Fantec R2650 media player

Status
Not open for further replies.
Φίλε sorry αλλά δεν έχω τέτοια αρχεία. Μόνο mkv έχω. Αν όμως πέσουν στα χέρια μου απο κανένα φίλο θα δοκιμάσω.

Γειά! Η ίδια ερώτηση κι εδώ: το έχει δοκιμάσει κανείς με τα ψηφιακά της digea? To EPG και ΤΤΧ παίζουν τα ελληνικά ΟΚ? Για κάποιον που το παίρνει κυρίως λόγω της μετάβασης αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό...

Απαντάω μόνος μου. Επικοινώνησα με τον κατασκευαστή ο οποίος με ενημέρωσε ότι ΔΕΝ υποστηρίζονται fonts 8859-7 για EPG και ΤΤΧ, επομένως ΔΕΝ θα παίζουν αυτά σωστά με τους ελληνικούς χαρακτήρες της DIGEA.

Εγω παλι ρε παιδια μηλησα με plaisio σημερα και ειπαν οτι παιζει σε ολα ελληνικους χαρακτηρες .μπερδεμενα τα πραγματα.κριμα γιατι θελω να το παρω.
οποτε τι κανουμε ?φιλε Toyo κανε κανα post pls !!!

Αυτό είναι το email που έστειλα στον κατασκευαστή:

Dear Sir/Madam,

My question refers to the product "Fantec R2650". Specifically:

1. Does the DVB-T receiver decode MPEG4 (H264) signals or only MPEG2?
2. Do the EPG and TTX functions of DVB-T support the 8859-7 (Greek) codepage?

According to the attached document (found at www.digea.gr, the greek DTV provider), these are minimum requirements for the DTV function to work properly in Greece. Can you guarantee that the device covers these standards? If yes, since which version of the firmware?
και αυτή είναι η απάντηση:
About your request, number 1, yes this isn't a problem, number 2, this isn't possible.
For further questions about this or other Fantec products, please don’t hesitate to contact us.

mit freundlichen Grüssen / best regards,

ihr Fantec Service & Support Team
Φαίνεται ότι παίζει mpeg4 αλλά όχι ελληνικά στο EPG/ΤΤΧ. Αν το αγοράσεις και ΔΕΝ παίζει τα ελληνικά στο EPG/TTX, το πλαίσιο θα σου δώσει πίσω τα λεφτά; Ο μόνος τρόπος να μάθουμε είναι να το δοκιμάσει κάποιος που το αγόρασε ούτως ή άλλως, για media player.

καποιος αλλος εξισου καλος mp ?που να μπορει να γραφει απο εξωτερικη πηγη
και να υποστιριζει παντου ελληνικα ?

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;

Από τη DIGEA τα EPG και ΤΤΧ εκπέμπουν ΜΟΝΟ Ελληνικά ή και Αγγλικά;
Θέλω να ξέρω γιατί αν εκπέμπει και Αγγλικά, τότε το μόνο μου θέμα
με το FANTEC R2750 θα είναι αν υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες στους υπότιτλους.

Ευχαριστώ.

Έστειλα ένα Ελληνικό srt στη FANTEC και τους παρακάλεσα να το δοκιμάσουν.
Περιμένω απάντησή τους.

Θα ήθελα o ΤΟΥΟ αν μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του από το IAMM αν το πήρε τελικά. Φυσικά τις εντυπώσεις του σαν Media Player. Η Digea δεν άρχισε ακόμα...

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Fantec R2650 media player

Καλησπέρα και απο μένα!

Με ενδιαφέρει να αγοράσω αμεσα καποιον Media Player που θα ενσωματωνει αυτα τα χαρακτηρηστικα:
Σκληρό δισκό (είτε ήδη εγκατεστημενο είτε να τον βαλω εγω ως εξτρα), Wifi, DVB-T (με MPEG-2 και MPEG-4) και φυσικα να παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Απο τη "μικρή" ερευνα που εκανα η συσκευη που ενσωματωνει ΟΛΑ αυτα τα χαρακτηρηστικα ειναι η FANTEC R2650. Την εχει αγορασει κανείς; είναι ικανοποιημένος; Κάποια αντιπρόταση με τουλάχιστον τα ίδια, αν όχι περισσότερα, χαρακτηρηστικά;
Σας ευχαριστώ πολυ!

Δες και αυτό :
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Verbatim-MediaStation-HD-DVR-1TB-3-5inches-Wireless.htm
.Έχω ανοίξει αντίστοιχο thread μήπως ξέρει κανείς περισσότερα. Στο youtube επίσης βρήκα μία παρουσίαση.

Παιδιά,

μόλις πήρα απάντηση από τη FANTEC:

Dear Yiannis,

we have tested it and the R2750 will definitely support Greek subtitles.
you can be sure by 100%

Οπότε, εγώ πάω με 1000 για FANTEC R2750.

Ελπίζω να βγει σε καλό!

Απάντηση: Re: Fantec R2650 media player

Παίδες, από όσο το έψαξα, αυτό και το ΙΑΜΜ είναι τα πιό ολοκληρωμένα. Προσωπικά θα πάω στο ΙΑΜΜ λόγω της τιμής πιο πολύ και της εγγυημένης λειτουργίας και υποστήριξης ελληνικών από την εταιρία παραγωγής αλλά και τον εισαγωγέα.
Η λύση του Verbatim Media station HD DVR 1TB wireless θα ήταν η πιό προσιτή και ολοκληρωμένη λύση αν έπαιζε απευθείας mkv και όχι με πρόγραμμα μέσω δικτύου και υπολογιστή όπως ανακαλύπτεις στα ψιλά γράμματα.

Αυτά. Περιμένουμε για τισ εντυπώσεις από όποιον πάρει πρωτος το ΙΑΜΜ και το FANTEC.

Λοιπόν παιδιά,

Πήρα το FANTEC R2750.
Είναι καταπληκτικό, πανέμορφο και παίζει τα πάντα!
Έχει εύχρηστο menu και απλό.

Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να το συνδέσω στο LAN μου αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν πρόβλημα του Firewall στο mac μου.

Παίζει Ελληνικούς υπότιτλους κανονικότατα, και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέχεις χρώμα, μέγεθος, υψος ακόμα και να τους δώσεις κάποιο χρόνο offset αν δεν είναι σωστά χρονισμένος από την αρχή.

Έχει ραδιόφωνο αλλά αυτό μάλλον παίζει ΜΟΝΟ με το wifi το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Με το internet από το lan δεν παίζει.

Τα DIGEA φυσικά παίζουν κανονικά, αλλα όπως ήξερα και από πριν, το EPG το εμφανίζει στα αγγλικά, κάτι το οποίο εμένα δεν με πειράζει.

Επίσης δοκίμασα το Blu-ray του AVATAR το οποίο το έχω FULL (όχι mkv) ripαρισμένο στο δίσκο μου. Μέσω δικτύου έκανε κάποια νερά αλλά νομίζω ότι ξέρω τι φταίει. Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Πάντως το έβαλα σε έναν εξωτερικό USB δίσκο και παίζει ΤΕΛΕΙΑ.

Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να κάνω εγγραφή και timeshift. Θα βάλω ένα εσωτερικό δίσκο και μόλις το δοκιμάσω θα σας πω και γι' αυτό.

Αυτά, όσο ανακαλύπτω και άλλα θα σας λέω.

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, shoot!

Φιλε srfval,
Εχει διπλό tuner? Δηλαδή μπορει να γραφει απο ενα καναλι ή εξωτερική πηγή και να βλέπεις άλλο? Το έχεις δοκιμάσει?
Και κάτι ακόμα, στις εγγραφές απο εξωτερική πηγή σε τι μορφή αρχεια γράφει? Σε avi ή σε ts?
Ευχαριστώ

geo, έχει διπλό tuner.
Με συγκεκριμένη συνδεσμολογία μπορείς να επιτύχεις να γράφεις ένα κανάλι και να βλέπεις άλλο. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να γράφεις από εξ. πηγή και να βλέπεις κανάλι. Θα το δοκιμάσω την ερχόμενη εβδομάδα όταν του βάλω έναν εσωτερικό δίσκο.

Νομίζω όμως ότι γράφει σε TS. Πάντως σίγουρα όχι σε AVI.

Να υπενθυμίσουμε - εφόσον η συζήτηση αφορά το R2650 - ότι αναφέρεσαι στο R2750 το οποίο πράγματι έχει διπλό δέκτη αλλά και άλλη τιμή.
Το R2650 έχει μονό δέκτη.

Να υπενθυμίσουμε - εφόσον η συζήτηση αφορά το R2650 - ότι αναφέρεσαι στο R2750 το οποίο πράγματι έχει διπλό δέκτη αλλά και άλλη τιμή.
Το R2650 έχει μονό δέκτη.

Έχεις απόλυτο δίκιο lemon.
Αναφέρομαι στο R2750 του οποίου η τιμή στο ΠΛΑΙΣΙΟ είναι 285euro.

το πήρα και εγώ εχθές (το 2750) και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει
α) να το κάνω να δει internet αν και βλέπει το δίκτυο (wired)
β) να κάνει rec και να αντιγράψει αρχεία στον εσωτ. σκληρό (2ΤΒ WD Caviar Green) αν και γράφει κανονικά σε εξωτ. USB.

Καμία ιδέα?

Προτείνω να δημιουργήσετε μια νέα συζήτηση με το R2750, διαφορετικά θα γίνει μια ανάμικτη συζήτηση για δύο διαφορετικά hw, αν και ομοειδή.

Status
Not open for further replies.