Φάρμακο για τον καρκίνο?

Status
Not open for further replies.

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
σήμερα είδα αυτο το βίντεο και η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε...
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/dca.html

Ποια η γνώμη σας?
Φυσικά και βρίσκεται Ελληνας καθηγητής πίσω απο αυτήν την έρευνα μιας και η Ελλάδα είναι παντού!:fahne90:

σήμερα είδα αυτο το βίντεο και η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε...
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/dca.html

Ποια η γνώμη σας?
Φυσικά και βρίσκεται Ελληνας καθηγητής πίσω απο αυτήν την έρευνα μιας και η Ελλάδα είναι παντού!:fahne90:

Ωχ, ωχ, ανοίγεις μεγάλο θέμα φίλε μου και δεν νομίζω ότι σε αυτό το forum μπορούμε να το συζητήσουμε.....

Δε μπορώ να δώ τώρα το video, αλλά δεν υπάρχει ένα φάρμακο για τα πάντα, και δεν είναι θέμα άποψης αλλά επισταμένης έρευνας.

Δε μπορώ να δώ τώρα το video, αλλά δεν υπάρχει ένα φάρμακο για τα πάντα, και δεν είναι θέμα άποψης αλλά επισταμένης έρευνας.

+1000!

Και είναι απαράδεκτο να βγαίνουν κάποιοι σαν αυτούς στο video και να λένε τέτοιες βλακείες!
Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν αφάνταστα και είναι εγκληματικό να "παίζουν" με τον πόνο τους.
Ξέρω από πρώτο χέρι τι λέω... να έχεις τον πόνο σου και στην απελπισία σου να τρέχεις να δεις κάθε ανοησία για να βρεις ελπίδα μόνο και μόνο για να απογοητευτείς!
Η αλήθεια είναι μια: εμπιστευτείτε τον ογκολόγο σας αυτός ξέρει και ποια φάρμακα υπάρχουν (ακόμη και τα πιο νεα) και ποια κάνουν για εσάς ή τον άνθρωπό σας!
Τα άλλα αγνοήστε τα, είναι εγκληματικές βλακείες!

+1000!

Και είναι απαράδεκτο να βγαίνουν κάποιοι σαν αυτούς στο video και να λένε τέτοιες βλακείες!
Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν αφάνταστα και είναι εγκληματικό να "παίζουν" με τον πόνο τους.
Ξέρω από πρώτο χέρι τι λέω... να έχεις τον πόνο σου και στην απελπισία σου να τρέχεις να δεις κάθε ανοησία για να βρεις ελπίδα μόνο και μόνο για να απογοητευτείς!
Η αλήθεια είναι μια: εμπιστευτείτε τον ογκολόγο σας αυτός ξέρει και ποια φάρμακα υπάρχουν (ακόμη και τα πιο νεα) και ποια κάνουν για εσάς ή τον άνθρωπό σας!
Τα άλλα αγνοήστε τα, είναι εγκληματικές βλακείες!

Eπειδή ακριβώς είναι πολυ σοβαρό το θέμα, θα παρακαλούσα να προσέχουμε λίγο περισσότερο τι λέμε....
Υπάρχει πάντα μια αντίθετη τεκμηριωμένη άποψη και θα πρέπει αν είμαστε σκεπτόμενα άτομα, να την αναλογιστούμε....

Επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό, το νήμα κλειδώνεται προσωρινά (ή μόνιμα), μέχρι να αποφασίσει η ΓΔ την ύπαρξή του...-bye-

Status
Not open for further replies.