"Φάντασμα" στον φακό μου...

Re: Απάντηση: "Φάντασμα" στον φακό μου...

πάντως μπορούμε να τραβήξουμε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει. Με τις σονυ βιντεοκάμερες βάζοντας να βλέπει με υπέρυθρες μπορούμε να τα δούμε.
Έχω βιντεογραφήσει τα λεγόμενα orbs, λευκές σφαίρες να περιστρέφονται γύρω μου και ενέργεια να έρχεται απο ψηλά πάνω μου μετά απο προσευχή να την λάβω.

Kανα δειγμα εχεις να δουμε ρε συ ?

πάντως μπορούμε να τραβήξουμε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει. Με τις σονυ βιντεοκάμερες βάζοντας να βλέπει με υπέρυθρες μπορούμε να τα δούμε.
Έχω βιντεογραφήσει τα λεγόμενα orbs, λευκές σφαίρες να περιστρέφονται γύρω μου και ενέργεια να έρχεται απο ψηλά πάνω μου μετά απο προσευχή να την λάβω.

Υπέρθυρες δεν δοκίμασα ακόμα, αλλά με τα orbs άκρη δεν έβγαλα όταν νόμισα ότι έτυχε και τα φωτογράφισα...

attachment.php

attachment.php

Χρησιμοποίησες και υπέρυθρο φωτισμό με την Sony ή απλά τον φυσικό;

Attachments

• 100_1121 800x600 orbs.jpg
    100_1121 800x600 orbs.jpg
    79.2 KB · Views: 92
  • 100_1121 crop.jpg
    100_1121 crop.jpg
    51.3 KB · Views: 91
Υπέρυθρες. Μπορούν και βλέπουν λίγο παραπάνω από το φάσμα των συχνοτήτων που βλέπει το ανθρώπινο μάτι.
Στην φωτογραφία μπορούμε να πούμε διάφορα, αντανακλάσεις, σκόνες κλπ. Στο βίντεο όμως, σε κλειστό δωμάτιο με καθόλου φως, μόνο με υπέρυθρες βλέπεις πράγματα, που κινούνται! Αλλα και πάλι αν η ύπαρξη άλλων διαστάσεων δεν είναι μέρος της πραγματικότητάς σου, δηλαδή δεν το αναγνωρίζεις, τότε και να το δεις το βίντεο θα πεις ''μπα... φάρσα είναι'', συνεπώς ποιό το νόημα να το ανεβάσω?

Last edited:
Δεν θυμάμαι σε ποιό μέρος του φάσματος κινείται η φωτογράφηση αύρας, αλλά όπως και οι υπέρυθρες συχνά αποκαλύπτουν αόρατα πράγματα τριγύρω μας. Αν πρόκειται για άλλη διάσταση ή για προέκταση της δικής μας διάστασης, ελπίζω να μπορέσουμε να το διακρίνουμε καθαρότερα όσο αποκτάται η σχετική πείρα.
Κι άντε τώρα που μου μπήκανε ιδέες να ψάχνω πάλι φίλτρα και πώς να βιντεοσκοπήσω στο υπέρυθρο χωρίς Sony!

TNX! -bye-

Είναι δλδ σαν τα αστεράκια που βγάζουν τα καρτούν όταν χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο?
0008-0802-2222-0439.jpg

Όχι ακριβώς...
Εγώ πρώτα έβγαλα τα αστεράκια στις φωτογραφίες και μετά χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο να βρω από που μου προκέκυψαν με αυτή τη μορφή! :BDBDG54:

Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά σε διάφορα fora, αλλά τελικό συμπέρασμα δεν έχει βγει...

βρήκα παλιό βίντεο που είχα τραβήξει, μετά από προσευχή να μου δωθεί ενέργεια στο στήθος, εμφανίζεται απο ψηλά κάτι σαν κεραυνός να καταλήγει στο στήθος μου. Αυτό έγινε σε κατασκότεινο δωμάτιο μόνο με υπέρυθρες και χαμηλές ταχύτητες στην βιντεοκάμερα.

βρήκα παλιό βίντεο που είχα τραβήξει, μετά από προσευχή να μου δωθεί ενέργεια στο στήθος, εμφανίζεται απο ψηλά κάτι σαν κεραυνός να καταλήγει στο στήθος μου. Αυτό έγινε σε κατασκότεινο δωμάτιο μόνο με υπέρυθρες και χαμηλές ταχύτητες στην βιντεοκάμερα.

Αρκετός κόσμος υποστηρίζει ότι νοιώθει την ενέργεια να κατεβαίνει στο σώμα του κατά την προσευχή, τον διαλογισμό, το ρέικι, το κβαντικό άγγιγμα, ή ότι άλλο παρόμοιο και υποστηρίζουν ότι είναι ξεκάθαρη η διαφορά πριν και μετά όσο και η αίσθηση ροής της ενέργειας είτε σε κύματα είτε με σταθερή ροή.
Αλλά ακόμα δεν ξέρω να έχει τεκμηριωθεί κάτι τέτοιο με φωτογραφίες ή video. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον όταν τέτοιοι τομείς αποκτούν επιτέλους τεκμηρίωση με φωτογραφίες και video!

μπράβο ανταπόκριση στα μεταφυσικά... δεν το περίμενα!
είμουν συνηθισμένος να με κοιτάνε σαν... εξωγήινο αν ανέφερα κάτι παρόμοιο

μπράβο ανταπόκριση στα μεταφυσικά... δεν το περίμενα!
είμουν συνηθισμένος να με κοιτάνε σαν... εξωγήινο αν ανέφερα κάτι παρόμοιο

Κοντά στην πανσέληνο συνήθως αυξάνεται το ενδιαφέρον. :grandpa:
...αλλά και τώρα ίδια θα μας κοιτάνε! :flipout:

Γιατι εκτος των λυκανθρωπων υπαρχει και αλλο παραφυσικο φαινομενο σε εξαρση κατα την πανσεληνο ?

Φυσικά! Οι lunatics! :BDGBGDB55:
Αν googlάρεις σχετικά, θα βγούν ενοχλητικά πολλά...

Σας ανέβασα το επίμαχο βιντεάκι

Τοποθέτησα την κάμερα απέναντί μου, προσευχήθηκα να λάβω ενέργεια στο στήθος μου και....

Υπήρχε εντελώς σκοτάδι στο δωμάτιο.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον!
Το ένοιωσες και όταν ήρθε, ή το είδες μετά στο video;

Eεεε...χμμμμ

Συγνώμη...αλλά με το πρόβλημά μου τι θα γίνει?

Υπάρχει κανένας που γνωρίζει ή θα μου τα φάει κανένα service?

Σας ανέβασα το επίμαχο βιντεάκι
http://www.youtube.com/watch?v=CloG3RvX0tc

Τοποθέτησα την κάμερα απέναντί μου, προσευχήθηκα να λάβω ενέργεια στο στήθος μου και....

Υπήρχε εντελώς σκοτάδι στο δωμάτιο.

Τι ακριβώς βλέπουμε εδώ; Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι παράξενο.. Απλά μια σχεδόν στατική εικόνα με νυχτερινό φωτισμό.

:eek: Δεν βλεπεις το φως που πεφτει σαν διατοντας αστηρ προς τον Γιανακα ? Με φορα απο τα δεξια προς τα αριστερα....

:eek: Δεν βλεπεις το φως που πεφτει σαν διατοντας αστηρ προς τον Γιανακα ? Με φορα απο τα δεξια προς τα αριστερα....

Δεν με πείθει να πω την αλήθεια.. Στο υπόλοιπο video δεν υπάρχουν παρόμοια εφέ;