Fanless psu!!!

Η cpu ξεκινάει στους 18 βαθμούς και το μέγιστο που έχω δει είναι 36.
Συνήθως δουλεύει στους 23-26 βαθμούς.

Το system δείχνει μετά απο 10 λεπτά 35-40 βαθμούς και μένει εκεί.

Πίσω έχω τα 2 ανεμιστηράκια που είχε το κουτί και δουλεύουν απο 0 εως 800 στροφές ανάλογα με το system temp.

Και πως γίνεται να έχεις 35-40 βαθμούς αλλά η cpu να δουλεύει πιο κρύα;

καλησπερα σε ολους
προσπαθωντας να μειωσω και εγω τον θορυβο στο htpc εκανα τα εξης
σταματαγα σταδιακα τους ανεμιστηρες και διαπιστωσα οτι ο μεγαλυτερος θορυβος ηταν απο τον zalman 9500 και βρηκα το στροφομετρο και του μειωσα στο ελαχιστο τις στροφες ,με αποτελεσμα ο θορυβος να μειωθει αισθητα
τωρα η καρτα γραφικων (sapphire hd 3870) κανει τον μεγαλυτερο θορυβο και (παροτι καινουργια) λεω να την αντικαταστησω με την παθητικης ψυξης asus agp AH3650
επειδη η 3870 εχει pci e και η 3650 agp θα εχω καποιο προβλημα?
σαν συνεχεια θα αλλαξω τα 4 ανεμιστηρακια του κουτιου (NZXT adamas) 12mm με αλλα πιο αθορυβα πχ Coolink Fan Swif-1200
μπορω αραγε να αλλαξω και τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου (silverstone strider ST85F) με αλλο πιο αθορυβο?
οποιαδηποτε παρατηρηση θα ηταν πολυ χρησιμη!

Παντως αυτό με τους 18 βαθμούς έχω ακούσει ότι είναι κάποιο bug, και το δικό μου αυτό δείχνει... (core2duo 6850 3Ghz με ψυκτρα Scythe Ninja αν θυμαμαι καλα...)

Ειναι λιγο παραλογο να εχεις θερμοκρασια περιβαλλοντος 25 βαθμους, θερμοκρασια MB 35-40 και η CPU να παραμένει στους 22 (τοσο λεει σε μενα...)

Εκτος αν εχεις βαλει air-conditioning :grinning-smiley-043

τωρα η καρτα γραφικων (sapphire hd 3870) κανει τον μεγαλυτερο θορυβο και (παροτι καινουργια) λεω να την αντικαταστησω με την παθητικης ψυξης asus agp AH3650
επειδη η 3870 εχει pci e και η 3650 agp θα εχω καποιο προβλημα?

Από το σύστημα που περιγράφεις, το μόνο που πραγματικά κάνει θόρυβο είναι η κάρτα γραφικών. Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακούς, του κουτιού είναι ήδη αρκετά αθόρυβοι.

Κάρτα γραφικών AGP πολύ απλά δεν μπαίνει καν στο σύστημά σου. Υπάρχουν δεκάδες κάρτες PCIe με παθητική ψύξη, βάλε μία άλλη. Αν δεν παίζεις παιχνίδια, μία φτηνή 3450 κάνει άνετα την δουλειά σου.

οκ ευχαριστω!!!
θα παραγγειλω την asus silent 3650 με pci e (βγαινει και ετσι) και θα ειμαι ενταξει