Φακος Sony 50mm F/1.8 Emount για NEX

Στο site της Sony.gr τον εχει 300 με δωρεαν ταχυδρομικα αλλα δεν ειναι διαθεσιμος...

Ειναι τρομερά δυσεύρετος. Στο μαγαζί μου είπαν πως όταν ξαναελθει θα έχει ανεβει η τιμή στα 350..

Με γεια και καλές λήψεις.. Και φυσικά ο πιο κατάλληλος φακός για πορτρέτα της μπέμπας (να σου ζήσει) .

Τελικα τον παραγγειλα χτες απο Ebay UK, λεει παραλαβη 6μαιου, οποτε υπολογιζω μεχρι τις 15 να εχει ερθει...τρομερα δυσευρετος, απο το site η sony τον εχει αφαιρεσει, για να δουμε, βγηκε τελικα 307 ευρω (ειχα και ενα -10 ευρω κουπονι voucher απο το ebay!)

Μετά από δυο εβδομάδες και συμβίωσης έχω να δηλώσω πως ο φακός είναι εξαιρετικός! Έχω τραβήξει τις καλύτερες φωτό της ζωης μου! Μονο με το καδράρισμα θέλει λίγο προσπάθεια λόγω zoom αλλα σε κάνει να σκέφτεσαι καλύτερα το πλανο...

μολις εβγαλα την πρωτη φωτογραφια.full οξυτητα στο f1,8.εντυπωσιασμενος απλα.αντε να βγαλει και εναν 35αρη στα ιδια χρηματα και κλεισαμε.:ernaehrung004:

κατευθειαν οι πρωτες ηταν στο 1.8(αλλωστε γιαυτο τον πηρα) αλλα και το video που το 1,8 σε σωνει.γιατι η nex 7 ΘΕΛΕΙ ΦΩΣ.

επιτελους ερχεται και εμενα αυριο ο 50αρης, να δουμε τι πιανει...

Ηρθε, τον πηρα 319 απο Photoagora, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, οξυς και γρηγορος, το βραδυ θα παιξω πιο πολυ :-) Νομιζω οτι κυριως τραβαμε στο Α με τον 50mm?

εξαρταται...

Αν θελεις πορτραιτα, ναι , γιατι δε θελεις και τη μεγαλυτερη οξυτητα και θελεις ωραιο bokeh .
Aν τραβας κατι αλλο, με αρκετο φως και θες περισσοτερη οξυτητα, τοτε ανεβαζεις το διαφραγμα στο 4-8 και βλεπεις.
Στο βιντεο το ιδιο....

Μερικες γρηγορες με F8, F4 και F1.8...δεν εχω και τοσο σταθερο χερι οπως φαινεται :slapface:

Attachments

• DSC02471.jpg
    DSC02471.jpg
    36.1 KB · Views: 110
  • DSC02472.jpg
    DSC02472.jpg
    47 KB · Views: 111
  • DSC02473.jpg
    DSC02473.jpg
    53.1 KB · Views: 115
Ανήκω και εγώ πλέον στο club τον κατόχων του εντυπωσιακού αυτού φακού , ο οποίος μετατρέπει την nex σε νυχτόβιο ζώο..:2thumb22sup:
Ένα πρόχειρο δείγμα , χωρίς τρίποδο , στο f 1.8
DSC02481555.jpg