Φάση του SUB

Εκει που σε ικανοποιει. Υποτιθεται πως το σωστο ειναι αυτο που εχει ρυθμισει το audyssey, αλλα μπορεις να το πειραξεις λιγο χωρις υπερβολες βεβαια...
Εγω ας πουμε το δυναμωσα λιγο μετα τις αυτοματες ρυθμισεις, αλλα ελαχιστα. Φαντασου πως απο τη μεση (12 η ώρα) τωρα δειχνει ώρα 1.

Last edited:
pleo, εχεις δικιο, κι εγω με καινουριες ταινιες και μουσικη προσπαθω να δω τι γινεται, και οντως απο ταινια σε ταινια αλλαζει. η ρυθμιση που λες αυτη τη στιγμη ειναι στα 0db. οποτε σε περιπτωση που θελω να χαμηλωσω την ενταση, χαμηλωνω απο εκει.

chris v, το πηγες στην ακριβως επομενη γραμμουλα δηλαδη, δινοντας ελαχιστη ενταση παραπανω. θα το δοκιμασω κι αυτο.

παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, για οτιδηποτε αλλο χρειαστω θα επανελθω, για την ωρα το βουλωνω!!

Ναι, ακριβως στην επομενη γραμμουλα. Αυτο βεβαια ειναι στην δικια σου παντα κριση. Δοκιμαζεις με συγκεκριμενη ταινια, σε συγκεκριμενη φαση ξανα και ξανα και αποφασιζεις.
Βεβαια οπως πολυ σωστα επισημανε και ο pleo, απο ταινια σε ταινια υπαρχει διαφορα, οποτε εκει που θα σου αρεσει στη μια να μη σου αρεσει στην αλλη.
Οποτε κοιτα σαν ταινια αναφορας να προτιμησεις μία προσφατη με hd ηχο.

Re: Απάντηση: Φάση του SUB

Nα ευχαριστήσω κι εγώ κυριοι γιατι έκανα μια βελτίωση στο σύνολο της συμπεριφοράς των χαμηλών.
Ηξερα για τη φάση αλλα ποτέ δεν έκατσα να τη ρυθμίσω σχολαστικά όπως πρέπει.
Τώρα σε ξεσπάσματα και μεγάλα βυθίσματα δεν έχω ούτε μπουμάρισμα ούτε ακύρωση
σε κάποιες συχνότητες. :operator: