Φακουδοφωτογραφιες...

ο Γιωργος ξερει μονο να ανοιγει φακους....χαχαχαχα πρεπει να παρει μαθηματα φωτογραφιας μαλλον. :bigcry:

ο Γιωργος ξερει μονο να ανοιγει φακους....χαχαχαχα πρεπει να παρει μαθηματα φωτογραφιας μαλλον. :bigcry:

Κάτι κατέχω από φωτογραφία, δεν έχω το καλό εξοπλισμό του Χιώτη αλλά έχω και εγώ ένα σύστημα με Dslr Canon 350D. Aπλά ήταν λίγο βιαστική βαριόμουν να στήνω τη φωτογραφική(το μετάνοιωσα μετά) , αφού είδα ότι στο κινητό φαινόταν μια χαρά, αλλά στον Η/Υ χάλια!

Μια χαρα ειναι canon 350 αστερι ειναι μπορεις με λιγο κοπο να βγαλεις ισαξιες φωτο με την φωτο του xioti απλα δεν εχεις μακρο φακο για κοντα αλλα δεν πειραζει!!!Αντε βγαλε το εργαλειο και ξαναβγαλτη τετοια συλλογη θελει ωραια φωτο.!!!

Προς αποκατασταση της σκληρης πραγματικοτητας, στην περιπτωση μου, και ειδικα για την φωτογραφια, ισχυει 100% οτι 'τα εργαλεια κανουν τον μαστορα'.:HTEHETH63:

Mε αλλα λογια αν δεν ειχα τους μακρο φακους, δεν...:)))

Εντάξει πρέπει να ξέρεις κάποιες στάνταρτ μεθόδους φωτογράφησης, οι οποίες μαθαίνονται μέσα από την εμπειρία. Δε φτάνει μόνο ο εξοπλισμός!

Για να βγαλεις οικογενειακη φωτο δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια!
Για να κανεις μακρο φωτο παλι δεν ειναι κατι συγκλονιστικα δυσκολο απλα αν ''παιξεις'' και ασχοληθεις μερικες μερες με το εργαλειο θα εκπλαγεις με τα αλματα που θα κανεις.
Δεν ειπαμε να γινεις και Helmut Newton !!!:worshippy:

FandyFire King and SkyRay Fandy.

8554557179_ed322baa11_c.jpg

Thrunite TN30...
8572077745_ef518d16f7_c.jpg

Φιλε Χιώτη από φακουδοφωτογραφιες σκιζεις, δεν εχω δει καλυτερες.

Αν το εχεις και απο μετρησεις που χρειαζονται στα review κυνηγησε το, ποιος selfbuilt....

χα χα, ευχαριστω!
Απο λεπτομερεις μετρησεις τετοιου τυπου δεν... αλλα και ουτε και θα ηθελα να εμπλακω ποτε σε τοσο τεχνικες αναλυσεις.
Πιστευω οτι θα χανοταν η ουσια του χομπυ και μαζι και η χαρα :))

Φακοι τυπου thrower με beam distance (throw) πανω απο 350 μετρα.

8601472204_82db066883_b.jpg

Απο αριστερα προς τα δεξια, oνομα φακου και maximum beam distance, according to company's specs.

Τhrunite Catapult 600 μετρα
SmallSun ZY-T13 ~400 μετρα
Fenix TK50 353 μετρα
Fenix TK41 472 μετρα
ThruNite TN31 XM L2 840 μετρα
ΤhruNite TN31 XM L 700 μετρα
Fenix TK75 XM L 606 μετρα
*ΤhruNite TN30 XM L 370 μετρα

Eυχαριστω Σταυρο.
Εγω εχω παρει μια μεγαλη κοινη πλαστικη εργαλειοθηκη (60χ28χ28εκ) που χωραει ολους τους φακους μου (κοντα στους 100), μαζι με μπαταριες, φορτιστες φιλτρα και θηκες!
Δεν το πιστευα αλλα χωρανε τα παντα!