Falling Skies

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
H 5η σεζον ειναι μαυρα χαλια... Τιραμολα για να βγουν τα 10 επεισοδια... Τεσπα, θα τη δω για το προβλεψιμο φιναλε...

Απάντηση: Re: Falling Skies

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, και περνάει κομπλέ η ώρα.
Δεν είναι Fringe ή House MD, αλλά ούτε και για πέταμα.

Για να περνάει η ώρα μια χαρά είναι .Εξάλλου δεν υπάρχουν και αντίστοιχες με εξωγήινους . Απλά να περνάει ή ώρα και τίποτε άλλο

Αυτό λέω, δεν είναι EPIC, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.
Πολύ πιο ευχάριστα π.χ. από ότι περνάει με κάποια χαζοταινία που βγάζουνε σε Blu-Ray/Cinema συνήθως πλέον.

Μα τι φιναλε ηταν αυτο. ?
Σκετη απογοητευση. Περιμενα κατι σε epic final battle, κατι τελος παντων με κορυφωση. Ενα ανοητο αποτομο τελος.

Για το μονο που συνεχιζα να το βλεπω ηταν για την αφεντομουτσουναρα της φυλης volm που ηταν σαν χαριτωμενα χελωνονιντζακια.
(στερητικο συνδρομο aliens) :laugh:

Ήταν ένα βιαστικο συμπυκνωμένο τέλος. Προφανώς όταν έμαθαν ότι δεν ανανεώνεται η σειρά την τελείωσαν λίγο απότομα βάζοντας ότι ιδέες είχαν όλες μαζί

Είπαμε μέισον σκαις ήταν η σειρά... καλό ότι ήταν εύπεπτη (αν και στη διάρκειά της υπηρξαν αναμασήματα, αδιάφορα τόπικς και κοιλιές), πολύ τολμηρή στη παρουσία εξωγήινων (4 φυλές αν δεν κάνω λάθος), οι ηθοποιοί μάλλον τίμησαν τους ρόλους... αλλά καθόλου διάστημα και απίστευτα χαζές οι μάχες...
Τον τελυταίο κύκλο τον μάζεψα και όταν βρω κέφι θα το δω. Καλά έκαναν και το σταμάτησαν, θα χανόταν το όποιο καλό πέτυχε η σειρά.

Αφου δεν το παράτησα μπραβο ( απο τις τελευταίες μου αναλαμπές υπομονής )
Η σειρα απο την αρχη ηταν μετρια με καποιες καλες στιγμες στους δυο πρωτους κυκλους αλλα η συνεχεια κατάντησε γελοια ειδικα στον τελευταιο κυκλο.
Ειναι απιστευτο που η σειρα πηγε 5 κυκλους αλλα μαλλον για αυτο ευθύνεται το βύσμα που ειχε στην παραγωγη.
Ε ναι δεν γινεται να εχεις απο πισω τον Σπιλμπεργκ και η σειρα να μην παει πανω απο τρεις κυκλους.

επιτελούς τέλος με ένα τέλος φόλα εντελώς όπως και όλη η σειρά
απορώ πως το είδα

θα αποφεύγω από εδώ και πέρα τις σειρές που έχει βάλει το χέρι του ο σπιλμπεργκ

Τι να κάνει ο Spielberg μωρέ... γατάκι.
Να βάλουμε εσάς να του δείξετε πως γίνεται η δουλειά.

Μην ξεχάσουμε και τους ηθοποιούς, ποιός Pacino, Eddie Murphy, κλπ, άχρηστοι, έχουμε χιλιάδες Ελληναράδες πολύ καλύτερους.

Καταντάτε κουραστικοί μερικοί.
Δεν σας άρεσε.
Τι την βλέπατε.
Και ποστάρετε κάθε επισόδειο να μας λέτε πόσο μούφα ήταν, πόσο άχρηστοι οι σκηνοθέτες, κλπ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ, λίγο πολύ τα ίδια άτομα με την αφ' υψηλού κριτική ξεπετάμε ονόματα του χώρου για χαβαλέ.

Έχουνε πέσει οι τιμές των καμερών, κλπ, προγράμματα εύχρηστα για μοντάζ, εφφέ, υπάρχουν, εμπρός, δείξτε μας πως γίνεται.

Τι να κάνει ο Spielberg μωρέ... γατάκι.
Να βάλουμε εσάς να του δείξετε πως γίνεται η δουλειά.

Μην ξεχάσουμε και τους ηθοποιούς, ποιός Pacino, Eddie Murphy, κλπ, άχρηστοι, έχουμε χιλιάδες Ελληναράδες πολύ καλύτερους.

Καταντάτε κουραστικοί μερικοί.
Δεν σας άρεσε.
Τι την βλέπατε.
Και ποστάρετε κάθε επισόδειο να μας λέτε πόσο μούφα ήταν, πόσο άχρηστοι οι σκηνοθέτες, κλπ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ, λίγο πολύ τα ίδια άτομα με την αφ' υψηλού κριτική ξεπετάμε ονόματα του χώρου για χαβαλέ.

Έχουνε πέσει οι τιμές των καμερών, κλπ, προγράμματα εύχρηστα για μοντάζ, εφφέ, υπάρχουν, εμπρός, δείξτε μας πως γίνεται.

ποια scifi σειρά που συμμετέχει ο spielberg έκανε επιτυχία?

ποια scifi σειρά που συμμετέχει ο spielberg έκανε επιτυχία?

Σύμφωνα με ποιανού τα κριτήρια ?

Στο κάτω κάτω της γραφής που λέμε, ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
Εσένα και του Τάκη δεν σου άρεσε η 5η σεζόν, εγω έχω 20 άτομα που τους παρα-άρεσε.

Αλλιώς το γούσταρες εσύ, αλλιώς άλλοι, αλλιώς εγω.

Αυτό που είναι σίγουρα κοινά αποδεκτό είναι ότι φάνηκε ότι δεν ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει στις 5 σεζόν και έτσι το τέλος έγινε απότομα και σίγουρα δίχως όχι όπως το φαντάζονταν και οι ίδιοι προηγουμένως.

Σύμφωνα με ποιανού τα κριτήρια ?

Στο κάτω κάτω της γραφής που λέμε, ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
Εσένα και του Τάκη δεν σου άρεσε η 5η σεζόν, εγω έχω 20 άτομα που τους παρα-άρεσε.

Αλλιώς το γούσταρες εσύ, αλλιώς άλλοι, αλλιώς εγω.

Αυτό που είναι σίγουρα κοινά αποδεκτό είναι ότι φάνηκε ότι δεν ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει στις 5 σεζόν και έτσι το τέλος έγινε απότομα και σίγουρα δίχως όχι όπως το φαντάζονταν και οι ίδιοι προηγουμένως.

των τηλεθεατών,αν τα πήγαιναν καλά δεν θα κόβονταν,όπως είπες και εσύ δεν ήταν προγραμματισμενο να τελειώσει αρα κόπηκε για κάποιον λόγο

Ναι, γιατί τα κανάλια αποδεδειγμένα κόβουνε τις σειρές που δεν θέλει ο κόσμος... σίγουρα έτσι είναι.
Όπως π.χ. με το Firefly.

Ή το "τρομερό" Smallville με τις 20 σεζόν επαναληπτικής βαρεμάρας, κάτι θα ήξερε το κοινό που το έβλεπε και ευτυχώς δεν το έκοψε το κανάλι :D