Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
έσπρωξε πολύ χρήμα ο Τζεφ
Είδαμε το πρώτο, δεν κατάλαβα και πολλά (ειδικά στο τέλος έχασα λίγο τη μπάλα), αλλά το production value ειναι διαστημικό, έσπρωξε πολύ χρήμα ο Τζεφ. Όντως ευχάριστα βλέπεται.
Stages Of Ghouls In Fallout | Physical State | Mental State |
Ghouls | Leprosy-like Transformation, Radioactive Immunity | Human |
Fading Ghouls | Rotting | Fading |
Feral Ghouls | Zombie-like, Decomposed | Animalistic |
Καλοδουλεμενο story, αν αναλογιστείς οτι προκειται για παιχνίδι, το μόνο που μου φάνηκε ιδιαίτερα υπεβολικό ειναι το οτιοι πολυεθνικές αποφάσισαν να ρίξουν την πρώτη βόμβα δεδομένου οτι αυτό θα οδηγούσε στο τέλος του πολιτισμού, αρα και των κερδών
Εγώ αντιθέτως, πιστεύω ότι έχουν αφήσει την σπλατεριά στο μίνιμουμ και για να έχει νόημα όταν γίνεται. Από την άλλη, σε Mad Max σκηνικό με mutants είμαστε. Δεν μπορεί να μην έχει splatter.Καλά το πάει (κάπου στο 5 είμαι).
Βέβαια πολύ σπλατεριά (μην το δείτε τρώγοντας), αλλά κάπως έρχεται φυσικά στα πλαίσια του story, σα να μη γινόταν αλλιώς. Και πολύ κινηματογραφικό γενικά σαν αίσθηση.
Καλά το πάει (κάπου στο 5 είμαι).
Βέβαια πολύ σπλατεριά (μην το δείτε τρώγοντας), αλλά κάπως έρχεται φυσικά στα πλαίσια του story, σα να μη γινόταν αλλιώς. Και πολύ κινηματογραφικό γενικά σαν αίσθηση.
https://www.imdb.com/title/tt0435625/?ref_=ext_shr_lnkΕμένα πάντως η γυναίκα μου είπε «τι είναι αυτά τα σιχαμερά που βλέπεις;!»
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΟΧΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΕΙΠΑΜΕ!
Δεν θυμάσαι….στο είχα προτείνει παλιά και το είχατε δει με την γυναίκα και είχε παρόμοια αντίδραση με την παραπάνωΟΧΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΕΙΠΑΜΕ!
Μήπως την είχα και εγώ; Γιατί δεν θυμάμαι να το είδα τελικάΔεν θυμάσαι….στο είχα προτείνει παλιά και το είχατε δει με την γυναίκα και είχε παρόμοια αντίδραση με την παραπάνω![]()
Βέβαια πολύ σπλατεριά (μην το δείτε τρώγοντας)