Φατμέ

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Ρέ παιδιά..

Το τελευταίο καιρό μαζεύω σιγά σιγά κάποια ελληνικά δισκάκια που πάντα ήθελα. Και τώρα που μου ήρθε να ψάξω να βρώ Φατμέ άφαντα τα CD τους απο την αγορά.. Τι στο καλό συμαβαίνει; Δέν είναι δυνατόν να βρίσκω με περίσσια ευκολία Λένα Πλάτωνος και να μην βρίσκω ΦΑΤΜΕ που αν μή τι άλλο είναι άλλης εμβελείας εμπορικά.. Είπαμε κρίση δεν λέω.. αλλα τέτοια ξεφτίλα πιά; καταργημένα όλα τα CD τους;...

Ti να συνέβη άραγε; Mπορεί κανείς να βοηθήσει;... Με ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τα τελευταία τους Remaster, αλλα και ότι άλλο και να βρώ δεν με χαλάει..

Ευχαριστώ πολύ.

Είσαι γκαντέμης ... κάπου χάρισα όλα τους τα βινύλια πριν λίγα χρόνια ... τα τρία πρώτα άλμπουμς ήταν εξαιρετικά ...

Σε ευχαριστώ βρε Σπύρο μου και μόνο μπου με σκεύτηκες, το θέμα είναι οτι είμαι μπουκάλα...

έχω ένα βινύλιο....
εκείνο που έχει το βγαίνουμε απο το τούνελ, μπλέξαν οι γραμμές μας κλπ.
Αν θες να στο δανείσω...

Last edited:
Ok
μόλις επανέλθει (το έχω δανείσει σε ένα φίλο) θα το προχωρήσω.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φατμέ

... τα τρία πρώτα άλμπουμς ήταν εξαιρετικά ...
Τα έχω εγώ: "Φατμέ", "Ψέμματα", "Ρίσκο" + το "Πάλκο" σε CD (που στη φωτό του εξωφύλλου, φαίνομαι στις μπροστινές σειρές του πλήθους :guitarist:)
Στη διάθεση του φίλου μας, στην περίπτωση που μένουμε σχετικά κοντά :smile:

Πρόεδρε αν μπορεις θα με υποχρέωνες να κανονίζαμε κερνώντας έναν καφέ και τα λοιπά παραφερνάλια φυσικά.
Η διαδικασία δεν θα πάρει παραπάνω απο μισή ώρα. Αν ενδιαφέρεσαι και έχεις διάθεση απλά πές μου ποιό πρωινό σε βολεύει (Ιδανικά Δευτέρες και Τετάρτες) και θα το κανονίσω να περάσεις. Μένουμε σχετικά κοντά απο ότι μου έχει πεί ο κοινός μας φίλος ο Νότης.

Αν έχεις την διάθεση στείλε μου ένα pm όταν θές και θα σου απαντήσω με τις λεπτομέρειες να μη τρολλάρουμε άλλο εδώ.

Πάντως σε υπέρ-ευχαριστώ και εσένα και όλους τους φίλους για την συγκινητική ανταπόκριση, έλπιζα μήπως κάποιος μου έλεγε πού έχει μπανίσει κανένα ξεχασμένο CD αλλα με ξαφνιάσατε ευχάριστα!!:worshippy:

Last edited by a moderator:
Πρόεδρε, είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας ... όλα τα άλλα περιττεύουν ... έχεις την αιώνια αγάπη μου...
σου αφιερώνω το ένα από τα δυό πιο αγαπημένα μου (το άλλο ήταν το ''πίσω από τις γρίλλιες'') :

http://www.youtube.com/watch?v=uAEHSaHwCtA

Last edited: