Έχει κανείς δοκιμάσει να βάλει δίσκο. Δεν βλέπω να υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες.
Hi,
I want to know the power consumption of "Fantec Full HD Recorder R2750" media player when in standby.
I assume that the hard disk I am intended to put inside (Western Digital Caviar Green WD5000AADS 500GB) stops spinning when the device is in standby and it doesn't consume any power.
Can you inform me in the above mentioned matters?
Thanks.
Dear costumer,
I'm so sorry, we diddn't check this.
For further questions about this or other Fantec products, please don’t hesitate to contact us.
Network support is via an ethernet 100 Mbps connection. You can access the media centre from a computer (NAS), to access hard drive partitions from the box and make copies. Nevertheless, best to be patient you only get a max of 5 MB/s here! For streaming, most 1080p videos will be jumpy with maximum authorised speed at 28 Mbps.
The USB speed is very good (13 MB/s) and high bandwidth MKV/x264 videos can be played (42 Mbps max).
Βρήκα μια κριτική για το συγκεκριμένο εδώ.
Γενικά δεν με ενθουσίασε η κριτική. Αναφέρει ένα πρόβλημα με το tuner σε οθόνη 16:9. Δημιουργεί, λέει, δυο μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά της εικόνας και πρέπει κάθε φορά να το κάνεις ζουμ χειροκίνητα. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει για προγράμματα 4:3 που έχουν τα περισσότερα κανάλια εκτός SKY. Φαντάζομαι στο SKY δεν το κάνει. Είναι έτσι;
Αναφέρεται το παρακάτω:
Δηλαδή ταχύτητα επιπέδου USB 1.1. Ουσιαστικά η σύνδεση μέσω δυκτίου είναι άχρηστη. Αντίθετα είναι προτιμότερη η σύνδεση μέσω USB 2.0:
Από ότι έχω διαβάσει η αργή σύνδεση δικτύου οφείλεται στο τσιπάκι της realtec. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο XTreamer και στο νέο μοντέλο (XTreamer Pro) χρησιμοποιούν ανεξάρτητο τσιπ για την δικτυακή σύνδεση.
Από την άλλη δεν βλέπω και ενθουσιασμό από την Fantec για υποστήριξη της συσκευής καθώς από τον Μάρτιο έχει να παρουσιάσει βελτιωμένο firmware. Δηλαδή δεν έχει υπάρξει νέο από το αρχικό.
Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο στο Πλαίσιο. Αλλά διστάζω.
Πάντως εγώ παιδιά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Του έβαλα και ενα MKV με DTS-HD MA στα 1509Kb/s στα 16 & 24KHz
& DTS-HD HR στα 3840Κb/s πάλι στα 16 & 24KHz και παίζουν όλα τέλεια.
Κατ'αρχήν για τον dhmk, ένα αρχείο 1.07GB έκανε να το περάσει στο Fantec 4':30" ακριβώς. Οπότε κάνε τις πράξεις γιατί εγώ δεν είμαι καλός στα μαθηματικά...
Για τα QT files, έβαλα:
Uncompressed (NONE δηλαδή)
DV
HDV
Animation
DVCPro
και ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ κανένα.
Όμως αν του βάλεις codec H.264 ή MP4, τα παίζει κανονικά.
Δηλ. ρυθμίζεις κάπου το codec ανάλογα με το τί θες να δεις κάθε φορά;
Και μπορεί να παίξει τα απλά .mov, αυτά που βγαίνουν με το save as
απ'το QT μαζί με τους υπότιτλους;
Άρα περίπου 4 MB/s, δηλαδή χειρότερα από όσο ανέφερε το τεστ (5 MB/s). Αυτό είναι μεγάλο μειωνέκτημα καθώς η μεταφορά αρχείων μέσω δικτύου είναι ουσιαστικά άχρηστη. Ένα mkv 4GB θα κάνει 18 λεπτά! Και δυστυχώς αυτό δεν πρέπει να είναι θέμα firmware. Δεν είναι δυνατόν να διορθωθεί με update, αν και είναι φανερό ότι η Fantec περισσότερο λειτουργεί ως παθητικός εισαγωγέας από την Κίνα και δεν πολυνιάζεται για updates. Δεν έχουν καν κάποιο φόρουμ να συζητήσουν για τα προβλήματα της συσκευή (και των υπολοίπων) οι χρήστες της.
Το πρόβλημα των italics και του font μπορεί να λυθεί με τα idx/sub αν τα υποστηρίζει σωστά. Αν μπορείς δοκίμασε να μετατρέψεις ένα srt σε idx/sub με το AVIAddXSubs, από εδώ.
Για τα QT files, έβαλα:
Uncompressed (NONE δηλαδή)
DV
HDV
Animation
DVCPro
και ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ κανένα.
Όμως αν του βάλεις codec H.264 ή MP4, τα παίζει κανονικά.
Να ρωτήσω και για τον ήχο, πού το ρυθμίζεις;
Στο AUDIO Settings, ακριβώς κάτω από το Video Settings.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.