?Μαγκωνει καλα στο ποδηλατο ή μετα απο καποιους κραδασμους σε λακουβες πεφτει και θελει συνεχεια ανεβασμα?

Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Για ποδηλατο o Jetbeam Βc20 (305λ) φαινεται ιδανικος και αδιαβροχος. Γυρω στα 40$ (βλεπε φωτο). Εγω για το ποδηλατο πηρα τον 2χΑΑ BA20 (270λ) περιπου 35$.
BC20_En02.jpg

Οσοι έχετε την βάση της Fenix "παίζει" καθόλου το πάνω μέρος της. Στην δικιά μου έχει μπόσικα και κουνιέται λίγο πάνω-κάτω το πάνω μέρος της θήκης δηλαδή στο σημείο που περιστρέφεται ο φακός είναι σαν να έχει λυθεί κάτι. Σημείωση ότι μου το έκανε από την πρώτη μέρα. Είναι όλες έτσι η έπρεπε να την είχα επιστρέψει από την πρώτη μέρα;

Οσοι έχετε την βάση της Fenix "παίζει" καθόλου το πάνω μέρος της. Στην δικιά μου έχει μπόσικα και κουνιέται λίγο πάνω-κάτω το πάνω μέρος της θήκης δηλαδή στο σημείο που περιστρέφεται ο φακός είναι σαν να έχει λυθεί κάτι. Σημείωση ότι μου το έκανε από την πρώτη μέρα. Είναι όλες έτσι η έπρεπε να την είχα επιστρέψει από την πρώτη μέρα;

Ναι ετσι ειναι ολες. Εγω εβαλα μια εξτρα ροδελα και απο τοτε ειναι σχεδον βραχος.

Κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω και εγώ με κάποια ελαστική ροδελίτσα (σκέφτομαι αυτές που είναι για υδραυλικές χρήσεις). ΤΟ αστείο είναι ότι πρότεινα την βάση αυτή σε έναν φίλο και όταν την παρέλαβε η δική του δεν το έκανε αυτό ή τουλάχιστον το έκανε σε αμελητέο βαθμό. Μάλλον έχει χειροτερεύσει η δικία μου γιατί είναι μόνιμα πάνω στο ποδήλατο μαζί με τον φακό και έχει φάει αρκετή OFF-ROAD χρήση :(

Θέλω και εγώ να αγοράσω έναν φακό που να τον χρησιμοποιώ και στο ποδήλατο μια και συνήθως κάνω βόλτα με αυτό βράδυ και έχει σκοτάδι σε πολλά σημεία εδώ που μένω.
Θέλω να είναι με ΑΑ μπαταρίες για να μην μπλέκω σε αγορά για φορτιστή και μπαταρίες λιθίου και είμαι σε αναζήτηση.

Εχει κανείς τον YEZL T9; Μου φαίνεται ιδανικός για χρήση στο ποδήλατο αλλά δεν ξέρω αν θα χωράει στην βάση της Fenix. Λέτε να είναι πολύ κοντό το σώμα του και να βρίσκει η κεφαλή πάνω στην βάση;

To σώμα πιστεύω θα χωράει, χωρίς να τον έχω βέβαια!18650 παίρνει, δε πιστεύω δα να είναι τόσο κοντό!Τώρα αν είναι καλός ή όχι για το ποδήλατο θα σε γελάσω, εξαρτάται πόσο καίει πως φωτίζει κτλ

Κοίτα από αυτονομία νομίζω πως με καλύπτει. Εξάλλου δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ η μεγάλη σκάλα. Στην μεσαία σκάλα αν βγάζει καμιά 300+ lm's λογικά θα κρατάει κανα 2ωρο+. Αυτός που έχω τώρα πάνω είναι ο ΥEZL Y9 (XML ΜΕ 1 18650) και στην μεσαία σκάλα κρατάει σίγουρα πάνω από 2ωρο. Έχω πάνω και ένα 3λεντο που κρατάει ... μέρες και τον μεγάλο τον ανάβω μόνο σε μεγάλες ταχύτητες και σκοτεινούς δρόμους ή στις off road διαδρομές η οποίες όμως σπάνια είναι νύχτα.
Βέβαια μερικοί υποστηρίζουν πως ο Τ9 εξαιτίας του πλαστικού πρίσματος έχει απώλεια στην φωτεινότητα σχεδόν 50%. Aλλά και πάλι νομίζω πως θα μου αρκεί. Μου αρέσει πολύ που είναι zoomable και εξαιτίας του LED του δεν βγάζει τετράγωνη δέσμη σε αντίθεση με άλλους κινέζικους που κυκλοφορούν οπότε θα μπορώ να ανοίγω την δέσμη μπροστά στο ποδήλατο χωρίς να γκαβώνω (πολύ) τους άλλους.

Σαν πάχος ξέρω σίγουρα ότι θα μπαίνει στην FENIX αλλά για το μήκος του δεν ξέρω. Στις photos φαινεται πολύ κοντός και δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες για το μήκος του σώματος. Αν το έχει κάποιος θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου πει το μήκος του σωματος με την δέσμη ανοιγμένη κάπου στη μέση.

Επίσης θα ήθελα καμία πρόταση για βάση κράνους.

κοιτα το κοβω οσο μιση μπαταρια 18650..αυτοφαινεται στην φωτο που η κεφαλη ειναι σε εκταση

αλλα αυτο που θα πρεπει να σκεφτεις αν θα κτατα τη θεση της απο στους κραδασμους

Σε όσα reviews και να διάβασα λένε πάντως τα καλύτερα και ότι η αυτονομία ισχύει και με το παραπάνω! Επειδή το ψάχνω το θέμα αυτο που τραβάει πίσω είναι η μπαταρία και συγκεκριμένα ο φορτιστής αφού δεν έχω βρει τίποτα αξιόλογο, οι περισσότεροι δεν διακόπτουν την φόρτιση και μπορει να σκάσει η μπαταρία..

κοιτα το ιδιο ελεγα κια εγω.....και παιδευομουν με τις μη επαναφορτιζομενες.
μολις "ξεκινησα τις λιθιου" αναπνευσα....

Ασε που οσο ανεβαινει ι ισχυς των φακων τοσο βγαινουν απο το παιχνιδι οι αλλοι τυποι....Ειδατε κανενα συγχρονο χρηστη να χρησιμοποιει CR123...οι οποιες αποδεικτηκαν στην πραξη πιο επικινδυνες με περισσοτρα περιστατικα.

Για φορτιστη παρε των Xtar WP2 II και ξεμπερδευεις

Για φορτιστη παρε των Xtar WP2 II και ξεμπερδευεις

αυτο είναι! Κάτι τέτοιο έψαχνα να κάνει τη δουλειά αλλα ναών είναι και τελείως απλό! Και απο μπαταρίες, τι προτείνετε;

Ρε παιδια εχω παραγγειλει απο Manafont μια βαση ποδηλατου για φακο.Μου εγινε dispatched στις 20 Φεβ και δεν εχω παρει τιποτα ακομα.Να κανω dispute να τελειωνω γιατι δεν βλεπω να ερχεται κατι?

Ασε ακόμα μια βδομάδα - τα δέματα από Κίνα έχουν "προβλημα" το τελευταίο δίμηνο, φοβερές καθυστερήσεις!!!