Feeds

Re: Feeds.

Eutelsat W1 (10.0°E)
Fréquence: 11305 - Pol: V - SR: 30000 - FEC: 5/6
Catégorie: Sport - Basketball
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
Infos: DVB-S2/8PSK NBA: Denver vs New Orleans
ID:Service-7 NBA1"

Eutelsat W1 (10.0°E)
Fréquence: 11019 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: -
Catégorie: Autre
Transmis en: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Infos: From US Screen Actors-Gold Awords by TNT

Hellas Sat 2 (39.0°E)
Fréquence: 12731 - Pol: H - SR: 13300 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
Infos:Greek Super League - Week 19 Olympiacos-PAOK(dvb-s2,hdtv)
me 800ari exoume eikona me azbox eno exoume foni den exoume eikona

O DM δεν αποκωδικοποιει 4:2:2, αρα αν το βλεπεις ετσι, δεν ειναι 4:2:2

οχι John για αυτο εβγαλα την φωτο
κατευθειαν απο τον δεκτη

εχεις δει και αλλα feed 4 2 2 με τον 800αρι η μονο αυτο πρωτη φορα και γενικα του skai τα feed?

και το λεω αυτο γιατι αυτη ηταν η μεταδοση του Σκαι σε υπολογιστες στην επισημη ιστιοσελιδα live on air

Last edited:

4:2:2 ηταν μονο φωνη επαιρνα απο nano χχ 9500 hd

εχεις δει και αλλα feed 4 2 2 με τον 800αρι η μονο αυτο πρωτη φορα και γενικα του skai τα feed?

και το λεω αυτο γιατι αυτη ηταν η μεταδοση του Σκαι σε υπολογιστες στην επισημη ιστιοσελιδα live on air

επιβαιβαιωση μετα απο εγραφη που εκανα και ειδα τωρα το Info τελικα ηταν 4:2:0 :worshippy:

ναι αλλα λες οτι ο azbox δεν το εβλεπε πως το εξηγεις εσυ δεν ειναι λιγο παραξενο? και ο Νano xx δεν το εβλεπε

Last edited:

ναι αλλα λες οτι ο azbox δεν το εβλεπε πως το εξηγεις εσυ δεν ειναι λιγο παραξενο? και ο Νano xx δεν το εβλεπε

τι να πω ρε παιδια για αυτο τα γραφουμε εδω για να βρισκουμε λισεις σε αυτα τα προβληματα
ο azbox το κατεβασε κανονικα το καναλι ομως αλλα....

το streming στον 800 με καποιο προγραμμα οπως VLC επειδη δεν ξερω μεταφαιρει και τα menu του δκτη στον υπολογιστη?

το streming στον 800 με καποιο προγραμμα οπως VLC επειδη δεν ξερω μεταφαιρει και τα menu του δκτη στον υπολογιστη?

ρε παιδια σα το ειπα γιαυτο εβγαλα λεω και την φωτο
το παιχνιδη το βλεπαμε απο τον δεκτη κατευθειαν στην τv δεν εκανα κανενα streaming

:ernaehrung004:

Επιβεβαίωση και από εμένα ότι στον Hellas σηκώθηκε feed ΣΚΑΙ HD!!!!!
Από εκεί είδαμε το ματς παιδιά και όντως η ποιότητα για τα Ελληνικά δεδομένα ήταν εξαιρετική… Το είδα με DM800..

Και για τους άπιστους δοκιμάσατε μήπως να μπείτε στo skai.gr να το δείτε streaming live???? :furious3:
Είχε κατακολήσει από τον πολύ κόσμο!!!!
Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν τα κατάφερα να το δω streaming αλλά το είδα live HD από τον Hellas από το 60 λεπτο και έπειτα!!!!
Άντε και σε επόμενες μεταδώσεις HD ελληνικού πρωταθλήματος!!!! :fahne90:
Μπράβο ρε DJGEO καλή δουλειά!!!:SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Επιβεβαίωση και από εμένα ότι στον Hellas σηκώθηκε feed ΣΚΑΙ HD!!!!!
Από εκεί είδαμε το ματς παιδιά και όντως η ποιότητα για τα Ελληνικά δεδομένα ήταν εξαιρετική… Το είδα με DM800..

Και για τους άπιστους δοκιμάσατε μήπως να μπείτε στo skai.gr να το δείτε streaming live???? :furious3:
Είχε κατακολήσει από τον πολύ κόσμο!!!!
Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν τα κατάφερα να το δω streaming αλλά το είδα live HD από τον Hellas από το 60 λεπτο και έπειτα!!!!
Άντε και σε επόμενες μεταδώσεις HD ελληνικού πρωταθλήματος!!!! :fahne90:
Μπράβο ρε DJGEO καλή δουλειά!!!:SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Εγω σε ρωταω φιλε, ο Dreambox μπορει να αποκωδικοποιησει 4:2:2 ?

μπορει και να αλλαξε το feed μετα απο καποια ωρα αν και αυτο ειναι πολυ σπανιο αλλα ολα γινοντε