Falling Skies

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Falling Skies

10 και τελος η 10 και season 2?

Αν αναλογιστούμε πως ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Leverage, που ήταν απ' τα δυνατά χαρτιά του ΤΝΤ, τότε τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Το ΤΝΤ πάντως δεν κόβει εύκολα σειρές και αν πρέπει να μαντέψω, μάλλον θα συνεχιστεί. Άσε που γίνεται όλο και καλύτερο.

Re: Απάντηση: Re: Falling Skies

Αν αναλογιστούμε πως ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το Leverage, που ήταν απ' τα δυνατά χαρτιά του ΤΝΤ, τότε τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Το ΤΝΤ πάντως δεν κόβει εύκολα σειρές και αν πρέπει να μαντέψω, μάλλον θα συνεχιστεί. Άσε που γίνεται όλο και καλύτερο.

Ωστε γίνεται καλύτερο; Είδα το πρώτο διπλό επεισόδιο και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη επιθυμία να δω τι γίνεται παρακάτω ή τι συμβαίνει στους ήρωες. Mου κάθεται και λίγο άσχημα να βλέπω τον Dr. Carter να καθαρίζει εξωγήινους και να κάνει μαθήματα ιστορίας :p

Μου φανηκε απαραδεκτη απο το πρωτο επεισοδιο και δε νομιζω να εγινε καποιο θαυμα στα υπολοιπα που δεν ειδα.
Συνηθως βλεπω 3 επεισοδια απο μια καινουρια σειρα για να δω αν θα με κρατησει για κατι, σε αυτην εκρινα οτι θα ηταν μια αδικη τιμωρια.

Re: Απάντηση: Re: Falling Skies

Ναι. Γινεται ολοενα και καλυτερο στο να μας σπαει τα νευρα :Banane0:

Αν ειναι φτηνη σειρα εχει μια λογικη το οτι δεν κοπηκε.

Φτηνή δεν τη λες, και τα εφέ της έχει και πολυάριθμο cast. Ποιος όμως θα πει οτι κόβει μια σειρά που διαφημίστηκε ως δημιουργία του Spielberg απο το 10 επεισόδιο; Και ποιος θα το πει στον Spielberg? :p

αρκετα καλη σειρα.Και αυτο ,οπως το thrones,θα συνεχιστει summer 2012!

Συμφωνο!!!παρουσιαζει ενδιαφερον η ιστορια!!!μετα απο το τελος της πρωτης σεζον!!!σε αφηνει με αγωνια κιολας.

Το ξερω οτι ειναι περιεργη παρατηρηση αλλά τοσα πραγματα εβρισκαν απο δω και απο κει.... μεχρι και μπανιο εκαναν...οι πρωταγωνιστες δεν μπορουσαν να βαλουν άλλα ρουχα!

Ωραία σειρά δεν λέω αλλά έχω κολλήσει στο τέταρτο επεισόδιο ακόμα

Eιδα τα δυο πρώτα του 2ου κύκλου.
Μπορώ να πω οτι είναι αρκετά καλά με δραση και ωραίo story που δεν κουράζει.

Βλεποντας και το 3ο επεισοδιο παντως δεν εχει αλλαξει τιποτα.....παι με πηρε ο υπνος στο τελευταιο επεισοδιο.

Νομιζω οτι θα το καθιερωσω οταν ειμαι κουρασμενος θα το βαζω για νανουρισμα.