Far Cry 3

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
002.jpg

Farcry 3

Ο βασιλιάς των open-world FPS επέστρεψε!

Για εμένα, το παιχνίδι της χρονιάς από το λίγο που έχω δει!

Buggies Jeeps Jet-skies Boats

Shotguns Bazookas Flamethrowers

Ότι έχετε συνηθίσει να βρίσκεται στο Far Cry

και μπόλικα φυτά κ ζώα για ένα μεγάλο Inventory

Άριστα γραφικά και ήχος!

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,100
Πω, θυμαμαι το 1....

Πρεπει να ναι το τελευταιο FPS που χω παιξει (και απο τα τελευταια games γενικως...)

Τωρα αυτο θα βλεπεται στις κονσόλες ή ξαναστήνουμε PC γμτ; :p

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,450
Ελευσίνα
Ναι ναι ναι το PC ειναι μονόδρομος για gameplay/quality (εχω και κονσόλα μην τρέξει κανεις στον αντίλογο :p)

PS το κακό ειναι οτι περιμένoυμε το sc2 heart of swarm, dead space3 και ο χρόνος μηδαμινός Και για την επικουρική ενασχόληση!!! damn

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Απάντηση: Re: Far Cry 3

Πω, θυμαμαι το 1....

Πρεπει να ναι το τελευταιο FPS που χω παιξει (και απο τα τελευταια games γενικως...)

Τωρα αυτο θα βλεπεται στις κονσόλες ή ξαναστήνουμε PC γμτ; :p

Αντάξιο του 1ου καλύτερο του 2ου

Σίγουρα αξίζει σε PC και υψηλές αναλύσεις >1080p

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,100
Μωρε και 1080, μια χαρα ειναι.

Τα 720 των κονσολων (αληθεια εχει βγει κανα game εκει στα 1080 - που - και καλα - υποστηριζουν; ) ειναι τραγικά.

Alexandros_Wallace

Supreme Member
3 June 2007
4,027
Dystopia
Far Cry 3 Performance Test: Graphics & CPU

Both AMD and Nvidia have been working hard to show their graphics cards in the best possible light when playing Far Cry 3, with both camps releasing many performance-related driver updates in recent weeks. Naturally, we used the most recent versions -- Catalyst 12.11 Beta 11 and GeForce 310.70 -- in our benchmarks.

Right now, with the latest drivers, it seems that Nvidia has a slight edge over AMD, and this was particularly evident when looking at the ultra quality results with 4xMSAA enabled.

Όλα έτοιμα από πλευράς hardware για το παιχνίδι.
Έχω ποστάρει και στην HTPC hardware μια κόντρα μεταξύ nvidia και amd
αλλά και εδώ φαίνεται ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα η nvidia πλέον;

1920_01.png

πηγή

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Πριν τους νέους ati drivers (την πρώτη μέρα δηλαδή) είχα πολλά low flames , τα οποία ξεπεράστηκαν.
Ναι είναι απαιτητικό
Και ναι η nV μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα, παρόλο που η ΑΤΙ είναι sponsor
Μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό – σε σχέση με σαμποταρισμένα παιχνίδια που επίτηδες δεν πάνε καλά στον ανταγωνισμό…

Γενικά ΑΤΙ/nVidia ότι και να έχετε, εάν δεν αλλάζετε driver τακτικά. Δείτε το σαν ευκαιρία και αλλάξτε τον πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Και οι δύο εταιρίες έσπευσαν να βγάλουν driver – ας το εκμεταλλευτούμε ως καταναλωτές.

Το παιχνίδι το ολοκλήρωσα - τα πάντα όλα :D
Μόνο ένα artifact μου λείπει, το πρώτο που εμφανίζει στη λίστα – και δεν φαίνεται και στο χάρτη – αλλά αρκετά …

Από την προσωπική μου παρέα μαντράχαλων που ακόμα παίζουμε έχει παμψηφεί τον τίτλο παιχνίδι της χρονιάς.

rebirthsp

Senior Member
25 November 2009
364
Θεσσαλονικη
Εβαλα beta.....και....?
Ασε που πεθανα στα γελια οταν ειδα τον 12.10 να βοηθαει το cf για το crysis. 2...αρα far cry 3 του χρονου και βαλε...

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Απάντηση: Re: Far Cry 3

Εβαλα beta.....και....?
Ασε που πεθανα στα γελια οταν ειδα τον 12.10 να βοηθαει το cf για το crysis. 2...αρα far cry 3 του χρονου και βαλε...

Χμμμ… δεν ειδές διαφορά (σε DX11 πάντα) ?
Σε εμένα η βελτίωση ήταν παραπάνω από εμφανής.

Να προτείνω να δοκιμάσεις διαφορετικές τιμές στην επιλογή buffered frames ?

rebirthsp

Senior Member
25 November 2009
364
Θεσσαλονικη
Μην σε παιδευω,τα εχω δοκιμασει ολα...θα περιμενω τον επισημο οδηγο γιατι ο beta μου χαλαει το cf στο battlefield ...θα βολευτω με τα high και κατω μεχρι τοτε,ασε που αν φτιαξει το cf το ξαναπαιζω απο την αρχη να το εμπεδωσω ...

Last edited:

Tsakira

New member
30 April 2012
36
Ρε αγορι μου rebirth.....εχω ερθει 100 φορες σπιτι σου και σου εχω πει αλλες τοσες να κανεις κανα format. Αφου εχεις θεμα στα win7, η τουλαχιστον κανα σωστο uninstall τους catalyst. Σου το χω πει....Atiman Uninstaller

P.S. Μαθε Tekken

P.S. 2 Μαθε και Project Cars

rebirthsp

Senior Member
25 November 2009
364
Θεσσαλονικη
:ROFLMAO: αυτο ηταν το πρωτο σου post......?

PS τις μνημες τις τρεχεις στα 1600 με 9 9 24...?
PS2 αχ ξεχασα δεν βλεπεις bios πια στο htpc σου....:ROFLMAO:

Sorry για τα off topic παιδια...

17 June 2006
25,073
Αθήνα
Να το ξεκινήσω στο xbox, τι λέει σαν story; έχει ενδιαφέρον;
Μοιάζει σε κάποια ταινία; (σαν story μιλάω) .

Υ.Γ. καλά ακόμα δεν έχετε βαρεθεί να αλλάζετε κάρτες γραφικών σαν σώβρακα;; ...... :ROFLMAO:

cinevagos

Senior Member
12 February 2009
586
Eλευσίνα
Re: Απάντηση: Far Cry 3

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά και τα γραφικά πρέπει να γονατίζουν τα μηχανάκια.

Ξέρει κανείς εάν υποστηρίζει 120hz γιατί παρήγγειλα ένα μούρικο monitor της samsung που με
display port έχει τέτοιο ρυθμό ανανέωσης και σε 3d mode.

A, και καλή χρονιά :cool1:

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,100
Re: Απάντηση: Far Cry 3

Υ.Γ. καλά ακόμα δεν έχετε βαρεθεί να αλλάζετε κάρτες γραφικών σαν σώβρακα;; ...... :ROFLMAO:
Μια φορα αν (ξανα)δεις πως ειναι τα pc games δεν την παλεύεις την θολούρα των κονσολών dear...

Ισως με PS 4 / xbox 720 μειωθεί το gap (λογικό καθώς τώρα ακόμα τρέχουν 720p)