Φακός με κριτήρια

Jkouli

AVClub Enthusiast
27 November 2007
766
Αναζητω ενα φακο led με ΑΑΑ μπαταρίες με φωτεινοτητα γυρω στα 100 lumen, αντοχης, που να μπορει να παρει diffuser, headband και αν ειναι εφικτο να εχει πιστοποιηση για πιθανον ευφλεκτους χωρους.Εκανα μια αναζητηση στο νετ αλλα δεν κατεληξε πουθενα...Καθε βοηθεια δεκτη.

90Με fenix L0D/LD01& Olight A3EOS

εχει κια diffuser αλλα αποπιστοποιηση ξεχνα το...κανειςδεν τοκανει ακτοςαποορισεμνα μοντελα της streamlight& pelican

Μη κολλαςστοθεμα..τωρα πια δενυπαρχουν φακοι με τον εκτεθιμενο διακοπτη που μπορει να βγαλει σπιθα...

και κανενας δεν προκειται να ξοδεψει τα λεφτα για να βγαλει την πιστοποιηση

Kαταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.
Η πιστοποιηση δε με καιει, οσο η αντοχη σε σχεση με τη φωτεινοτητα.Κ 90 lumens OK ειναι.
Πριν ειχα αυτον http://www.ledco.co.uk/content/productView.aspx?prodId=31
ευχαριστημενος πολυ, αλλα δεν ειχε απο flood σε beam και σε κοντινη αποσταση ηταν θεμα γιατι σε στραβωνε.
Κ θελω να ναι και λιγο μαζεμενος γιατι οι τσεπες ειναι ψιλοπεριορισμενες...

Tι καλύτερο από δαυτόν:
http://www.fenixlight.com/viewnproduct.asp?id=80
Ατσάλι,Φενιξ, υψηλή απόδοση για ΑΑΑ.Πρέπει να είναι o πιο δυνατός για ΑΑΑ nimh(με 10440 παίζουν πιο δυνατά άλλοι)
Βάζεις κ ένα diffuser από κινεζομάγαζο αντίστοιχης διαμέτρου και είσαι οκ!
Αν μπορείς ωστόσο πάρε καλύτερα κάτι σε ΑΑ, κερδίζεις αρκετά παραπάνω διάρκεια, αν δε σε πειράζει αυτό πιστεύω πως αυτός που σου πρότεινα θα σε βολέψει.

σωστα..ο δικος μου πεφτει καθε τοσο εδω και 4 χρονια! κια δεν εχει παθει τιποτα...φαντασου το ατσαλινο μοντελο...

δθιαχυτης αν δεν κανω λαθος ταιριαζει αυτος που λεει 14 χιλιοστα...εχει κια σε κοκκινο

οι φακοι με ΑΑ ειναι αρκετα ογκωδεις.(για τις προδιαγραφες μου)
δε με πειραζει να ναι χοντρος, αλλα το μηκος ειναι θεμα.Δηλαδη δεχομαι τις ΑΑ αρκει να ναι στο σωμα τοποθετημενες διπλα διπλα.
Αυτος που δημοσιευσα παραπανω ειναι 3Χ ΑΑΑ.

σκληρη προταση αλλα οι περισσοτεροι στο φορουμ θα συμφωνησουν

ξεχνα τους 3χΑΑΑ φακους. για να μην σε μπλεξουμε με τεχνικα θεματα δεν ειανι καλη επιλογη. συν το βαρος και το μεγεθος που εχουν ειναι πολυ μεγαλο για την ισχυ/αποθηκευμενη ενεργεια

Απάντηση: Re: Φακός με κριτήρια

οι φακοι με ΑΑ ειναι αρκετα ογκωδεις.(για τις προδιαγραφες μου)
δε με πειραζει να ναι χοντρος, αλλα το μηκος ειναι θεμα.Δηλαδη δεχομαι τις ΑΑ αρκει να ναι στο σωμα τοποθετημενες διπλα διπλα.
Αυτος που δημοσιευσα παραπανω ειναι 3Χ ΑΑΑ.
γιατι δεν διαλεγεις zebralight sc51 http://www.zebralight.com/SC51-Flashlight-AA-200Lm_p_43.html , μηκος 80χιλ, με 1ΑΑ , 8 λειτουργιες, flood, 100 lumen - 2,5 ωρες, 200 λουμεν - 50 λεπτα, 0,2 λουμεν - 16 μερες, πολυ μικρος και ποιοτικος , εχει κλιπ.
προτεινω!

απο τα καλυτερα edc μου.

Last edited:
εχω καταληξει σε zebra και μάλιστα αυτους που δινουν το headband.Εχει πολλα μοντελα ποιες ειναι οι διαφορες?εχω πελαγωσει ολιγο!

Άλλα είναι με διαχυτή ενσωματομένο μόνιμα, άλλα με κίτρινωπό είτε κόκκινο λεντάκι, αν θες το κλασσικό παίρνεις το Sc51. Αν σε βολεύει η μεταβλητή γωνία όπως εμένα, παίρνεις το Η51!