Fan Control On Dm 8000

Το λοιπον το προβλημα φιλε μου ειναι οτι ο ανεμηστηρας ανεβαζει το μεγιστο στης στροφες,αρα πρεπει να γινη μια τροποποιηση στο αρχειο αυτο,οποτε το βραδυ εχουμε δουλεια να κανουμε.
self.FAN_MIN = 1000
self.FAN_MAX = 9000το 9000 δεν με αρεσει.
Και κατι ακομα φιλε νοτη,μην ανυσηχεις για το αν θα εχει προβλημα ο ανεμηστηρας που δεν σταματα.
index.php

Στην ποιο πανω εικονα θα ειχες χαρα να σου λειτουργουσε ο δεκτης με τον τροπο αυτον?

Last edited:
Re: Απάντηση: Fan Control On Dm 8000

Φιλε νοτη θα τα λεμε απο εδω πλεον διοτι απο την αλλη πορτα με διωξανε,το λοιπον αν θες να το σταματας εσυ πανε στο Fan Control και πατε το κοκκινο κουμπι(κλαπε).
Για τον φακελο που λες μενει κενος.
Και μενα δουλευει συνεχεια αλλα σε χαμηλες στροφες.
Το βραδυ θα κανουμε αλλη ρυθμιση να ειμαι και εγω παρων στον δεκτη,θα την βρουμε την ακρη.
Εχω κανει την ερωτηση και εγω με την σειρα μου στο φορουμ v.i.p. club dreambox 8000,και περιμενω μια απαντηση.
Αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να βρουμε την ρυθμιση εμεις,διοτι το plugin Fan Control ειναι beta,και καταλαβαινεις τωρα τι παιζετε με αυτο.
Απο οτι καταλαβα και εγω,οχι οτι ειμαι εξπερ πρεπει να κανουμε ρυθμισης με τα αρχεια της θερμοκρασιας και παραληλα με της στροφες του ανεμηστηρα.
Κανε υπομονη ακομα λιγο δεν μπορει να μην βρουμε την ακρη τοσα και τοσα βρηκαμε εδω δεν θα μασησουμε.
Απο τι βλεπεις μονον εγω ασχωλουμε με το θεμα αυτο,και τωρα και εσυ.
Για αυτο σε λεω θα την βρουμε την ακρη απο κοινου η δυο μας.

Ναι το είδα ότι δεν είσαι εκεί που σε γνώρισα,και χαίρομαι που σε βρήκα εδώ φίλε Τόνη.Σωστά λοιπόν μένει κενός ο φάκελος.Εντάξει λοιπόν αφού δουλεύει σε χαμηλές στροφές και σε σένα συνέχεια οκ.Έχω υπομονή εντάξει,το είχα δει ότι είναι beta.Εσύ σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα linux.Η αλήθεια φίλε είναι ότι μόνο εσύ ασχολείσαι με το θέμα και τώρα εγώ...-bye-

linux μαλια ξερω βρε,τσοπανος ειμαι και εγω.
Απλα το χομπι ειναι χομπι και τιποτα αλλο,εχει παιδια τα οπια ξερουν απο λινουξ πολυ καλα,αλλα ειμαι περιεργος ρε νοτη γιατι δεν μας βοηθανε ή να μας πουν 5 πραματα να μπορεσουμε να καταλαβουμε και εμεις.
Φιλε μου καλε θα χαρω παρα πολυ να βρουμε την ακρη,εγω την αναζητω εδω και 4 μηνες,αλλα απο οτι βλεπεις με beta κατασταση ειναι σαν ψαχνουμε φως μεσα στην νυχτα.

καπως ετσι πρεπει να γινη φιλε μου:

Temp1 = NTC-0: απ ευθειας στον δεκτη
Temp2 = NTC-1: διαγωνια πανω αριστερα XILINK
Temp3 = NTC-2: το αριστερο του X804, ακριβως κατω απο την επανω δεξια γωνια του WLAN
Temp4 = NTC-3: αριστερα της μπαταριας / κατω απο το C419 Elko
Temp5 = NTC-4: εμπρος αριστερο του ΚΚΠ / κατω απο το Elko C671
Temp6 = NTC-5: μεταξυ εμπροσθιου CI
Temp7 = NTC-6: πανω από την Ασφαλεια simcard
Temp8 = NTC-7: το δικαιωμα του οπισθιου CI / να ισουται με το δικαιωμα-SATA connector
index.php

PWM τι ειναι για τον ανεμιστηρα?αν μπορει καποιος να μου απαντηση.

Tο κλασσικο pwm βυσμα εχει 4 ποδαρακια και καλωδια (2 ρευμα, 1 αισθητηρα στροφων, 1 pwm)

Επισης δεν χρειάζεται να βάλεις pwm ανεμιστήρα σε αυτή την θέση, ίσα ίσα που μάλλον θα έχεις περισσότερο θόρυβο λόγω των προβλημάτων που έχουν οι pwm ανεμιστήρες.-bye-

Αν π.χ εχουμε ανεμιστηρα που εχει 3000 στροφες και θελουμε να τον μειωσουμε στης 1500 στροφες παμε στο:/etc/rc3.d/S99FanControl.sh to set rpmκαι μετα rebut τον δεκτη.
noti κανε και αυτο και θα δεις διαφορα ακουμε που σε λεω-bye-

Doctor Τόνη καλησπέρα.Στην διαδρομή /etc/rc3.d/S99FanControl.sh δίπλα στην θερμοκρασία που κάναμε από 45 σε 55 εννοείς σε 1500 στροφές? εκεί που λέει 1500 LED ALERT > /dev/null &
fi?-bye-

Δεν είδα καμία διαφορά που το έκανα 1500,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει από πόσες μέχρι πόσες στροφές γράφει.Θα δω αν φαίνεται από τις γρύλιες,αλλιώς πρέπει να τον ανοίξω και ψιλοβαριέμαι.Οι φωτό σου δεν μου ανοίγουνε δεν ξέρω γιατί-bye-

Fan Control - News Thread
only News - no support

Code:
Da der andere Thread immer unübersichtlicher wird, indem ich meine verschiedenen Versionen von "Fan Control" poste, habe ich mich entschlossen einen neuen Thread zu eröffnen. In diesem Thread werde ich immer, sofern ich eine neue Version heraus bringe, diese hier im 1. post anhängen und in den folgenden post's schildern was sich an der neuen Version geändert hat.

Aktuell habe ich 2 verschiedene Varianten als *.ipk gebaut.

Bei der Variante 1 wird der Lüfter nach unterschreiten der eingestellten Solltemperatur nicht ausgeschaltet (auch nicht im Standby der Box).

Eine Variante 2 wo der Lüfter nach unterschreiten der Solltemperatur (1,5° darunter) ausgeschaltet wird, habe ich ebenfalls in diesem Thread gepostet.

P.S.:
Bei der Variante 1 handelt es sich noch um die nicht angepasste Version, in welcher die Fenstergröße sowie die Balken, Buttons und angezeigten Werte noch nicht neu ausgerichtet wurden. Des Weiteren fehlen dort auch noch kleine Übersetzungen.

Aber es wird schon daran gearbeitet und natürlich so schnell wie möglich durch die hier angehängte Variante 1 ersetzt. 

Sobald ich die neue Version für Variante 1 hier dann mit der alten ersetzt habe, verschwindet der blaue Text hier wieder, damit alles übersichtlich bleibt.

P.S.:
Bei der Variante 1 handelt es sich noch um die nicht angepasste Version, in welcher die Fenstergröße sowie die Balken, Buttons und angezeigten Werte noch nicht neu ausgerichtet wurden. Des Weiteren fehlen dort auch noch kleine Übersetzungen.

Aber es wird schon daran gearbeitet und natürlich so schnell wie möglich durch die hier angehängte Variante 1 ersetzt. 

Sobald ich die neue Version für Variante 1 hier dann mit der alten ersetzt habe, verschwindet der blaue Text hier wieder, damit alles übersichtlich bleibt.

Τα ποιο πάνω είναι δοκιμαστικά υπάρχουν δυο αρχεία τα όπια το 1 είναι για χαμηλές στροφές ανεμιστήρα δηλαδή σε Standby, και το 2 είναι σε δοκιμή για την εντολή της θερμοκρασίας.
Επίσης αν δείτε στης χρωματιστές εντολές είναι γραμμένα στα γερμανικά τα όπια μας λέει θα τα κανει και μετάφραση στα αγγλικά.
Δείτε και της παρακάτω εικόνες για να καταλάβετε καλυτέρα:
attachment.php

attachment.php

Τα δυο αρχεία τα κατεβάζετε από εδώ:
http://www.mediafire.com/?sharekey=a41f77ff7cdf5de69bf8d6369220dcab21c30bffb8ec67d9d6e38d13f15c3e80
Και ευχαριστούμε τον:
KLPsAUGER Beta-Tester -bye-

Καλημέρα.Γιατρέ μου εσύ ξέρεις γερμανικά,κάνε μας μία μετάφραση στο κείμενο.Εγώ τα δοκίμασα και τα δύο,και είδα ότι δουλεύει στο stand by σε πολύ χαμηλές στροφές.Αυτό που θα ήθελα είναι να έπαιρνε μπροστά και να σταμάταγε με εντολή από το κοντρόλ,όπως ένας ipbox 9000 που έχω.-bye-

Γιατρέ μου όταν πατάω πάνω στις φωτό δεν μου ανοίγουν.Όταν κάνω post reply βλέπω τις 2.Any way..Απ'ότι βλέπω δεν το έβαλες στη θέση πίσω από το σκληρό,παρότι είναι στις διαστάσεις που χωράει στην θέση αυτή,αλλά στο καπάκι του dream.Πως το έδεσες?με βίδες?στη φωτό δεν φαίνεται.Εγώ το έχω βάλει στη θέση πίσω από τον σκληρό.Όταν τον ανοίξω και εγώ θα ανεβάσω φωτό.Καμία εξέλιξη του plugin έχουμε?-bye-

Απάντηση: Re: Fan Control On Dm 8000

Γιατρέ μου όταν πατάω πάνω στις φωτό δεν μου ανοίγουν.Όταν κάνω post reply βλέπω τις 2.Any way..Απ'ότι βλέπω δεν το έβαλες στη θέση πίσω από το σκληρό,παρότι είναι στις διαστάσεις που χωράει στην θέση αυτή,αλλά στο καπάκι του dream.Πως το έδεσες?με βίδες?στη φωτό δεν φαίνεται.Εγώ το έχω βάλει στη θέση πίσω από τον σκληρό.Όταν τον ανοίξω και εγώ θα ανεβάσω φωτό.Καμία εξέλιξη του plugin έχουμε?-bye-
με ταιραψ το έπιασα,εξέλιξη όχι δεν υπάρχει.
Και για να δεις ότι είμαι πολύ γάτα,καπιες ρυθμίσεις δίκες μου της έβαλε και ο oozoon στο τελευταίο image του.
Ναι δεν το έβαλα στη θέση πίσω από τον σκληρό αλλά πάνω από την τροφοδοσία του δέκτη. Και η διαστάσεις δεν είναι 60χ60 αλλά 80χ80.-bye-

με ταιραψ το έπιασα,εξέλιξη όχι δεν υπάρχει.
Και για να δεις ότι είμαι πολύ γάτα,καπιες ρυθμίσεις δίκες μου της έβαλε και ο oozoon στο τελευταίο image του.
Ναι δεν το έβαλα στη θέση πίσω από τον σκληρό αλλά πάνω από την τροφοδοσία του δέκτη. Και η διαστάσεις δεν είναι 60χ60 αλλά 80χ80.-bye-

Το ξέρω Γιατρέ μου ότι είσαι γάτα...χαχαχαχα.Και εγώ έτσι το έπιασα,αλλά στη θέση που έχει πίσω από τον σκληρό.Το άλλαξες το ανεμιστηράκι,γιατί θυμάμαι ότι είχες 60Χ60Χ20.Είναι καλύτερο αυτό?να το αλλάξω και εγώ αν είναι-bye-